- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #10.441
Ben cok sukur artik sadece emziriyorum canim 20 gundur.
Peki nekadar arayla emziriyorsun? Ve emzirince 2 göğüsüne de tutuyor musun? Ne kadar sürüyor emzirmek?
Kilo için benim doğumdan sonra 6 kilo gitti, hiç mama kullanmadım hep emzirdim ve hala aynı kilodayım ne eksi nede fazla, hafif göbek hala var, 6ay bitince oruca başlarım diyorum.
Benim kızım doğduğundan beri çok kısa süreli emiyor genelde 5 dk. Doymadigini düşündüm hep internetten araştırdım bı göğüs 15 dk yazıyor hemşireler de öyle söylemişti doktora bile sordum ama tarzı böyle süt azsa 15-20 dakika duruyor oda sayilidir.Doyunca diliyle itikliyor zorlarsam midesi bulanıyor.baslarda sagip biberonla icirdim doysun diye ( erken doğdu pek gücü yoktu) Arada elektrikli pompa ile sagip sütü dondurucuya atıyorum okul başlayınca ordan kullanılır diye bır hafta aradan sonra dün sagdim çok az çıktı sütüm bı anda kesildi sanki neden oldu anlamadim inşallah düzelir. 3 ayını gecti inşallah 6. Ayi sütle bitirim. Bizde durum bu
Büyük oğlumda benim aniden kesildi okadar boldu ki süt kızı edinmiştim. İnşallah sende böyle bir durum olmaz, yinede ilk ayları atlatmak üzeresin üzülme buna da şükür.
Ben mesela emzirmeden sonra bakıyorum süt var mı diye hep de var yani yinede niye sürekli emmek istiyor anlamış değilim. Beni gören herkes bu çocuk doymadığı için böyle..