Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Biz hiç agrı kesıcı krem veya ilaç kullanmadık canım değişen bişey olmadı oğlumda 14 günlüktü yaptırdıgımızda. Normale döndülerse sıkıntı yok hayırlı olsun bu arada

Biz hiç agrı kesıcı krem veya ilaç kullanmadık canım değişen bişey olmadı oğlumda 14 günlüktü yaptırdıgımızda. Normale döndülerse sıkıntı yok hayırlı olsun bu arada
Sağol canım çok küçük yaptırmışsın ondan ağrısız geçmiş. Çok şükür uzun sürmedi

Bende şu ara uyku tulumu arastırıyorum. Ama kundak seklınde degıl de ayaklı bakıyorum seneye de giyer insallah ucuz bişey degıl.
Owlinin tutumlarını incelesene canım 3 yaşa kadar diyor başta kollar ayaklar içerde sonra kolları daha sonra ayakları çıkarabiliyorsun owli uyku gurusu diye geçiyor.

Bende şu ara uyku tulumu arastırıyorum. Ama kundak seklınde degıl de ayaklı bakıyorum seneye de giyer insallah ucuz bişey degıl.
Bende ayakli alcktim canim ama benimki cok eliyle kendini uyandryor normal kundagida naptysam aciyor bunu bi deneyim dedim

Bizim bir sonraki kontrolümüz 1. ay zaten. Doktor sanırım çok minnoşlar azcık büyüsünler diye 40ları çıkınca dedi ama ikisi de 20 günlükken 3 kiloyu geçtiler şükür. Bi dahaki gidişimizde tekrar sorayım, belki olur der de bir an önce yaptırırız.

Ben denemek için civil'den tulum aldım, kol bacak Allah ne verdiyse içine tıkıyosun, bi tek kafa dışarda. Uykuya dalmaları için iyi oluyor ama derin uykuya geçtiklerinde çıkarıyorum, çünkü hem sıcaklatır bu havada, hem de uyanırken elleri kolları serbest olmadığında çıldırıyorlar. Geçen bi tanesinin tek kolunu pijamasının içine sokmuştum, baktım uyanmış, serbest olan elini inceliyor bundan bi tane daha vardı sanki der gibi gerçi pek azimliler, tulumun içinde bile napıp edip boyun kısmından bi eli çıkarabiliyorlar. Bi de bunları prematüre diye verdiler bize, normal olsalar fermuarı indirecekler demek ki

Bende ayakli alcktim canim ama benimki cok eliyle kendini uyandryor normal kundagida naptysam aciyor bunu bi deneyim dedim
Canım benim oğlanda kundaksız derin uykuya gecemıyor. Genellıkle gecelerı yapıyorum ama uyumayınca gunduz de yaptıgım oluyor. Bızımkı de acıyordu. Kayınvalide öğretti yazmayı katlıyorum ıp seklınde omuzlarıyla ellerini o şekilde bağlıyorum cıkartamıyor ellerını umarım anlatabilmişimdir. Ama bende artık kundağı bıraktırmak istiyorum bakalım nasıl yapıcam

Peki canım altını bağlama, bez değişimi falan nasıl oluyor?
Canım bizim klipsli oldu pipinşn üzerine köpük bardak koyup çift kat bez bağlıyoruz sıkıntı olmadı normal gaz çıkarırken falan kucağına alırken rahat etmwn için . Daha küçük bebeklerde daha kolay oluyormuş biz birazcık geç kaldık ama dahada geç kalmaktan iyidir şimdi 5 6 saat zorlandık daha geç kalsa daha da zor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…