- 9 Mart 2019
- 1.430
- 1.496
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.621
Şuan beni anlattın galiba gece için. Gündüz bizimki uyuyor ama gece dediğin şeyleri yaşıyorum uyanınca beşikte öyle ağlıyor ki onu gören aç susuz dayak yemiş sanki ,Kızlar bizde de uyku yok. Günlerdir uykusuzum zombi gibi dolaşıyorum artık. Uykuya dalınca 15-20 dk uyuyup sonra ıhh ıhhh demeye başlıyor ama gözü kapalı eğer almazsam ağlıyor kucağıma aldığımda da omzumda uyuyor ama tüm gece boyunca 30-40dk dan daha uzun uyku yok. 3gündür annem benimle kalıyor 3 çocuk ve 2 torun büyütmüş bir anneanne olarak kadıncağız şoktadoktorunuza danış da anason çayı falan alalım eczaneden diyor mama ve meme reddimiz de var huniyi takıp gezecem yakında. Geçici olduğuna inanmak istiyorum
Dimi yaa yarı yaşları geldi bileYa canım az daha sabır yaşlarının dolmasına şurada ne kaldı3.5 saat çok az birde işe gidiyorsun inşallah tez zamanda rayına girer uykuları
Sonradan huy değiştirdi bu bebeler yaaKızlar mesajlarınızı okudum herkesin bebesinde bir aksiyon olmuşen kötü günümüz böyle olsun şükürler olsun diye söze başlamak istiyorum ben de şundan dert yanacagim benim kız 6 ay 5 günlük oldu ah ah şu bir aydır mi diyeyim hatırlamıyorum ama son zamanlar çok mızmız ay sürekli ağlıyor. İstediği bir şeyi sürekli ağlayarak istiyor yani aalinda bir derdi yok ama bir şeyi görüyor ağlıyor . Ah ah eskiden oyun halısinda yatirirdim takılırdı saatlerce. Şimdi yere koydugumda direk yüz üstü dönüyor. 5 dakika olmadan ağlamaya başlıyor. Annemin cikarimina göre sürünmek istiyor surunemeyip istediği şeylere ulasamayinca ağlıyor ondan mızmız diyor. Ama son zamanlar ben de tükendim galiba yedir içir yatır ağlamasın diye uğraş uğraş beynim yoruldu. Ay bir de bir ay üstüne 100 gram almış delirdim. Aslında yiyor gündüz çok az mama içiyor genelde ek gıda yiyor. Yani mamasını icmese de ek gıda yemesinde sıkıntı yok . Çok hareket ediyor ondan mı bilmem. Normalde 4 saatte bir ek gıda vermeye başlamıştım şimdi tekrar 3 saatte bir yediriyorum. Benden bu kadar
Ayy annen sagolsun nasıl iyi gelmiştirAhhh kuzular ahh bunlar büyüyecek biz yaşlancaz bu gidişle valla emmiyolar zaten dün birini uyuyup ikisinide anneme bırakıp eve kaçtık 5 aydır ilk defa ışıksız gürültüsüz uyuduk
Ahahah zaman kavramını yitirdik hepimiz hergün değişik Bi huyları ortaya çıkıyor bebelerin bu ay bizim de kilo sıkıntımız var dün Dr gittik herşeyi ne baktı ek gıdaya ilgili bilgi verdi ama her çocuk farklı işte moda mod gitmiyor hiçbişey persentilde 50 nin altına düştük bu ayKızlar mesajlarınızı okudum herkesin bebesinde bir aksiyon olmuşen kötü günümüz böyle olsun şükürler olsun diye söze başlamak istiyorum ben de şundan dert yanacagim benim kız 6 ay 5 günlük oldu ah ah şu bir aydır mi diyeyim hatırlamıyorum ama son zamanlar çok mızmız ay sürekli ağlıyor. İstediği bir şeyi sürekli ağlayarak istiyor yani aalinda bir derdi yok ama bir şeyi görüyor ağlıyor . Ah ah eskiden oyun halısinda yatirirdim takılırdı saatlerce. Şimdi yere koydugumda direk yüz üstü dönüyor. 5 dakika olmadan ağlamaya başlıyor. Annemin cikarimina göre sürünmek istiyor surunemeyip istediği şeylere ulasamayinca ağlıyor ondan mızmız diyor. Ama son zamanlar ben de tükendim galiba yedir içir yatır ağlamasın diye uğraş uğraş beynim yoruldu. Ay bir de bir ay üstüne 100 gram almış delirdim. Aslında yiyor gündüz çok az mama içiyor genelde ek gıda yiyor. Yani mamasını icmese de ek gıda yemesinde sıkıntı yok . Çok hareket ediyor ondan mı bilmem. Normalde 4 saatte bir ek gıda vermeye başlamıştım şimdi tekrar 3 saatte bir yediriyorum. Benden bu kadar
Haklisin canim o zaman sikinti tabiki bizmki yuzustu yatiyor geri donebiliyor o yuzden artik rahat biraktim nasil istiyorsa yatsin yetrki uyusunUykuda dönmeyi beceremiyor ki canım uykulu yapıyor tam döneceği an mesela uyuya kalıyor yastığın ucunda nefesi gider diye ödüm kopuyor. Yüz üstü dönüyor mesela uyanıyor geri eski haline dönemeyince uyanıyor. Yani dönüp kalmıyor uyku bozukluğuna neden oluyor canım yoksa dönmesi değil sorun. Midesi olabilir birde ek gıdaya başladın ya o tekrardan gaz yapacak. İyi pişir sebzeleri dün havucu bayağı haşladım. Balkabağı lifli iyice pişmesi lazım. Sancısı da olabilir.
Ay omrumu yiycek bu oglan saclarim dokulmeye basldi :-[Bizde aynıyız canım yay gibi geriliyor kucagımdaBence inadından yapıyor bizimki. Uyanıyor babası gidiyor uyutmaya istemiyor uykulu oldugu halde aglamaya baslıyıp geriye atıyor kendını ben alıyorum hemen sakinleyip uyuyor
Evet canım benimki kaç aydan beri kilo alamıyor zaten. Ama yine 300 400 gram alirdi 100 grami görünce saat başı ağzına bir şeyler tikiyorum. Biz yemek yerken ilgiyle bakıyor patatedlerinden veriyorum yiyor bakalım kilo aldırma çabalarım devam ediyorAhahah zaman kavramını yitirdik hepimiz hergün değişik Bi huyları ortaya çıkıyor bebelerin bu ay bizim de kilo sıkıntımız var dün Dr gittik herşeyi ne baktı ek gıdaya ilgili bilgi verdi ama her çocuk farklı işte moda mod gitmiyor hiçbişey persentilde 50 nin altına düştük bu ay
Yedir kuzum yedir sonradan hareket ettikçe kilo alamıyorlar. Ben bir de biz yemek yerken. Yemegimizden patates ezip veriyorum tuz atmadiysam. Alissin bizim bir arkadaşın çocuğu var 1 buçuk yaşında oldu nerdeyse yemiyor çocuk bir tek tarhana felan yiyor.Sonradan huy değiştirdi bu bebeler yaamasallah iyi yiyormuş kuzucuk. Bizimkide istiyor ama ne yedirceğimi bilmiyorum öğlen sebzesini veriyorum yogurt tadımını yaptı sonra yemedi bugun tekrar teklif edicem bakalım. Saat 5 gibide eline meyve verıyorum onunla oyalanıyor
Benimki gece kendi uyanıyor emmeye cnm özellikle kaldırmıyorm artıkKizlar gece beslenmesini ne zamn kesmeyi dusunuyorsunuz benim doktorum 6.ayi dolunca kes dedi de bilemedim
Büyüyünce de zayif olmak isteyecekler oh yarasın inşallah yedkleriEvet canım benimki kaç aydan beri kilo alamıyor zaten. Ama yine 300 400 gram alirdi 100 grami görünce saat başı ağzına bir şeyler tikiyorum. Biz yemek yerken ilgiyle bakıyor patatedlerinden veriyorum yiyor bakalım kilo aldırma çabalarım devam ediyoray gerçek huyu buysa ben mahvoldum
Seninkinden iki tanede bende varKızlar mesajlarınızı okudum herkesin bebesinde bir aksiyon olmuşen kötü günümüz böyle olsun şükürler olsun diye söze başlamak istiyorum ben de şundan dert yanacagim benim kız 6 ay 5 günlük oldu ah ah şu bir aydır mi diyeyim hatırlamıyorum ama son zamanlar çok mızmız ay sürekli ağlıyor. İstediği bir şeyi sürekli ağlayarak istiyor yani aalinda bir derdi yok ama bir şeyi görüyor ağlıyor . Ah ah eskiden oyun halısinda yatirirdim takılırdı saatlerce. Şimdi yere koydugumda direk yüz üstü dönüyor. 5 dakika olmadan ağlamaya başlıyor. Annemin cikarimina göre sürünmek istiyor surunemeyip istediği şeylere ulasamayinca ağlıyor ondan mızmız diyor. Ama son zamanlar ben de tükendim galiba yedir içir yatır ağlamasın diye uğraş uğraş beynim yoruldu. Ay bir de bir ay üstüne 100 gram almış delirdim. Aslında yiyor gündüz çok az mama içiyor genelde ek gıda yiyor. Yani mamasını icmese de ek gıda yemesinde sıkıntı yok . Çok hareket ediyor ondan mı bilmem. Normalde 4 saatte bir ek gıda vermeye başlamıştım şimdi tekrar 3 saatte bir yediriyorum. Benden bu kadar
Benim kızım gece uyanmıyor kendini yetişkin sanıyor doğdu gündenKizlar gece beslenmesini ne zamn kesmeyi dusunuyorsunuz benim doktorum 6.ayi dolunca kes dedi de bilemedim
Boyu kaç canım benim kızım 75 te boyu uzun olunca kilosu belli olmuyor. Gelen oğlana bakmışsın buna bakmamışsın diyor geliyorlar banaAhahah zaman kavramını yitirdik hepimiz hergün değişik Bi huyları ortaya çıkıyor bebelerin bu ay bizim de kilo sıkıntımız var dün Dr gittik herşeyi ne baktı ek gıdaya ilgili bilgi verdi ama her çocuk farklı işte moda mod gitmiyor hiçbişey persentilde 50 nin altına düştük bu ay
Kibar olacak kızın benim oğlan gibi 70 cm ana baba iri ya bilemedim cnmBoyu kaç canım benim kızım 75 te boyu uzun olunca kilosu belli olmuyor. Gelen oğlana bakmışsın buna bakmamışsın diyor geliyorlar bana
Yaa hiç sormaAyy annen sagolsun nasıl iyi gelmiştircanları sagolsun da yaşlancaz hakikaten babam iyice zayıfladın diye üzülyo her gördüğünde hiç oturmuyorum ki oturunca da Bi sırt Bi bel ağrısı bugüne şükür
Ah canım hiç sorma yanına yardımcı alacaktık oda olmadı pandemidenAh ah ne çektiler bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?