Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben bikaç yıl önce fitlove marka korse almıştım sıkılaşayım diye, şimdi doğum sonrası onu kullanmaya karar verdim. Bugün taktım ilk defa. Üstten 5 kanca takabildim, inşallah yarın 6 olur göbeğim de altta top gibi çıktı baya güldük de işe yarar inşallah

Canm bende aynı dertten muzdarip im sütüm olsun diye doğum sonrası tatlıya çok ağırlık verdim ödemi atana kadar yağlar depolandi bende doktoruma sordum ama en az bir ay daha egzersiz önermiyoruz dedi ama yürüyüş yapabilirsin dedi

Kızlar bişey soracam. Bazen bebeğim memede uyuyor. Öyle olduğunda gaz çıkarmadan koyuyorum bazen beşiğine. Ama kendimi de huzursuz hissediyorum acaba gazını çıkarsamıydım hata mı yaptım diyorum. Diğer zamanlarda gazını mutlaka çıkarıyorum ama memede uykuya dalınca kıyamıyorum uyandırmaya siz nasıl yapıyorsunuz?

Sagol canim bu arada dogum parasini yazcktim unuttum gitticanim kusura bakma. Sosyal hizmetlere basvurmus esim canim

Canım gazını çıkar zaten geri uyuyolar gazını çıkarınca. Benim kayınvalide gibi oda mamayı yediriyo tık uyuyo çocuk yatırıyo öyle yarım saat sonra gaz bombası olarak kalkıyo

Canım gazını çıkar zaten geri uyuyolar gazını çıkarınca. Benim kayınvalide gibi oda mamayı yediriyo tık uyuyo çocuk yatırıyo öyle yarım saat sonra gaz bombası olarak kalkıyo
Mamayı biberonla veriyorum çok hızlı içiyor ondan sonra gazımızı mutlaka çıkarıyoruz, öyle bir ses çıkıyor ki bazen gülüyorum minnacık çocuktan mı çıktı bu diye memeden sonra da çıkarıyoruz aslında ama işte bazen onun kollarımın arasındaki huzurlu uykusunu bölmek istemeyişime yenik düşüyorum bir de uyanmıyor yattı mı 2 saat uyuyor gaz olsa uyanırdı herhalde diye avutuyorum kendimi tamam canım tavsiyen için teşekkürler☺

Eğer gazı varda uyuyosa çıkarıp beslenmeye devam ediyolar canım yoksa çıkarıp uykuya devam bende çok zorlanıyorum o kararı verirken yazık melek gibi uyuyo diye hatta bize hemşirele beslenmeden önce gazını çıkarmayı deneyip öyle besleyin defi ama bizim oburlar gözlerini açmadan mama diye ağlıyo

Bende öyle yapıyorum canım uykusu hafif zaten kaldırsam hemen uyanır ama rahatsızda olmuyo uyuyo birde bişey sorcam mamayı doktorun mu vermeni söyledi ben bu mama konusunda çok aradayim yaa bana normalde verme dediler hemşire de doktrda kilo kaybı olmadıkça vermiyoruz ama gel görki benim sütüm az çocuk doymuyo bende geceleri bir kez veriyorum yatarken illa çocuğum zayflasinda öyle mi başlıyim mamaya beni dinlemiyolar bile anlatırken kilo kaybetmediyse mama yok diyip kestirip atıyorlar

Alması gereken kiloyu alıyorsa mama takviyesi yapmaya gerek görmüyorlar kilo alımı nasıldı. Doktorun önermediği takviye mideyi genişleterek obez bebek oluşumuna sebep oluyormuş.

Canım benim ilk 4 gün bir damla dahi süt gelmeyince mecburen mamaya başladık. Daha sonra gelen süt de yeterli değildi çok az az geliyordu dolayısıyla olduğu kadar anne sütü ve mamaya devam ettik. Acıkınca önce meme veriyorum emiyor bazen doyup bırakıyor o zaman mama vermiyorum ama bu çok nadir oluyor. Genelde memeden sonra da 60cc mama veriyorum. 1. Ay kontrolünde kilosuna baktı doktor 1 kilo almış kilo alımı iyi mamayı azaltalım dedi. Şimdi bir öğün mama veriyorsam bir öğün doymasa da sadece anne sütüyle idare etmeye çalışıyoruz. Biraz mızmızlanıyor tabi öyle olunca da sürekli memedeyiz

Ha bir de sadece gündüz bir öğün meme+mama bir sonraki öğün sadece meme yapıyoruz. doktor gece memeyi ver doymazsa mutlaka mama da ver dedi gece kısıtlama yok yani

Alması gereken kiloyu alıyorsa mama takviyesi yapmaya gerek görmüyorlar kilo alımı nasıldı. Doktorun önermediği takviye mideyi genişleterek obez bebek oluşumuna sebep oluyormuş.
İlk ay iyiydi kilo alımı ama şimdi ne durumda bilmiyorum benim sütüm az çocuk da devamlı emmek istiyo mamayı yiyince rahatlıyo sanki bide çok vermiyorum mama akşamları yatarken 60 CC yani günde bı kere bu ölçüde yemiş oluyo eğer bu ay fazla kilo almış çıkarsa keserim mamayı ama normal çıkarsa devam etmeyi düşünüyorum

Benimkide öyle işte canım hep meme emmek istiyo ve hiç doyupta bıraktığı olmadı sütümün az olduğunu da bildiğim için veriyorum günde bı kere 60 cc

2. Ay aşısı vurulduk ömrüm gitti yavrularım . İnşallah ateş çıkmasın da razıyım yüreğim yandı.
Çok geçmiş olsun çok ağlıyorlar değil mi insan üzülüyor. Benim de en korktuğum şey Ateş nedense fobi oluştu bende. İnşallah Ateş yapmadan atlatırsınız süreci. Ama çok halsiz oluyorlar iştahsız oluyorlar üç güne toparlıyor lar merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…