Angelnursee basin sagolsun mekani cennet olsun cnm. Cogu yaziyi okudum bebislerimiz ek gida,dis ve donme konulara gelmis :)
Ben evden calismaya devam ediyom artik rutinime alistim kizlarimda sukur iyiler. Bir kizim ilk yan donmeye basladiginda geri donemedigi icin takilip kaliyordu miz mizlaniyordu artik geri donebiliyor
digeri pek donme flan yapmadi halinden memnun galiba. Bugun tam olrak 5 aylik oldular ve yogurdu 3 gun verdim dun havucu basladim. Simdilik sorun yok bakalim insallah sebzeleri bol bol yedirip alistirdiktan sonra meyveleri baslariz. Uyuku duzene gelince gunduz 3 kez mutlaka uyuyorlar ama saatlari 30dak, 1saat, 1,5 saat gibi degisyor bide 2 bebek farkli saatlerde
Minnaklarim dedigi gibi bebek uyutmaktan bol bol var. Allahtan yan donmeyi seven kizim kendisi uyuyor , digerini sagliyorum. Ben calisirken annem ve babannesi yardimci oluyor haftalik olrak annem gidince napcam. Babannesi ile ek gida yuzunden tartistik tarhana , lahana vs corba vermeye calisyor ben izin vermeyince soylenip duruyor bu aksam mandalina tatirdi sinir oldun kadin inadine yapiyor ama evden calistigim icin biraz mecbur kaldim. Yardimci bulduk ama pandemi yuzunden her hafta gelemiyor benden bu kadar kizlar. Tum bebislerimi opuyorum bol bol