Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben geçen senelerde merak edip bir de tipini beğendiğim içş. yamuna queen korse almıştım ama bir iki kere taktım öyle duruyor. Şimdi onu denemeyi planlıyorum

Aynen canım bizimki çok sorunlu değil ama arada delirtiyo ısrarla söylediğim şeylerde kendi bildiğini yapıyo severim kayınvalidemi aslında ama hiç gerek yokmuş dün iki bebeylede emzirme krizi yaşadıkdaha doğrusu emzirememe. Gelip ısrarla tepemde dikildi bi çocukların ağlaması bide onun sesi cırcır hala beynimde ötüyo

Korse için denemek lazm. Benim dikiş agrım olmazdi ama makat agrim çok olurdu sebebini anlamadm. Sonra fark ettim ki korse yapıyormuş kabız gibi bibhal alıyordum. Oyuzden dikkat edin. Bende uzaknoldugum için kimse gelemedi tektim. Ama zaten kötü bib3 hafta geçirdm virüs biryandan bi de. 1 ay musade kimse gelmesin ddm öyle ddm diye komsularim triplendi herkes ayrı bi dert memnun edemiyoruz insanlari

Aman canım takma kimseyi benim komşular sağolsun eşimi görünce dualarını iletmişler anneler hariç akraba kabul etmedik. Owlinin korsesi doğum sonrasına özel üretilmiş bende korktum sezaryen yerim için ama kullanırken sorun olmadı çok sık kullanamıyorum

Takmıyorum ama lohusa kafasıyla da hiç bi şey çekilmiyor. Samimi olan bana soran herkese demistim 1 ay musade diye. Bana kalsa biraz daha uzun süre derdim eşim ayıp deyip durdu

Yaa biz aranıyo diye vere vere obur yaptık doymuyolar şimdi de aranan bebek uyumaz bide açsa ağlar ama sarılık oldular hastaneye yatmasınlar diye sürekli verdik 2 saati bile beklemedik
Valla arada bana geliyorlar hatun doymuyor bunlar dedikçe, ama bi daha derse iki anayı da karşıma alıp "hanımlar bu bebeler sizin sadece torununuz, onlar BENİM çocuklarım, arada unutuyorsunuz hatırlatayım. Bir de, olur da sütüm kesilirse o gün bu kreşçilik oyunu biter, herkes kendi evine döner haberiniz olsun." diye bi tatlış konuşma yapacağım, metnim bile hazır görüyorsunuz

Ya ben de bu korse olayında geç kalmak istemiyorum. Bugün ilk defa şal sardım, şimdiye kadar dikişlerden korkup bi şey yapmamıştım. Dün 1 hafta oldu, hamilelikte 7 kilo almıştım, bugün toplam giden 12. Ama göbek daha duruyor. Korseye erken değil di mi? Bişi olmasın da dikişe.

1 hafta sonra kullanabilirsin dedi doktorum ben takmıştım bişey olmadı

Bende bir hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum takabilirsin dedi ama ilk haft takmamla çıkarmam bir oluyodu yarım saat falan anca duruyodum karnım şiş olduğu için ağrı yapıyodu sis indikçe daha rahattı ama bu defa da sıcaktan çok takamadim

Sıcak beni de düşündürüyor. Ama göbeğe bakınca içerde bi tane daha var gibi duruyor ya, onun gazıyla belki dayanabilirim. Yavaş yavaş başlıyorum bakalım bi şeyler sarmaya.

Sıcak beni de düşündürüyor. Ama göbeğe bakınca içerde bi tane daha var gibi duruyor ya, onun gazıyla belki dayanabilirim. Yavaş yavaş başlıyorum bakalım bi şeyler sarmaya.
O zamanla geçiyo canım merak etme iniyor göbek benim çok azıcık kaldı mesela ilk hastaneden çıktığımı hatırlıyorum doktora sormuştum içerde bi tane daha yok demi diye

O zamanla geçiyo canım merak etme iniyor göbek benim çok azıcık kaldı mesela ilk hastaneden çıktığımı hatırlıyorum doktora sormuştum içerde bi tane daha yok demi diye
Hahaha evet yataktan doğrulurken bi sivrileşiyor, hamileyken oğlumun kafası çıkardı öyle, ona benziyor. Nasılsa içerisi ferahladı, bu bebe 40. haftaya kadar durur diye almamış doktor diye dalga geçiyorum

Banyosunda altın gümüş nazar boncuğu falan koyan olmuş yaptınmı
Ya ben fotograf cekmek amacli susledim asagi resmi yukledim yan tarafada bebegi susleyip fotolar cektik. .40 tane bugdayi da suyun icine koyup ilk bebegi yikadik. kalan suyla da ben sonra bugdaylar zatn.dipe cokuyor

Eklentiler

• 20200823_202831.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 36
Yadee yazmaya fırsatım olmadı canım evet sadece anne sütü alıyor.
Angelnursee canım 43 gün kanamam devam etti 1 hafta sonra tekrar olunca doktora gittim. Durmadan devam etseydi sıkıntıydı ama ara verip tekrar olunca sıkıntı yok buyuk bır ıhtımal adet olmussundur 7 gunden uzun olursa ilaç verecekti ama 4 günde bitti canım.

Kızlar göbek kaldı yaa 5-6 aylık karın var eşim hamileyken bu kadar göbeğin yoktu dıye dalga gecıyor spor yapacak fırsatım da halimde yok acıkcası. Kancalı korse alayım diyorum ama ne alsam bilemedim önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…