- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.021
Bende kitabı var canım onu okuyorumAh evet kuzum bir süredir giremedim kayınvalidenin yarattığı sıkıntılarla uğraşıyordumgeri kalan bütün zamanımı oğlumla oynayarak geçiriyorum. Bir de bir uygulama keşfettim kesnlikle indirmenizi tavsiye ederim bebeğimizin sıçrama, atak haftaları, edindiği yeni beceriler, olası sıkıntılar her şeyi gösteren bir uygulama. Hayatımda ilk defa ücretli bir uygulama indirdim ama kesinlikle değdi☺
O ücret bir kereliğe mahsus ama içinde parayla satın alabileceğin ekstralar var onları aktif etmek istersen tekrar ödeme yapabilirsin ama inan hiç gerek yok onlara. 36 ya da 39₺ gibi birşey ödemiştim ben indirirken. Kayınvalideye gelince hamileliğimden beri aramızda mesafe vardı zaten, doğumuma da gelmek istediler ama ben istemedim dolayısıyla oğlum 2,5 aylık hala torununu göremedi böyle giderse de hiçbir zaman göremeyecek uzaktan fotolarıyla yetinecek. 600km mesafe var aramızda ama bir şekilde müdahale edip kriz çıkarmayı başarıyor. Ben de bunu anlayamıyorum neredeyse hepimiz benzer sıkıntılar yaşadık. Oysaki onlara torun verdik onları babaanne, dede yaptık. Bir de hiç birimiz diğer kadınlar gibi pıt diye kendiliğinden hamile kalmadık. Çok sancılı yollardan geçerek kavuştuk bebeklerimize. Bunları bildikleri halde bu kriz çıkarma, ortalık karıştırma çabası neden?? Valla bu yaşta hepsi de baya iyi performans sergilediler delirttiler bizineyse inşallah bundan sonra uzak olsunlar, sessiz sedasız dursunlar köşelerinde temennisinde bulunup konuyu kapatayım her ne kadar bu cümleye yazarken ben de inanmasam da
Banyo ben de yaptırıyorum aynen alalım. Reçetesiz alabiliriz değil miAh yaa bu yanak öpülmez miiiiimaşallah minik kuzuma Benim bebeğimde de oldu doktora götürdüm hergün banyo yaptırın dedi ki zaten yaptırıyordum ve bir krem verdi içeriği bitkiselmiş onu kullanınca geçti. Şimdi eli sürekli ağzında ve yüzünü gözünü ovuşturdukça yine tekrarlıyor. Yüzünü ıslak pamukla silip kremini sürüyorum hemen yatışıyor. Coresatin pembe olan. Özellikle rengini söyle eczaneye eğer alırsan çünkü bu kremden 12 çeşit varmış ve renk kodlarıyla ayırmışlar pembe olanı bebekler ve çok hassas ciltler için.
Ne yazık ki biz çok yakınız dip dibeyiz her gün görüyoruz. Sütümün azalma sebebinin o olduğunu düşünüyorum hatta düşünmüyorum onun verdiği stresten olduğuna kesin karar verdim. Çünkü onu hayatımdan çıkarsam çok mutluyum bi sıkıntım yok yani. Allah hepimize kolaylık versinben severdim kayınvalidemi yalan yok ama son söylediğinden sonra aramıyorum bile arasada çocuklarla uğraşıyodum deyip açmıyorum bir daha da zor görür çocukları herkes kendi kötü niyetinde boğulsun benden uzak olsun
Kızım tombiş olunca herkesin ısırası geliyoMinnaklarimm B beklenenmucize cevabiniz icin sagol kizlar. Aptamil conformil fiyat olarak golden goat ile aynimis baktim simdi. Esim aptamil marka istemiyor bir arkadasinin olumsuz yorumdan etkilendi galiba
Kardiyakarrest90 bizim bir kizimiz yanagida baya kurmustu salyadan sebamed yuz krem kullandim geciryor guzel yumsak kivami var eger sadece kuruluksa gecer cnm, bu arada o yanaklari israsim geldi masallah tatlos
Amin canım maalesef evlenirken aileler de yanda eşantiyon olarak geliyor keşke herkes evladının mutluluğunu düşünüp evlendiği kişiyede laf etmeseNe yazık ki biz çok yakınız dip dibeyiz her gün görüyoruz. Sütümün azalma sebebinin o olduğunu düşünüyorum hatta düşünmüyorum onun verdiği stresten olduğuna kesin karar verdim. Çünkü onu hayatımdan çıkarsam çok mutluyum bi sıkıntım yok yani. Allah hepimize kolaylık versin
Alabilirsiniz diye biliyorum ama isterseniz bir sorun eczaneyeBanyo ben de yaptırıyorum aynen alalım. Reçetesiz alabiliriz değil mi
bende burda okuyunca hip combiotic mamadan bebelac gold a geçtim. gaz şikayetimiz azaldı. kusmada. fiyat olarak baya uygun diğerine göreCanım biz de aptamille başladık gaz yapınca değiştirdim ve smilac aldım çünkü smilac içeriğinde palm yağı olmayan tek mamaydı ve amerikan markasıydı fda onaylı falan filan ama bunda da gaz problemi olmasa da kusması fazla olmaya başlayınca tavsiye üzerine bebelac gold kullandım ve ne gaz ne kusma çok memnun kaldık. Fiyat olarak da diğerlerine göre daha uygun ayrıca doktora sorduğumda o da bebelac gold kullanabilirsin fermente bir mama sindirim sistemine faydası olur demişti.
benim kayın valide geldi 3 gün kaldı. ben mastit oldum. bebeler huy değişti delirdiler resmen. en son eşime mesaj attım çabuk gel elimden kaza çıkcak diye. ben çocuk hemşiresiyim. kayın valideye göre çocuk bakmanın ilimini bilmiyormuşum. oğlumu babamın ismi diye daha çok seviyomuşum kızımdan.( kızada kayın validenin yoğun baskısıyla ismini koyduk). kızım sakin mizaçlı, oğlanda sürekli mızırdanıyo haliyle daha çok kucakta kalıyo.benden 2 bebekle hizmet bekledi resmen. akşam yemeğini benim koymamı bekledi hasta halimle. bebeklerle sevmekten başka ilgilenmedi.ben hastayım titreme geliyo sürekli. evde hiç iş yapmadı gibi başımda bekleyip işime karışıyo çocuk bezi değiştirmeyi geçtim alıp çöpe bile atıvermiyo. ben ağrıdan kırgınlıktan ayağımın üstüne basamadım kolumu zor kaldırıyorum bide. çocukları severken annan size bakmanın ilmini bilemedi mi yavrum diye sevdi düşünün. ben sıcak diye klima açtım çocuklar eve geldiklerinden beri 28 derece de. zorla klimayı kapattırdı. tabi bebeler de etkilendi bende mastit oldum. çocuğuma benim güzel kızım vb. diyorum öyle deme nazar değer diyo. güzel söz söylersem nazar değermiş. en sonunda sana mı sorcam dedim nasıl seveceğimi. sinirden sütüm yarı yarıya azaldı. şimdi aramıyorum. hiç ne göresim ne duyasım var.Ne yazık ki biz çok yakınız dip dibeyiz her gün görüyoruz. Sütümün azalma sebebinin o olduğunu düşünüyorum hatta düşünmüyorum onun verdiği stresten olduğuna kesin karar verdim. Çünkü onu hayatımdan çıkarsam çok mutluyum bi sıkıntım yok yani. Allah hepimize kolaylık versin
Yaa nasıl insan bunlarbenim kayın valide geldi 3 gün kaldı. ben mastit oldum. bebeler huy değişti delirdiler resmen. en son eşime mesaj attım çabuk gel elimden kaza çıkcak diye. ben çocuk hemşiresiyim. kayın valideye göre çocuk bakmanın ilimini bilmiyormuşum. oğlumu babamın ismi diye daha çok seviyomuşum kızımdan.( kızada kayın validenin yoğun baskısıyla ismini koyduk). kızım sakin mizaçlı, oğlanda sürekli mızırdanıyo haliyle daha çok kucakta kalıyo.benden 2 bebekle hizmet bekledi resmen. akşam yemeğini benim koymamı bekledi hasta halimle. bebeklerle sevmekten başka ilgilenmedi.ben hastayım titreme geliyo sürekli. evde hiç iş yapmadı gibi başımda bekleyip işime karışıyo çocuk bezi değiştirmeyi geçtim alıp çöpe bile atıvermiyo. ben ağrıdan kırgınlıktan ayağımın üstüne basamadım kolumu zor kaldırıyorum bide. çocukları severken annan size bakmanın ilmini bilemedi mi yavrum diye sevdi düşünün. ben sıcak diye klima açtım çocuklar eve geldiklerinden beri 28 derece de. zorla klimayı kapattırdı. tabi bebeler de etkilendi bende mastit oldum. çocuğuma benim güzel kızım vb. diyorum öyle deme nazar değer diyo. güzel söz söylersem nazar değermiş. en sonunda sana mı sorcam dedim nasıl seveceğimi. sinirden sütüm yarı yarıya azaldı. şimdi aramıyorum. hiç ne göresim ne duyasım var.
Bu aralar pek giremedim cnm koşturmaca tam gaz devam oğluş la sen nasılsın hepiniz kuzukarınız iyisiniz dimiVosvos88 canım sen nerelerdesin??
Yanağını sevsinler maşallahKızlar bu yanak nasıl geçcek fikri olan var mı
3 günde yapmış yapacağını gitmiş desene seninki debenim kayın valide geldi 3 gün kaldı. ben mastit oldum. bebeler huy değişti delirdiler resmen. en son eşime mesaj attım çabuk gel elimden kaza çıkcak diye. ben çocuk hemşiresiyim. kayın valideye göre çocuk bakmanın ilimini bilmiyormuşum. oğlumu babamın ismi diye daha çok seviyomuşum kızımdan.( kızada kayın validenin yoğun baskısıyla ismini koyduk). kızım sakin mizaçlı, oğlanda sürekli mızırdanıyo haliyle daha çok kucakta kalıyo.benden 2 bebekle hizmet bekledi resmen. akşam yemeğini benim koymamı bekledi hasta halimle. bebeklerle sevmekten başka ilgilenmedi.ben hastayım titreme geliyo sürekli. evde hiç iş yapmadı gibi başımda bekleyip işime karışıyo çocuk bezi değiştirmeyi geçtim alıp çöpe bile atıvermiyo. ben ağrıdan kırgınlıktan ayağımın üstüne basamadım kolumu zor kaldırıyorum bide. çocukları severken annan size bakmanın ilmini bilemedi mi yavrum diye sevdi düşünün. ben sıcak diye klima açtım çocuklar eve geldiklerinden beri 28 derece de. zorla klimayı kapattırdı. tabi bebeler de etkilendi bende mastit oldum. çocuğuma benim güzel kızım vb. diyorum öyle deme nazar değer diyo. güzel söz söylersem nazar değermiş. en sonunda sana mı sorcam dedim nasıl seveceğimi. sinirden sütüm yarı yarıya azaldı. şimdi aramıyorum. hiç ne göresim ne duyasım var.
Ahh kitap çok daha iyi tatlım, ben de bulursam alacağım kitabıBende kitabı var canım onu okuyorum
Ben kidegadan almıştım kuzum internette var kalın bir kitap bakınca gözün korkuyorAhh kitap çok daha iyi tatlım, ben de bulursam alacağım kitabı
İyiz canım Minnaklarimı büyütüyorum bendeBu aralar pek giremedim cnm koşturmaca tam gaz devam oğluş la sen nasılsın hepiniz kuzukarınız iyisiniz dimi
Oh maşallah canım Sağolasın bugünlere çok şükürİyiz canım Minnaklarimı büyütüyorum bendeiyi olmanıza sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?