Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bende kitabı var canım onu okuyorum

ben severdim kayınvalidemi yalan yok ama son söylediğinden sonra aramıyorum bile arasada çocuklarla uğraşıyodum deyip açmıyorum bir daha da zor görür çocukları herkes kendi kötü niyetinde boğulsun benden uzak olsun

Banyo ben de yaptırıyorum aynen alalım. Reçetesiz alabiliriz değil mi

Ne yazık ki biz çok yakınız dip dibeyiz her gün görüyoruz. Sütümün azalma sebebinin o olduğunu düşünüyorum hatta düşünmüyorum onun verdiği stresten olduğuna kesin karar verdim. Çünkü onu hayatımdan çıkarsam çok mutluyum bi sıkıntım yok yani. Allah hepimize kolaylık versin

Kızım tombiş olunca herkesin ısırası geliyo Yok kuruluk değil sadece yara gibi oldu değişik bişey bi arkadaş krem önermiş onu deniyim bi

Amin canım maalesef evlenirken aileler de yanda eşantiyon olarak geliyor keşke herkes evladının mutluluğunu düşünüp evlendiği kişiyede laf etmese

bende burda okuyunca hip combiotic mamadan bebelac gold a geçtim. gaz şikayetimiz azaldı. kusmada. fiyat olarak baya uygun diğerine göre

benim kayın valide geldi 3 gün kaldı. ben mastit oldum. bebeler huy değişti delirdiler resmen. en son eşime mesaj attım çabuk gel elimden kaza çıkcak diye. ben çocuk hemşiresiyim. kayın valideye göre çocuk bakmanın ilimini bilmiyormuşum. oğlumu babamın ismi diye daha çok seviyomuşum kızımdan.( kızada kayın validenin yoğun baskısıyla ismini koyduk). kızım sakin mizaçlı, oğlanda sürekli mızırdanıyo haliyle daha çok kucakta kalıyo.benden 2 bebekle hizmet bekledi resmen. akşam yemeğini benim koymamı bekledi hasta halimle. bebeklerle sevmekten başka ilgilenmedi.ben hastayım titreme geliyo sürekli. evde hiç iş yapmadı gibi başımda bekleyip işime karışıyo çocuk bezi değiştirmeyi geçtim alıp çöpe bile atıvermiyo. ben ağrıdan kırgınlıktan ayağımın üstüne basamadım kolumu zor kaldırıyorum bide. çocukları severken annan size bakmanın ilmini bilemedi mi yavrum diye sevdi düşünün. ben sıcak diye klima açtım çocuklar eve geldiklerinden beri 28 derece de. zorla klimayı kapattırdı. tabi bebeler de etkilendi bende mastit oldum. çocuğuma benim güzel kızım vb. diyorum öyle deme nazar değer diyo. güzel söz söylersem nazar değermiş. en sonunda sana mı sorcam dedim nasıl seveceğimi. sinirden sütüm yarı yarıya azaldı. şimdi aramıyorum. hiç ne göresim ne duyasım var.

Yaa nasıl insan bunlar benimkide emmeyen oğlumun kafasını gelip gidip mememe bastırıyodu ben uğraşırken onun yüzünden çocuk hiç almadı

3 günde yapmış yapacağını gitmiş desene seninki de

Nesir
Canm ya sen kaç günlükken başladın uyku eğitimine ve ne kadar sürede tamamlandı sonuca ulaştın? Çok zor oldu mu sen vermiştin diye hatırlıyorum. Başka veren varsa kızlar bilgi verebilir misiniz

Merhaba hanımlar. Uzun zamandır giremedim inşallah herkes iyidir bebekler de büyüyordur sorunsuz umarım
Biz bugün saat 2de sünnet olduk. Bölgesel uyuşma ile yapıldı. Büyük oğlumun sünnetinde ev çok kalabalıktı birșey anlamamiștim. Şimdi ise çok tedirginim sizin. Nasil geçti.!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…