Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Şuan beni anlattın galiba gece için. Gündüz bizimki uyuyor ama gece dediğin şeyleri yaşıyorum uyanınca beşikte öyle ağlıyor ki onu gören aç susuz dayak yemiş sanki ,

Kızlar mesajlarınızı okudum herkesin bebesinde bir aksiyon olmuş en kötü günümüz böyle olsun şükürler olsun diye söze başlamak istiyorum ben de şundan dert yanacagim benim kız 6 ay 5 günlük oldu ah ah şu bir aydır mi diyeyim hatırlamıyorum ama son zamanlar çok mızmız ay sürekli ağlıyor. İstediği bir şeyi sürekli ağlayarak istiyor yani aalinda bir derdi yok ama bir şeyi görüyor ağlıyor . Ah ah eskiden oyun halısinda yatirirdim takılırdı saatlerce. Şimdi yere koydugumda direk yüz üstü dönüyor. 5 dakika olmadan ağlamaya başlıyor. Annemin cikarimina göre sürünmek istiyor surunemeyip istediği şeylere ulasamayinca ağlıyor ondan mızmız diyor. Ama son zamanlar ben de tükendim galiba yedir içir yatır ağlamasın diye uğraş uğraş beynim yoruldu. Ay bir de bir ay üstüne 100 gram almış delirdim. Aslında yiyor gündüz çok az mama içiyor genelde ek gıda yiyor. Yani mamasını icmese de ek gıda yemesinde sıkıntı yok . Çok hareket ediyor ondan mı bilmem. Normalde 4 saatte bir ek gıda vermeye başlamıştım şimdi tekrar 3 saatte bir yediriyorum. Benden bu kadar

Sonradan huy değiştirdi bu bebeler yaa masallah iyi yiyormuş kuzucuk. Bizimkide istiyor ama ne yedirceğimi bilmiyorum öğlen sebzesini veriyorum yogurt tadımını yaptı sonra yemedi bugun tekrar teklif edicem bakalım. Saat 5 gibide eline meyve verıyorum onunla oyalanıyor

Ahhh kuzular ahh bunlar büyüyecek biz yaşlancaz bu gidişle valla emmiyolar zaten dün birini uyuyup ikisinide anneme bırakıp eve kaçtık 5 aydır ilk defa ışıksız gürültüsüz uyuduk
Ayy annen sagolsun nasıl iyi gelmiştir canları sagolsun da yaşlancaz hakikaten babam iyice zayıfladın diye üzülyo her gördüğünde hiç oturmuyorum ki oturunca da Bi sırt Bi bel ağrısı bugüne şükür

Ahahah zaman kavramını yitirdik hepimiz hergün değişik Bi huyları ortaya çıkıyor bebelerin bu ay bizim de kilo sıkıntımız var dün Dr gittik herşeyi ne baktı ek gıdaya ilgili bilgi verdi ama her çocuk farklı işte moda mod gitmiyor hiçbişey persentilde 50 nin altına düştük bu ay

Haklisin canim o zaman sikinti tabiki bizmki yuzustu yatiyor geri donebiliyor o yuzden artik rahat biraktim nasil istiyorsa yatsin yetrki uyusun ay evet ek gidaya baslayinca olmaya basladi

Ay omrumu yiycek bu oglan saclarim dokulmeye basldi :-[

Evet canım benimki kaç aydan beri kilo alamıyor zaten. Ama yine 300 400 gram alirdi 100 grami görünce saat başı ağzına bir şeyler tikiyorum. Biz yemek yerken ilgiyle bakıyor patatedlerinden veriyorum yiyor bakalım kilo aldırma çabalarım devam ediyor ay gerçek huyu buysa ben mahvoldum

Yedir kuzum yedir sonradan hareket ettikçe kilo alamıyorlar. Ben bir de biz yemek yerken. Yemegimizden patates ezip veriyorum tuz atmadiysam. Alissin bizim bir arkadaşın çocuğu var 1 buçuk yaşında oldu nerdeyse yemiyor çocuk bir tek tarhana felan yiyor.

Kizlar gece beslenmesini ne zamn kesmeyi dusunuyorsunuz benim doktorum 6.ayi dolunca kes dedi de bilemedim

Büyüyünce de zayif olmak isteyecekler oh yarasın inşallah yedkleri

Seninkinden iki tanede bende var gördüğünü isteme ağlama kızımda, ileri sürünme yapamadığı için hırsından bağırma oğlumda

Kizlar gece beslenmesini ne zamn kesmeyi dusunuyorsunuz benim doktorum 6.ayi dolunca kes dedi de bilemedim
Benim kızım gece uyanmıyor kendini yetişkin sanıyor doğdu günden ben uykuda veriyorum. Oğlum uyanır iki üç gündür bir huzursuzluk hali var. Onun için iki gündür iki defa veriyorum. Normalde bir aydır bir kez uyanıyor kızımı da o uyanınca besliyorum. Tamamen bırakmam için yatmadan önce irmikli muhallebi tarzı mama verecem ki öyle onun içinde bir ay daha var en az.

Boyu kaç canım benim kızım 75 te boyu uzun olunca kilosu belli olmuyor. Gelen oğlana bakmışsın buna bakmamışsın diyor geliyorlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…