• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kibar olacak kızın benim oğlan gibi 70 cm ana baba iri ya bilemedim cnm🙈
Bizde de durum öyle canım ikimizde kemikliyiz. Kızım 70 cm oğlum 74 cm babasını geçecek inşallah 😂işte kızım 70 cm 7850 di on gün önce öyle olunca dediğin gibi ince uzun bir fıstık olacak inşallah 🙏

Angelnursee Angelnursee basin sagolsun mekani cennet olsun cnm. Cogu yaziyi okudum bebislerimiz ek gida,dis ve donme konulara gelmis :)
Ben evden calismaya devam ediyom artik rutinime alistim kizlarimda sukur iyiler. Bir kizim ilk yan donmeye basladiginda geri donemedigi icin takilip kaliyordu miz mizlaniyordu artik geri donebiliyor 😁 digeri pek donme flan yapmadi halinden memnun galiba. Bugun tam olrak 5 aylik oldular ve yogurdu 3 gun verdim dun havucu basladim. Simdilik sorun yok bakalim insallah sebzeleri bol bol yedirip alistirdiktan sonra meyveleri baslariz. Uyuku duzene gelince gunduz 3 kez mutlaka uyuyorlar ama saatlari 30dak, 1saat, 1,5 saat gibi degisyor bide 2 bebek farkli saatlerde 🤣 Minnaklarim dedigi gibi bebek uyutmaktan bol bol var. Allahtan yan donmeyi seven kizim kendisi uyuyor , digerini sagliyorum. Ben calisirken annem ve babannesi yardimci oluyor haftalik olrak annem gidince napcam. Babannesi ile ek gida yuzunden tartistik tarhana , lahana vs corba vermeye calisyor ben izin vermeyince soylenip duruyor bu aksam mandalina tatirdi sinir oldun kadin inadine yapiyor ama evden calistigim icin biraz mecbur kaldim. Yardimci bulduk ama pandemi yuzunden her hafta gelemiyor benden bu kadar kizlar. Tum bebislerimi opuyorum bol bol 😘😘

Angelnursee Angelnursee basin sagolsun mekani cennet olsun cnm. Cogu yaziyi okudum bebislerimiz ek gida,dis ve donme konulara gelmis :)
Ben evden calismaya devam ediyom artik rutinime alistim kizlarimda sukur iyiler. Bir kizim ilk yan donmeye basladiginda geri donemedigi icin takilip kaliyordu miz mizlaniyordu artik geri donebiliyor 😁 digeri pek donme flan yapmadi halinden memnun galiba. Bugun tam olrak 5 aylik oldular ve yogurdu 3 gun verdim dun havucu basladim. Simdilik sorun yok bakalim insallah sebzeleri bol bol yedirip alistirdiktan sonra meyveleri baslariz. Uyuku duzene gelince gunduz 3 kez mutlaka uyuyorlar ama saatlari 30dak, 1saat, 1,5 saat gibi degisyor bide 2 bebek farkli saatlerde 🤣 Minnaklarim dedigi gibi bebek uyutmaktan bol bol var. Allahtan yan donmeyi seven kizim kendisi uyuyor , digerini sagliyorum. Ben calisirken annem ve babannesi yardimci oluyor haftalik olrak annem gidince napcam. Babannesi ile ek gida yuzunden tartistik tarhana , lahana vs corba vermeye calisyor ben izin vermeyince soylenip duruyor bu aksam mandalina tatirdi sinir oldun kadin inadine yapiyor ama evden calistigim icin biraz mecbur kaldim. Yardimci bulduk ama pandemi yuzunden her hafta gelemiyor benden bu kadar kizlar. Tum bebislerimi opuyorum bol bol 😘😘
Lahana bana sancı veriyor ninelere selam olsun 😂😂😂😂hayırlısı ile kazasız belasız büyütsek kalpte kırıyoruz kendimizde kırılıp, yıpranıyoruz

Gündüz 30dk ile 1,5saat arası uyuyor benimki 2 saate bir geri uyumak istiyor. Gündüzleri rahatım ama Geceleri uyanıp duruyo aç olmasa da ve bu beni çok yoruyor. Ek gıda veriyorum zaten Erken merken onu atlattım alıştı. Şimdi de biZim yediklerimizden istiyo. Biz yerken ağzını açıp ağlıyo.çok tatlı oluyo sıpa. Tek sıkıntım Gece uyku düzeni şu anda o da inşallah Düzelir diye bekliyorum Bakalım. Yalnız değilmişim çoğumuz uyku konusında sıkıntılıyız anlaşılan

Sebze olarak ne vereceksin. Havuç patates tadımı bitti yarın balkabağı vereceğim sonra ne versem ıspanak kış sebzesi versem mi erken mi diye düşünüyorum. Brokoli en son tadım olarak vereceğim. Balkabağı sonrası elma armut muz ananas vereceğim sonra brokoli sonra tadım bitiyor akşam öğünü eklenecek.

Sebze olarak ne vereceksin. Havuç patates tadımı bitti yarın balkabağı vereceğim sonra ne versem ıspanak kış sebzesi versem mi erken mi diye düşünüyorum. Brokoli en son tadım olarak vereceğim. Balkabağı sonrası elma armut muz ananas vereceğim sonra brokoli sonra tadım bitiyor akşam öğünü eklenecek.
Valla yarin patates baslayacam bugun havuc 3.cu gundu cok az zeytin yagi ekleyerek verdim. Burdaki yazilara bakarak vercem galiba. Patatesten sonra kabak dusunuyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20201001-054039.png
    Screenshot_20201001-054039.png
    443,9 KB · Görüntüleme: 24
Ay kızlar bu ek gıda işi beni yordu valla. Ben keşke başta sebzeden başlasa idim. Çok küçüktü diye pirinç unu kaşık mamaları vermiştim. Ya benimki havuç kabak bal kabağı yok sevmiyor elma da sevmiyor. Takmış pirinç unlu pekmezli muhallebiye kafayı. Onu verdiğimde immmm yapıyor ağzını açıyor diğerlerini sevmiyor. Hatta sevmediği şeyi verdiğimde ağzında tutuyor artık. Şimdiye kadar damak tadı oluşsun diye sevdiği mama ile felan yediriyorduk ama şimdi ağzında tutmayı öğrendi sıpa. Lokmasını yutturamiyorum. Ağzında iken gülüyor ağlıyor iyice profesyonellesti. Farklı şeylere alıştırmak istiyorum. Pirinc unlu muhallebisne sabah armut kattım ama yani yedi ama öyle iştahla değil. Azıcık yiyp kitliyor ağzını. Bugün bal kabağı verdim iki üç kaşık yedi kapattı ağzını..daha önce 3 gün kuralı yapmıştım o zamanda oğürmüştü.

Back