• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Allahtan kabuğu falan yok. Elma ile tadım başlanıyor canım meyvelerde yani. İlk etapta elma armut ananas rendeleyip
Benim akıllılar bunlar daha bebe damakları ne olacak ki diye diş kaşıyıcısı niyetine damaklarına sürtmek amacıyla verdiler ve gördüler 😅rabbim korudu
Benimkiler de geçen üzüm emsin bi dedi o yerken çok bakmış da tatsın suyundan nolcak demişti Ki içini hüp çekiverdi ağzına emerken zaten yumhşacık çekiverdi ağzına Hemen çıkardım ama işte gel bana sor

Guzel anneler uzun zmndar yazamadim malum evden part time basladim iskura da basvuru yaptim. Insallah tum bebislerimiz sabah gulumseme ile gunu baslatiyorlardir 😍
Bizim kizlar her 3 saatte 150cc iciyorlar ama aksam 9.30 ictirip uyuryorum sabah 5-6 arasi uyaniyorlar yani toplasam 24 saatte 6 kere 150cc iciyorlar. 10 Kasimda 4 aylik oldular o gun bir kizim 7400gr digeri 6700gr olmustu. Sol meme sutu her bebege 2saat ara ile emziryom, sag meme sut cok azaldi maalesef. 5 ayliktan sonra sebze meyve pureler baslayacam gibi. K.v tarhana yapti vercem deyip duruyor 🙄bilemedim olur mu ?
Maşallah gece ne güzel uyuyorlar seninkiler maşallah maşallah. Senle aynı gün doğum yapmıştık ama Benimki hala nerdeyse saat başı kalkıyo tok olsa bile napcam bilmiyorum 🙈🙈 bi de sen sallayarak mı uyutuyosun nasıl uyuyorlar onla mı alakalı acaba

Maşallah gece ne güzel uyuyorlar seninkiler maşallah maşallah. Senle aynı gün doğum yapmıştık ama Benimki hala nerdeyse saat başı kalkıyo tok olsa bile napcam bilmiyorum 🙈🙈 bi de sen sallayarak mı uyutuyosun nasıl uyuyorlar onla mı alakalı acaba
Canım önce gündüz mama süre aralığını azalt. Ben oğlumu böyle alıştırdın şükür

Merhaba seninle aynıyız doktoe bana kalp atışı için ayın 26 sını verdi belirtin oluyomu canım mide bulantısı filan bende yiç bişey yok 🥰
Bu topic yine karıştırıldı sanırım sağlıkla al canım kucağına bebeğini burdaki herkes doğurdu darısı başına 😅

Maşallah canım ya iki bebisle çalışıyosun ne güzel ben bı taneyle evi ceviremiyorum😂 prensesler de çok güzel büyümüş bizde 7 Kasım'da 4 aylık 7.800 du yakin kilolarimiz birbirine sağlıkla büyüsun bütün bebislerimiz 🙏🏻
Amin amin insallah cnm valla yardimci yoksa calismam pek mumkun degildi idare ediyoruz ev isi de bitmek bilmez degil mi 😂 Senin bebis de masallah masallah hep buyusunler bebislerimiz

Aaa evet cnm biz ayni gun dogurduk 🤗 Sukur evet kizlar cok guzel uyuyorlar ilk 2 ay bir odada uyutyordum biri aglayinca digeri uyanyordu mecbur daha fazla uyanip aglayani odama kucuk saglayan besikte uyuyotyorum 5dak saglayinca uyuyor cnm bu konuda cok cok sansl ciktim. Diger kizimi kendi odasinda besigine yatirip basini oksayip az ninni soyleyom o da kendini yan cevirip uyakaliyor ☺ Ilerde ne olcak belli degil insallah boyle devam eder. Sende bir yontem bulursun cnm hep ayni sey yapinca sanki anliyor uyuku zaman diye

Kızlar bizimde bu ay kilo alımımız cok az 300 gram. Sağlık ocagı mama ver dedi ama yarın doktorumuza gidicez bakalım o ne derse o şekilde ilerleyecegız. Büyük ihtimalle ek gıdaya baslatacak 5. Ayımızın bitmesine 3 gun var. Bende ek gıda arastırması yapıyorum. Öncelikle yogurt ve sebzeden baslayın denıyor meyvenın tadını begenıp dıgerlerını yemıyorlarmıs. Bir de meyveyı oldugu gıbı verın 1 yasına kadar meyve suyu yasak bilginiz olsun. Angelnursee Angelnursee canım sen ek gıda verıyordun yanlıs hatırlamıyorsam senin bebişte az almıstı dimi

Kızlar bizimde bu ay kilo alımımız cok az 300 gram. Sağlık ocagı mama ver dedi ama yarın doktorumuza gidicez bakalım o ne derse o şekilde ilerleyecegız. Büyük ihtimalle ek gıdaya baslatacak 5. Ayımızın bitmesine 3 gun var. Bende ek gıda arastırması yapıyorum. Öncelikle yogurt ve sebzeden baslayın denıyor meyvenın tadını begenıp dıgerlerını yemıyorlarmıs. Bir de meyveyı oldugu gıbı verın 1 yasına kadar meyve suyu yasak bilginiz olsun. Angelnursee Angelnursee canım sen ek gıda verıyordun yanlıs hatırlamıyorsam senin bebişte az almıstı dimi
Evet canim 4.5 aylikken basladik ek gidaya. Ilk yogurt verdim canim ilk gun bir cay kasigi sonra bir tatli kasigi 3.gun bir yemek kasigi baktim alerjisi yok artirarak devam ettim sonra kasik mamasina basladik canim ben yaptim pirinc unu su karstirip verdim sevmedi .. hipp 4.aydan itibaren kasik mamasi var doktor onu bi dene dedi onu sevdi oglum onu yiyor aksam yatarken yarim kasenin de yarisini. Simdide meyve puresine basladim canim elma verdim cam rendede rendeleyip yedrdim sevdi. Sebze corbasi tarifi verdi doktor ona basliycam canim

Sizce 4,5ay hoppala için erken mi?? Doktorlar 6aylık diyolar ama içinizde almayı düşünen ya da alan var mı daha erken? Nasıl oyalayıp işlere bakacağımı şaşırdım artık

Evet canım bende sen gibi sebze ve yoğurt düşünüyorum. Meyve suyunu bende duydum yasak bende doktora gidecem.

Evet canim 4.5 aylikken basladik ek gidaya. Ilk yogurt verdim canim ilk gun bir cay kasigi sonra bir tatli kasigi 3.gun bir yemek kasigi baktim alerjisi yok artirarak devam ettim sonra kasik mamasina basladik canim ben yaptim pirinc unu su karstirip verdim sevmedi .. hipp 4.aydan itibaren kasik mamasi var doktor onu bi dene dedi onu sevdi oglum onu yiyor aksam yatarken yarim kasenin de yarisini. Simdide meyve puresine basladim canim elma verdim cam rendede rendeleyip yedrdim sevdi. Sebze corbasi tarifi verdi doktor ona basliycam canim
Bir kere mayalayıp 3 gün mü verdin nasık yaptın yoğurdu canım?

Back