- 9 Mart 2019
- 1.430
- 1.496
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.501
Teşekkürler senin de öğretmenler günün kutlu olsunÖğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlarBen hediye olarak kızımdan bir diş aldım bugün
Teşekkürler senin de öğretmenler günün kutlu olsunÖğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlarBen hediye olarak kızımdan bir diş aldım bugün
Bugün canım bir saate çıkacağız evden. Covid vakaları çok yoğun olduğu için en son 3 aylıkken doktora götürdüm. 4. Ay sadece aşı için sağlık ocağına gittik. Onun için çok fazla sorum birikti. Destekli oturmadan dişe kadar liste kabarıkNe zaman gideceksın doktora canım
İnşallah canım ya gecmıs olsun musaıt olunca doktorunun tavsıyelerını bıze de anlatır mısınBugün canım bir saate çıkacağız evden. Covid vakaları çok yoğun olduğu için en son 3 aylıkken doktora götürdüm. 4. Ay sadece aşı için sağlık ocağına gittik. Onun için çok fazla sorum birikti. Destekli oturmadan dişe kadar liste kabarık
Üstelik bebeklerim soğuk aldı. Şehir değiştik oğlum yolda babaannesigille biz kızımla kendi aracımız da rahat dönelim dedik. Oğlum garipseme yaşadı ağladı bebekleri değiştik yarı yolda orda ne olduysa oldu. İnşallah çabuk toplanırlat
TeşekkürlerTeşekkürler senin de öğretmenler günün kutlu olsunne güzel bir hediye maşallah ben de sabırsızlıkla bekliyorum canım merak ediyorum
Ancak girebildim canım. Kaka renginden başlayayım bizim kına yeşili olmuştu. Conformil mama yapabiliyormuş. Destekli oturma kucak dışında bu ay bitince başladı. Dişler kabarmış yolda geliyorlar dedi bir jel verdi. Oğlumun daha fazla belirgin şişliği var. Kilo alımımız kendi hızlarına göre azalmış ama yine şükür iyi. Bu ay sütüm daha çok azaldı sanırım onun da etkisi var. Besliyormuş meğer benim az diye beğenmediğim sütüm. Nezle için bitkisel ilaç ve sprey verdi çok iyi geldi. Demir ilacına tekrar başladım. Ek gıdaya yavaştan başla dedi ve broşör verdi hastanenin hazırladığı. Şöyle yapacağız canım önce 1 ay sadece öğlen vereceğim. Yoğurt, sebze ve meyve sıralamasıyla. Sebze veya meyve dedi meyve bazen sebze sevmeyi yemeyi engelliyor dedi. Onun için sebze öncelikli yapsan iyi olur dedi. Bir aydan sonra öğlen artı akşam öğünü ondan bir ay sonra kahvaltı dedi. Sebze olarak brokoli falanda vermeye çalış dedi. Broşör de her şey yazıyorİnşallah canım ya gecmıs olsun musaıt olunca doktorunun tavsıyelerını bıze de anlatır mısın
Ayy canım atsan ne iyi olurNesir Jhulia Angelnursee kızlar ek gıdaya nasıl başladığınızı yazar mısınız? Yoğurt ile başlayacağız üç gün sadece yoğurt vereceğim. Sonra sırasıyla havuç, patates, balkabağı püresi yapıp vereyim diyorum üç gün kuralı ile. Mesela bunları verirken yanında yoğurtta olur mu? Brokoli vermek istiyorum. Kış sebzelerinden bu ay vermem uygun olmaz yasaklı bildiğiniz var mı? Benim broşör de dediğim sebzeler ilk etapta uygun diyor. Ispanak ilk etapta uygun değil mesela. İkili üçlü püreler ile menü yapabilirsiniz diyor. Patates i tek değilde ikili üçlü kombin yapın diyor. Kabızlık için. Yoğurt ilk etapta hergün mayalanıp tek verilmeli deniliyor. Ne kadar süre tek işte zuzu3838 sana broşör sayfalarını atayım gün içinde bir bakarsın.
Cok sukur canım. Bizim doktorumuzda jellere sıcak bakmıyor. İçerisinde şeker be lidokain var,lidokain de kalpte ritim bozuklugu yapar dedi bi arastır istersen kullanmadan canım. Onun yerine taze soğan pırasa ver elıne dedi.Ancak girebildim canım. Kaka renginden başlayayım bizim kına yeşili olmuştu. Conformil mama yapabiliyormuş. Destekli oturma kucak dışında bu ay bitince başladı. Dişler kabarmış yolda geliyorlar dedi bir jel verdi. Oğlumun daha fazla belirgin şişliği var. Kilo alımımız kendi hızlarına göre azalmış ama yine şükür iyi. Bu ay sütüm daha çok azaldı sanırım onun da etkisi var. Besliyormuş meğer benim az diye beğenmediğim sütüm. Nezle için bitkisel ilaç ve sprey verdi çok iyi geldi. Demir ilacına tekrar başladım. Ek gıdaya yavaştan başla dedi ve broşör verdi hastanenin hazırladığı. Şöyle yapacağız canım önce 1 ay sadece öğlen vereceğim. Yoğurt, sebze ve meyve sıralamasıyla. Sebze veya meyve dedi meyve bazen sebze sevmeyi yemeyi engelliyor dedi. Onun için sebze öncelikli yapsan iyi olur dedi. Bir aydan sonra öğlen artı akşam öğünü ondan bir ay sonra kahvaltı dedi. Sebze olarak brokoli falanda vermeye çalış dedi. Broşör de her şey yazıyor
Sebze çorbası tarifleri falanda var. Aslında hemen başlayabilirsin dedi ama ben 5.5 aylığı bekleyeceğimay bir geriliyorum. Üç gün kuralı mutlaka yapilacak dedi. Önce çay kaşığı sonra tatlı kaşığı sonra silikon kaşık dedi. Böyle canım şükür bir sıkıntı yok
Yeşil kaka bizdede var canım alerjik mamaya geçince olduAncak girebildim canım. Kaka renginden başlayayım bizim kına yeşili olmuştu. Conformil mama yapabiliyormuş. Destekli oturma kucak dışında bu ay bitince başladı. Dişler kabarmış yolda geliyorlar dedi bir jel verdi. Oğlumun daha fazla belirgin şişliği var. Kilo alımımız kendi hızlarına göre azalmış ama yine şükür iyi. Bu ay sütüm daha çok azaldı sanırım onun da etkisi var. Besliyormuş meğer benim az diye beğenmediğim sütüm. Nezle için bitkisel ilaç ve sprey verdi çok iyi geldi. Demir ilacına tekrar başladım. Ek gıdaya yavaştan başla dedi ve broşör verdi hastanenin hazırladığı. Şöyle yapacağız canım önce 1 ay sadece öğlen vereceğim. Yoğurt, sebze ve meyve sıralamasıyla. Sebze veya meyve dedi meyve bazen sebze sevmeyi yemeyi engelliyor dedi. Onun için sebze öncelikli yapsan iyi olur dedi. Bir aydan sonra öğlen artı akşam öğünü ondan bir ay sonra kahvaltı dedi. Sebze olarak brokoli falanda vermeye çalış dedi. Broşör de her şey yazıyor
Sebze çorbası tarifleri falanda var. Aslında hemen başlayabilirsin dedi ama ben 5.5 aylığı bekleyeceğimay bir geriliyorum. Üç gün kuralı mutlaka yapilacak dedi. Önce çay kaşığı sonra tatlı kaşığı sonra silikon kaşık dedi. Böyle canım şükür bir sıkıntı yok
6 aydan önce onları veremem ki canım onun için çok gerekirse vereceğim jeli. Sonra onları vermeyi düşünüyorum. Sizin doktor neyi iki günde yapmayı önerdi canım yoğurt mu?Cok sukur canım. Bizim doktorumuzda jellere sıcak bakmıyor. İçerisinde şeker be lidokain var,lidokain de kalpte ritim bozuklugu yapar dedi bi arastır istersen kullanmadan canım. Onun yerine taze soğan pırasa ver elıne dedi.
Canim yogurdu 3 gun tek vereceksin ilk bir cay kasigi sonra bir tatli kasigi sonra bir yemk kasigi. Alerji olmuyorsa sonra arttir. Havuctan basla once suyunu verip alerji olup olmdgna bak yoksa corba yada pure yapabilirsin. Sonra patates,kabak dene alerji olmuyorsa kombin yapNesir Jhulia Angelnursee kızlar ek gıdaya nasıl başladığınızı yazar mısınız? Yoğurt ile başlayacağız üç gün sadece yoğurt vereceğim. Sonra sırasıyla havuç, patates, balkabağı püresi yapıp vereyim diyorum üç gün kuralı ile. Mesela bunları verirken yanında yoğurtta olur mu? Brokoli vermek istiyorum. Kış sebzelerinden bu ay vermem uygun olmaz yasaklı bildiğiniz var mı? Benim broşör de dediğim sebzeler ilk etapta uygun diyor. Ispanak ilk etapta uygun değil mesela. İkili üçlü püreler ile menü yapabilirsiniz diyor. Patates i tek değilde ikili üçlü kombin yapın diyor. Kabızlık için. Yoğurt ilk etapta hergün mayalanıp tek verilmeli deniliyor. Ne kadar süre tek işte zuzu3838 sana broşör sayfalarını atayım gün içinde bir bakarsın.
Kizlar kan ilaci kullaniyormusunuz kullaiyorsaniz ismi ne?
Evet canım bu özel gereksinim olan mamalar yapıyormuşYeşil kaka bizdede var canım alerjik mamaya geçince oldu
Evet canım yoğurttan bahsedıyordum. Tesekkur ederim broşürler için haftasonu baslamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık büyüdüğünü kabul etsem iyi olacak6 aydan önce onları veremem ki canım onun için çok gerekirse vereceğim jeli. Sonra onları vermeyi düşünüyorum. Sizin doktor neyi iki günde yapmayı önerdi canım yoğurt mu?
Ocean kullanıyoruz bizde canım 2 gun oldu başlayalıKizlar kan ilaci kullaniyormusunuz kullaiyorsaniz ismi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?