- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.481
Hayirli olsun canim ben 13 gunlukken yptrdim tum gun uyumustu cok rahttiSünnet yaptıran arkadaşlar sizinde ilk gününüz çok zor mu geçti
Yaz için önermedi doktor ama kışa bende alcam owli denKizlar kundakli uyku tulumu varya ondan alan varmi?
Sağol canım bizim sarılık falan çok zor geçti ilk ay biraz pişmanım açıkcası ilk ay yaptırmadığımaHayirli olsun canim ben 13 gunlukken yptrdim tum gun uyumustu cok rahtti
Biz hiç agrı kesıcı krem veya ilaç kullanmadık canım değişen bişey olmadı oğlumdaKaç günlüktü canım yaptırdığınızda bizimkiler biraz hassas sanırımnormalde jel ağrı kesici yeterli olurmuş bebeklere ama kuzular çok ağladı fitil kullanmak zorunda kaldık küçük parça. Sonra sakinlediler normale döndü
Yok canım bizim il de bile özel hast yok.Amin canim kesinlikle ole olsun vardir bundada bir hayir. Canim burda ozel bir hastane parayla veriyor orda yokmudrki?
Bende şu ara uyku tulumu arastırıyorum. Ama kundak seklınde degıl de ayaklı bakıyorum seneye de giyer insallah ucuz bişey degıl.Kizlar kundakli uyku tulumu varya ondan alan varmi?
Sağol canımBiz hiç agrı kesıcı krem veya ilaç kullanmadık canım değişen bişey olmadı oğlumda14 günlüktü yaptırdıgımızda. Normale döndülerse sıkıntı yok hayırlı olsun bu arada
Owlinin tutumlarını incelesene canım 3 yaşa kadar diyor başta kollar ayaklar içerde sonra kolları daha sonra ayakları çıkarabiliyorsun owli uyku gurusu diye geçiyor.Bende şu ara uyku tulumu arastırıyorum. Ama kundak seklınde degıl de ayaklı bakıyorum seneye de giyer insallah ucuz bişey degıl.
Peki canım altını bağlama, bez değişimi falan nasıl oluyor?Sağol canımçok küçük yaptırmışsın ondan ağrısız geçmiş. Çok şükür uzun sürmedi
Bende ayakli alcktim canim ama benimki cok eliyle kendini uyandryor normal kundagida naptysam aciyor bunu bi deneyim dedimBende şu ara uyku tulumu arastırıyorum. Ama kundak seklınde degıl de ayaklı bakıyorum seneye de giyer insallah ucuz bişey degıl.
Bizim bir sonraki kontrolümüz 1. ay zaten. Doktor sanırım çok minnoşlar azcık büyüsünler diye 40ları çıkınca dedi ama ikisi de 20 günlükken 3 kiloyu geçtiler şükür. Bi dahaki gidişimizde tekrar sorayım, belki olur der de bir an önce yaptırırız.Kızlar sağolun dün sünnet yaptırdık. Aslında bu aydaki bebekler o kadar ağlamazmış ama benim minikler biraz hassas sanırım fitil kullandık ağrı kesici sonra geçti şükür normale döndükThistle sana tavsiyem 1 aylık olmadan yaptır daha az anlıyolar. Şimdi baya farkındaydı bizim kuzular. Birde daha erken iyileşiyor. Şükür geceyi sakin atlattık
Gördüm onu canım ayakları da mı varmıs onun?Owlinin tutumlarını incelesene canım 3 yaşa kadar diyor başta kollar ayaklar içerde sonra kolları daha sonra ayakları çıkarabiliyorsun owli uyku gurusu diye geçiyor.
Canım benim oğlanda kundaksız derin uykuya gecemıyor. Genellıkle gecelerı yapıyorum ama uyumayınca gunduz de yaptıgım oluyor. Bızımkı de acıyordu. Kayınvalide öğretti yazmayı katlıyorum ıp seklınde omuzlarıyla ellerini o şekilde bağlıyorum cıkartamıyor ellerını umarım anlatabilmişimdir. Ama bende artık kundağı bıraktırmak istiyorum bakalım nasıl yapıcamBende ayakli alcktim canim ama benimki cok eliyle kendini uyandryor normal kundagida naptysam aciyor bunu bi deneyim dedim
Bizim ucunda ufacık bı pansuman vardı yıne aynı sekılde alt degıstırıyordum bı degısıklık olmadı. Ertesi gun de cıkarttık zaten sargıyı kremını surduk o kadarPeki canım altını bağlama, bez değişimi falan nasıl oluyor?
Şimdi owliye baktım da guzelmıs ama tog degeri cok az doğudayım ben üşütür burdaBende ayakli alcktim canim ama benimki cok eliyle kendini uyandryor normal kundagida naptysam aciyor bunu bi deneyim dedim
Ayakları olan uyku gurusu diye geçiyo canım pahalanmış ben bakarken daha ucuzdu güzel yanı uzun vadede kullanılabiliyor olmasıGördüm onu canım ayakları da mı varmıs onun?
Canım bizim klipsli oldu pipinşn üzerine köpük bardak koyup çift kat bez bağlıyoruz sıkıntı olmadı normal gaz çıkarırken falan kucağına alırken rahat etmwn için . Daha küçük bebeklerde daha kolay oluyormuş biz birazcık geç kaldık ama dahada geç kalmaktan iyidir şimdi 5 6 saat zorlandık daha geç kalsa daha da zor olurduPeki canım altını bağlama, bez değişimi falan nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?