Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hayirli olsun canim benim cok rahatti canim 13 gunluktu ilk gun hep uyudu aglamasi olmadi hic 3.gunden itibaren sabh aksam kantaron yagiyla germe yapiyorduk cok cabuk iyilsti sukur

Hayirli olsun canim benim cok rahatti canim 13 gunluktu ilk gun hep uyudu aglamasi olmadi hic 3.gunden itibaren sabh aksam kantaron yagiyla germe yapiyorduk cok cabuk iyilsti sukur

Maşallah size de. Bize birsey demedi, sadece ağrısı olursa ağrı kesici șurup ver dedi. Çok şükür ilk 2 3 idrar çıkışında sadece ağladı, onun dışında rutin geçti dün bugün pansuman olacak. Galiba bizde atlattık

Hayırlı olsun canım bizim klipsle dikişsiz oldu sünnet ilk 5 6 saat zorlu geçti çok ağladılar ağrı kesici jel sürdük 2 saat aralıklarla 1 kere de ağrı kesici fitil verdik 1/3 lük sonrası çok şükür kolaydı

Sağolasın. Ben de 2 kere șurup verdim bugün sargı bezi alındı. Herşey iyi dedi. Oglumda galiba atlattı elhamdülillah

Geçmiş olsun canm tüm bebisler sünnet oldu sanırım bı benim oğluşum kaldı korkuyorum ben yaa aslında ne kadar küçük o kadar iyi diyolar ama

Geçmiş olsun canm tüm bebisler sünnet oldu sanırım bı benim oğluşum kaldı korkuyorum ben yaa aslında ne kadar küçük o kadar iyi diyolar ama

Sağol. Darısı senin oğluna.
Evet gerçekten çok doğru ne kadar küçük okadar iyimiş. Büyük oğlum 1bucuk yaşındaydı ve çabuk iyileșse de zor oldu. Küçüğü sünnet ettirdik rutin günlük hayat devam etti çok şükür

Bizde pipi masajı yaptık 2 haftaya yakın sanırım gömülme yapışma olmasın diye oğluşun birinin pipi ucu çıkık diğeri gömülü gibi gömülü olana hala devam ediyorum nolur nolmaz diye

Kizlar benim sutum sanirim artik yetmiyor gece saat basi emmek istyor idrarda azalmaya basldi ve 20 gunde sadece 200 gr almis cok uzuldum.. formul mamayi veremiyorum cunku biberonu almiyor kasik mamasina gecmeyi dusunuyorum doktoruma soyleyip bide yogurda da baslmayi dusunnuyorum 4.ayda ek gidaya baslyan oldumu?

Bizde varız şubatta sanırım bizde yaptıracağız ben ertelettim. Sen gibi korktum çok küçük daha normal haline tam bakamıyorken ateş sünnet yeri falan göze alamadım şimdi daha iyim 2 aya bizde inşallah kestireceğiz

Canım alışkanlık yapmış olmasın. Ben gündüz 3 saatte bir mama veriyorum 2.5 3 saat diyeyim o arada da meme verıyorım. Ortada da meme emiyorlar yani 1.5 saatte bir besleniyor gibi oluyorlar. Oğlum bunu gece de uyguluyor 1..5 aydır gündüz nasılsa gecede öyle olsun istiyordu ve bu beni bayağı yoruyordu kızımda var çünkü allahtan o da tam tersi 6 saat verme uyanmaz. O da öyle olmasına rağmen zorladı. Üç gündür şükür o aradaki meme için uyanmıyo. Alışkanlık mı aç mı şöyle anlarsın diyorlar. Her uyandığında bir öğündekş ölçüsü kadar emiyor mu yoksa bir iki çekip bırakıyor mu? Eğer gündüz emme süresi gibi kalırsa aç canım, yok öyle bir iki çekip yatma işe alışkanlık. Benimki aç olduğundan uyanıyor öğün kadar yiyor yani maşallah. Zaten benim tek gögüs iki bebek gece mama veriyorum. Gündüz meme veriyorum.

Birde canım bu ay kilo alımı az oluyormuş. 4. Ayda yani. Bende merakla aşı günü bekliyorum. Komşunun oğlu var benimkilerden 4 gün sonra doğdu. Maşallah benim oğlan gibi tobbalak o da mesela bu ay 400 gr almış. Sadece anne sütü onun. Ve o da tek gögüs ben gibi. Doktor takviye gıda yani mama başla demiş. Eşi zaten ayından büyük gerek yok diyerek karşı çıkmış. O da sen gibi ek gıdaya erken geçmeyi düşünüyor ama ben hiç 4 aylık geçen duymadım. 5 ayı bitirince varda.

Benimki bu ay 600 gr almış sadece. Benim de kafam takıldı. Yani yetmediğinden midir sence o zaman?

Ben büyük oğlumda başlamıştım.İlk başta karıştırmadan ver. Mesela pirinç unu, İrmik yoğurdu ilk başta sade ver, gibi. Sorun olmaz ınşallah, biberonu da vermek istiyorsan farklı başlıklar dene. Mama olarak bebelac tavsiye ederim

Canim bende aliskanlik diye dusundum ama yok bildigin ac gibi emiyor 15 dk filan hemde iki gogsumu.. napcagmi sasrdim valla ac kaliyorsa cok uzulurum

Denedim canim ama almiyor dr browns bile aldim yok.. canim bu hazirlardan mi aldin nasil yptin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…