- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.501
Canım Owlinin 0.5 tog olanına bakabilirsin soğuk için değerleri var onunKızlar uyku tulumu hakkında bilgisi olan var mı? Tog degerlerı varmıs. Merınos yün iyi diyorlar ama pahalı onlarda biraz. Üşütmeyecekse alınır tabi de hangi marka
Uyku gurusu 0.3 tog yazlık bence. Birde 2.7 tog uyku tulumu var ama 1-5 yaş diyorCanım Owlinin 0.5 tog olanına bakabilirsin soğuk için değerleri var onun
Bizim ucunda ufacık bı pansuman vardı yıne aynı sekılde alt degıstırıyordum bı degısıklık olmadı. Ertesi gun de cıkarttık zaten sargıyı kremını surduk o kadar
Teşekkürler kızlar ben de istiyorum ama açıkcası biraz korktum nasıl olacak altını değiştirirken falan daha da acırsa canı diye. Zaten düşününce bile içim bir tuhaf oluyor kıyamıyorum yavruma ama öyle ya da böyle yaptırmam lazım bundan kaçış yokAyakları olan uyku gurusu diye geçiyo canım pahalanmış ben bakarken daha ucuzdu güzel yanı uzun vadede kullanılabiliyor olması
Bizde ev tipi 2tane anakucagi aldik pahali birseye gerek yok cunku zaten en fazla 6-8 aylik olana kadar kullaniyormus cok ise yaradi gunduz aksam uyumadigi zaman kullaniyoruz, onune bir kac tane cingirak oyuncak asinca ayaklari ile tekme atarak kendileri oyaliyorlarKızlar bir de şimdi 45 günlük olduk artık sling ya da kanguru almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Bir de kullanıp memnun kaldığınız ev tipi anakucağı tavsiyesi isteyeceğim. Bizim bebek arabamız Doona. Şimdilik onu katlayınca anakucağı pozisyonunda kullanıyoruz baya da sevdi aslında ama ben daha hafif ve pratik bir şey bakıyorum o yüzden tavsiyelerinizi rica ediyorum
Ben normal kanguru aldım trendyoldan. Büyük geliyo ama altına bişeyler koyunca biraz iyi geldi boyu. Evin içinde yoksa yemek bile yapamadığım çay koyamadığım zamanlar oluyodu. Normal anakucağı da var 110 tl gibi bişeydi. bi yere gittim mi ya da gündüzleri uyandığında hemen Sallaması iyi oluyo bi de gözümün önünde olmuş oluyoKızlar bir de şimdi 45 günlük olduk artık sling ya da kanguru almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Bir de kullanıp memnun kaldığınız ev tipi anakucağı tavsiyesi isteyeceğim. Bizim bebek arabamız Doona. Şimdilik onu katlayınca anakucağı pozisyonunda kullanıyoruz baya da sevdi aslında ama ben daha hafif ve pratik bir şey bakıyorum o yüzden tavsiyelerinizi rica ediyorum
Bizde ev tipi 2tane anakucagi aldik pahali birseye gerek yok cunku zaten en fazla 6-8 aylik olana kadar kullaniyormus cok ise yaradi gunduz aksam uyumadigi zaman kullaniyoruz, onune bir kac tane cingirak oyuncak asinca ayaklari ile tekme atarak kendileri oyaliyorlar120tl tanesi cnm
Teşekkürler kızlarBen normal kanguru aldım trendyoldan. Büyük geliyo ama altına bişeyler koyunca biraz iyi geldi boyu. Evin içinde yoksa yemek bile yapamadığım çay koyamadığım zamanlar oluyodu. Normal anakucağı da var 110 tl gibi bişeydi. bi yere gittim mi ya da gündüzleri uyandığında hemen Sallaması iyi oluyo bi de gözümün önünde olmuş oluyo
Normal bişey istiyosan canım ebebekten baby plus ın 6 fonksiyonlusunu almıştık otomatik sallanması falan yok ama uzun süre kullanılabilecek birşey sandalye oluyor sonrasındaKızlar bir de şimdi 45 günlük olduk artık sling ya da kanguru almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Bir de kullanıp memnun kaldığınız ev tipi anakucağı tavsiyesi isteyeceğim. Bizim bebek arabamız Doona. Şimdilik onu katlayınca anakucağı pozisyonunda kullanıyoruz baya da sevdi aslında ama ben daha hafif ve pratik bir şey bakıyorum o yüzden tavsiyelerinizi rica ediyorum
Evet canım gayet basit ve uygun fiyatlı bişey bakıyorum. ebebekten ona da bakayım çok teşekkürler☺Normal bişey istiyosan canım ebebekten baby plus ın 6 fonksiyonlusunu almıştık otomatik sallanması falan yok ama uzun süre kullanılabilecek birşey sandalye oluyor sonrasında
Eşim de az önce bana bunu gösterdiCivil Bebek ve Çocuk Mağazaları - Civilim.com
Bebek ve çocuklarınız için aradığınız tüm ürünler en uygun fiyat fırsatı ve yepyeni kampanyalarla hızlı alışverişin adresi Civilim.com’da!www.civilim.comRed Velvet
Eşim de az önce bana bunu gösterditeşekkürler canım çok yardımcı oldun ☺
Canım bizde aynı süreçten geçtik defalarca denedik ben umut olacağına inanıyorum en azından benim için öyle oluyordu. Benimle aynı şeyleri yaşayıp bunu atlatan insanların olduğunu bilmek ümit veriyor. Tabiki sende haklısınArkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah evlatlarınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yanlış anlamıyın ama bişey demek istiyorum.
Tüp bebek başlığı altında Ocak anneleri Şubat anneleri şeklinde konu açmak ne kadar doğru bilemedim
Sonuçta tüp bebek başlığı evlat hasreti çeken insanlarla dolu ve siz bu insanların gözü önünde anne topikleri açıyosunuz bence gebeliğe hazırlık başlığı altında açılsa bu topikler daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Tüp bebek başlığı tüp bebek sürecindekiler için olmalı diye düşünüyorum. Yani gerçekten yanlış anlamayın. Sadece fikrimi belirtmek istedim.
Canım bu topiği normal başlık altına taşımak için yöneticiye mesaj attım da sıfırdan bir topik oluşturman gerekiyor dedi. Onlada şuan iki bebek ile zaman yok burda kaldıkArkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah evlatlarınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yanlış anlamıyın ama bişey demek istiyorum.
Tüp bebek başlığı altında Ocak anneleri Şubat anneleri şeklinde konu açmak ne kadar doğru bilemedim
Sonuçta tüp bebek başlığı evlat hasreti çeken insanlarla dolu ve siz bu insanların gözü önünde anne topikleri açıyosunuz bence gebeliğe hazırlık başlığı altında açılsa bu topikler daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Tüp bebek başlığı tüp bebek sürecindekiler için olmalı diye düşünüyorum. Yani gerçekten yanlış anlamayın. Sadece fikrimi belirtmek istedim.
Yani en azından kendi açtığım tobiğin bu bölümde olma nedeni birlikte pozitif gördüğüm arkadaşlarla bu süreci yaşamaktı. Yeni kullanıcısıydım açıkcası o zaman dediğin başlık altına da tüp bebek anneleri diye açabilir miydim bilmiyordum. Böyle başlıklar fazlasıyla vardı onun için bende açtım.Arkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah evlatlarınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yanlış anlamıyın ama bişey demek istiyorum.
Bu arada ikizleriniz mi var sizin?Yani en azından kendi açtığım tobiğin bu bölümde olma nedeni birlikte pozitif gördüğüm arkadaşlarla bu süreci yaşamaktı. Yeni kullanıcısıydım açıkcası o zaman dediğin başlık altına da tüp bebek anneleri diye açabilir miydim bilmiyordum. Böyle başlıklar fazlasıyla vardı onun için bende açtım.
Amin inşallahYok estağfirullah canım topik taşımaya gerek yok. Diğer topiklerde de aynı düşüncemi paylaşmıştım onlar Beni linç ettiler siz çok anlayışlı ve ince ruhlu davrandınız öncelikle bunun için teşekkür ediyorum. Bazıları görenlere umut olur demiş eğer öyle bir amaca hizmet edecekse tabiki de kalsın. Ümit önemli bu süreçte. Rabbim evlatlarınıza ve size sağlık mutluluk versin, isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar versin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?