- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #11.481
Git bakalım sana ne dicek bize de haber et canımEvet canım bende sen gibi sebze ve yoğurt düşünüyorum. Meyve suyunu bende duydum yasak bende doktora gidecem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git bakalım sana ne dicek bize de haber et canımEvet canım bende sen gibi sebze ve yoğurt düşünüyorum. Meyve suyunu bende duydum yasak bende doktora gidecem.
Yok canim hergun mayaladim ona ozel kucuk kavanozdaBir kere mayalayıp 3 gün mü verdin nasık yaptın yoğurdu canım?
Bizimkiler salıncak yada ana kucağında takılıyor şimdilik yada evde birisi oyalarken diğeri işleri hallediyor hoppala ve yürüteçin bebeğin yürümesi için çok sağlıklı olmadığını okumuştum parmak uçlarına basıyorlarmış aldıysanızda çok uzun tutmayın diye yazmış bir doktorSizce 4,5ay hoppala için erken mi?? Doktorlar 6aylık diyolar ama içinizde almayı düşünen ya da alan var mı daha erken? Nasıl oyalayıp işlere bakacağımı şaşırdım artık
Canım sütü dolapta kac gun bekletıyorsun maya olarak evde var mıydı yoksa marketten mı aldınYok canim hergun mayaladim ona ozel kucuk kavanozda
Canim gunluk aliyorum maya evdeki yogurttan kullaniyorumCanım sütü dolapta kac gun bekletıyorsun maya olarak evde var mıydı yoksa marketten mı aldın
Yürüteç almayın diyolar evet ama hoppala için daha iyi diyolar diye okudum ve duydum hep ama dediğin gibi uzun süreli değil arada oturtmak şartıyla diyolar. Bana Yine de faydası olırdu ev sobalı olunca sadece bir odada yanıyo ve ben odadan çıkıp mutfağa tuvalete bile gitsem ağlıyor hemen. Soğuktan çıkaramıyorum da en azından ben çıktıkça işim varken idare eder beni Diye düşünüyorumBizimkiler salıncak yada ana kucağında takılıyor şimdilik yada evde birisi oyalarken diğeri işleri hallediyor hoppala ve yürüteçin bebeğin yürümesi için çok sağlıklı olmadığını okumuştum parmak uçlarına basıyorlarmış aldıysanızda çok uzun tutmayın diye yazmış bir doktor
Mantıklı o zaman canım en azından arada durdurursun çok zormuş öyleYürüteç almayın diyolar evet ama hoppala için daha iyi diyolar diye okudum ve duydum hep ama dediğin gibi uzun süreli değil arada oturtmak şartıyla diyolar. Bana Yine de faydası olırdu ev sobalı olunca sadece bir odada yanıyo ve ben odadan çıkıp mutfağa tuvalete bile gitsem ağlıyor hemen. Soğuktan çıkaramıyorum da en azından ben çıktıkça işim varken idare eder beni Diye düşünüyorum
Gittim canım idrar tahlili yaptırmam gerekıyor bakalım 1-2 gune halledıcez onu. Ek gıdaya baslayacagız 1 hafta sonra. İlk yogurtla baslıyoruz ilk gun cay kasıgı tatlı yemek kasıgı olarak gidiyor. Sonra da tek tek yıne 3 gun kuralıyla butun sebzelerı buharda haslayıp tattırıcaz inşallah. Corba fılan yok daha. Oncelık tadım yaparak alerjısı var mı ona bakıcaz dedi. Birden yuklenırsen memeyı bırakır 100 gram bile alamaz dedi canımzuzu3838 doktora gittin mi? Ben salı ya da çarşambaya ancak girebileceğim.
Kilo alımı nasıldı bu ay canım. Bir hafta sonra başlamak birden erken geldi hazır değilim ben inşallah kuzuna yarar annesi. Bende aynen bu şekilde yapmak istiyorum bakalım bizim doktor amca ne diyecek.Gittim canım idrar tahlili yaptırmam gerekıyor bakalım 1-2 gune halledıcez onu. Ek gıdaya baslayacagız 1 hafta sonra. İlk yogurtla baslıyoruz ilk gun cay kasıgı tatlı yemek kasıgı olarak gidiyor. Sonra da tek tek yıne 3 gun kuralıyla butun sebzelerı buharda haslayıp tattırıcaz inşallah. Corba fılan yok daha. Oncelık tadım yaparak alerjısı var mı ona bakıcaz dedi. Birden yuklenırsen memeyı bırakır 100 gram bile alamaz dedi canım
Evet canım ben yaşadım benimki 4 aylıkken biberon reddi yaşadık. Ben başta kaşık mamaları ile alerji sütünü karıştırıp verdim. Sonra pirinç unlu muhallebi verdim ama.bizimki elma püresini felan da zor yiyor böyle tiksiniyor. Geçen havuçlu kabak püresini ağladı ve yemedi. (Bu arada bunların alerji riskini 3 gün kuralını denedim) ben de dün sevdiği muhallebi ile verdim yedi . Bir kaşık sevdiği mamadan 1 kaşık havuçlu kabak muhallebisinden verdim. Galiba damak tadlarinin oluşması gerekiyorKızlar bizimde bu ay kilo alımımız cok az 300 gram. Sağlık ocagı mama ver dedi ama yarın doktorumuza gidicez bakalım o ne derse o şekilde ilerleyecegız. Büyük ihtimalle ek gıdaya baslatacak 5. Ayımızın bitmesine 3 gun var. Bende ek gıda arastırması yapıyorum. Öncelikle yogurt ve sebzeden baslayın denıyor meyvenın tadını begenıp dıgerlerını yemıyorlarmıs. Bir de meyveyı oldugu gıbı verın 1 yasına kadar meyve suyu yasak bilginiz olsun. Angelnursee canım sen ek gıda verıyordun yanlıs hatırlamıyorsam senin bebişte az almıstı dimi
Kilo alımı azdı bu ay canım bizim doktor hafiften başlatıyor bu ayda tadımlara biz yerken kendini atıyor bana da verin diye kuzumKilo alımı nasıldı bu ay canım. Bir hafta sonra başlamak birden erken geldi hazır değilim ben inşallah kuzuna yarar annesi. Bende aynen bu şekilde yapmak istiyorum bakalım bizim doktor amca ne diyecek.
Kız ikisi karısıp mıdesı bulanmadı mı? Aklımda olsun yemezse bende oyle denıyımEvet canım ben yaşadım benimki 4 aylıkken biberon reddi yaşadık. Ben başta kaşık mamaları ile alerji sütünü karıştırıp verdim. Sonra pirinç unlu muhallebi verdim ama.bizimki elma püresini felan da zor yiyor böyle tiksiniyor. Geçen havuçlu kabak püresini ağladı ve yemedi. (Bu arada bunların alerji riskini 3 gün kuralını denedim) ben de dün sevdiği muhallebi ile verdim yedi . Bir kaşık sevdiği mamadan 1 kaşık havuçlu kabak muhallebisinden verdim. Galiba damak tadlarinin oluşması gerekiyor
Bakalım bizde ne çıkacak hayırlısı ile şu ek gıdaya geçip birde desteksiz oturtursak bizden iyisi yokKilo alımı azdı bu ay canım bizim doktor hafiften başlatıyor bu ayda tadımlara biz yerken kendini atıyor bana da verin diye kuzum
Ya fındıkları yavaş yavaş başlıyorlarÖğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar Ben hediye olarak kızımdan bir diş aldım bugün
Ne zaman gideceksın doktora canımBakalım bizde ne çıkacak hayırlısı ile şu ek gıdaya geçip birde desteksiz oturtursak bizden iyisi yok
Yok öyle güzel yedi ki hatta alıştı bile kabaklı havuçlu pureye. Dün peşpeşe verdim yedi. Normalde aglmakatan kıpkırmızı oluyordu sinirleniyordu istemiyordu pureyi. Şimdi alıştı galiba bir süre sevdiği mama ile vermeyi planlıyorum.Kız ikisi karısıp mıdesı bulanmadı mı? Aklımda olsun yemezse bende oyle denıyım