- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #10.381
Eşim dilekçe vermişti canım fırsat bulup çıkamadım sormaya ne kadar sürede yatıyor acabaEvet canim sosyal hizmetlere basvurunu yapmismiydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim dilekçe vermişti canım fırsat bulup çıkamadım sormaya ne kadar sürede yatıyor acabaEvet canim sosyal hizmetlere basvurunu yapmismiydin
Yok kuzum o yatıyo zaten çocuk parasını sordume-devletten bak cnm sgk is goremezlik rapor parasi olarak orda gorunuyor. Eger tanimli banka hesabin varsa oraya gonderilir yoksa pttye gonderilir.
Dogum oncesi rapor ve dogum sonrasi olarak 2 parca odenir.
Yaa bende korkuyla bekliyorum inşallah bişey olmaz canım rahat ol2. Ay aşısı vurulduk ömrüm gitti yavrularım . İnşallah ateş çıkmasın da razıyım yüreğim yandı.
Kuzum sen günde sadece bi kere 60ccveriyormuşsun bence hiç sorun etme bunu. İçince rahatlıyor demişsin belki de kuzucuğun ihtiyacı vardır. Sonuçta bütün gün annesütü alıyor. Ondan eksik kalmıyor. Kilo alımı iyiyse böyle devam edebilirsin bence. Benimkinin kilo alımı iyiydi 1 kg almıştı ilk ay ama buna rağmen doktor mamayı direk kes demedi yavaş yavaş azaltıp kilosuna bakalım dedi. Üstelik doktorumuz mamadan hiç hoşlanmıyorum ama eğer sütün yetersizse aç bırakamayız bebeği bu da bi gerçek diyor. Sağlık ocağındakiler ise mamayı kes kilo almış ihtiyacı yok diyor. E mama yediği için kilo aldı zaten ben biranda kessem belki de zayıflayacak bebeğim. O yüzden hem anne sütü hem mama devam ediyoruz. Tabiki anne sütü almasından yanayım ben de ama eğer süt yetmeyecekse yavrumu aç bırakacak kadar da anne sütü takıntım yok.Benimkide öyle işte canım hep meme emmek istiyo ve hiç doyupta bıraktığı olmadı sütümün az olduğunu da bildiğim için veriyorum günde bı kere 60 cc
Oyy kıyamam minnaklara inşallah şimdi iyilerdir. Ben de çok korkuyorum o aşıdan. 1.ay hepatit b aşımızı yaptırırken ben sordum hemşireye 2. ay sonunda 3 aşı yapacaz dedi. Üstelik aşı yerinde şişme, akma vs oluyormuş. Çok normal korkulacak bir şey yok beklediğimiz yan etkiler dedi. İyice korktum tabi ama bu aşılar yavrularımızı çok büyük hastalıklardan koruyacak o yüzden mecbur katlanacaz2. Ay aşısı vurulduk ömrüm gitti yavrularım . İnşallah ateş çıkmasın da razıyım yüreğim yandı.
Bu kadar aşı neden aynı anda acaba bende onu merak ediyorumOyy kıyamam minnaklara inşallah şimdi iyilerdir. Ben de çok korkuyorum o aşıdan. 1.ay hepatit b aşımızı yaptırırken ben sordum hemşireye 2. ay sonunda 3 aşı yapacaz dedi. Üstelik aşı yerinde şişme, akma vs oluyormuş. Çok normal korkulacak bir şey yok beklediğimiz yan etkiler dedi. İyice korktum tabi ama bu aşılar yavrularımızı çok büyük hastalıklardan koruyacak o yüzden mecbur katlanacaz
Canım ben sap simplexi kullanıyordum aynı ürün bu iki gaz ilacı internette öyle okumuştum ve kabızlık yapıyor kesinlikle gaz ilacını kullandığından beri bebeğim iki günde bir kaka yapıyor. Şimdi gazı olmuyor diye düşünüyorum kestim ilacı kakasını günde iki kez felan yapıyor artıkMerhaba hanımlar. Oğlum günde 2 3 kez kakasını yaparken birden kesildi ve 4 5 günde 1 tuvalete çıkar oldu. İdrar da bir sıkıntı yok bol bol yapıyor, aynı şekilde gazını da çıkarıyor..
Metsil kullanan var mı aranızda?
Ben ilk defa kullandim ve oğlum akşam saat 10bucuktan 3e kadar uyudu bana çok uzun geldi ve ben uyandırdım emzirmek için.. acaba bu ilaçtan mi böyle oldu? Kakasini yapması için tavsiyeniz Vr mi?
Metsil sap aimplex in yerli üretimi sanırım biz biogaia kesmezse nurse harveys kullanıyoruz kabızlık sorunu yaşamadıkCanım ben sap simplexi kullanıyordum aynı ürün bu iki gaz ilacı internette öyle okumuştum ve kabızlık yapıyor kesinlikle gaz ilacını kullandığından beri bebeğim iki günde bir kaka yapıyor. Şimdi gazı olmuyor diye düşünüyorum kestim ilacı kakasını günde iki kez felan yapıyor artık
Canım biz de sab simplex kullanıyoruz ve evet gaz problemi nerdeyse bitti rahatladık ama kakayı 2-3 günde bir yapmaya başladı demek ki senin dediğin gibi ilaçtan oluyor. Peki ilacı kesince gaz problemi yine oldu mu?Canım ben sap simplexi kullanıyordum aynı ürün bu iki gaz ilacı internette öyle okumuştum ve kabızlık yapıyor kesinlikle gaz ilacını kullandığından beri bebeğim iki günde bir kaka yapıyor. Şimdi gazı olmuyor diye düşünüyorum kestim ilacı kakasını günde iki kez felan yapıyor artık
Canım ben sap simplexi kullanıyordum aynı ürün bu iki gaz ilacı internette öyle okumuştum ve kabızlık yapıyor kesinlikle gaz ilacını kullandığından beri bebeğim iki günde bir kaka yapıyor. Şimdi gazı olmuyor diye düşünüyorum kestim ilacı kakasını günde iki kez felan yapıyor artık
Çok şükür kızlar ateş olmadı. 37.2 yi en fazla gördük. 2 saatlik uyku ile ayaktayım. Onlar iyi olsunda gerisi geçer :))) huzursuzlukları da geçiyor şükür bir saattir daha iyiz.
Aynen canım benim sağlık ocağıda aynı illa zayıflamasıni bekleyemem mama vermek için sonuçta o benim bebeğim ve anlayabiliyorum sütüm çok olsa zaten vermem ama akşama kadar emmek istiyo ve artık süt diye bişey kalmiyo mama verince sakinliyo gece de sütüm iyi oluyo bu sefer 2. Ay ölçüm de bakarım eğer çok kilo almışsa keserim ama yine 1 kilo almışsa devam ederimKuzum sen günde sadece bi kere 60ccveriyormuşsun bence hiç sorun etme bunu. İçince rahatlıyor demişsin belki de kuzucuğun ihtiyacı vardır. Sonuçta bütün gün annesütü alıyor. Ondan eksik kalmıyor. Kilo alımı iyiyse böyle devam edebilirsin bence. Benimkinin kilo alımı iyiydi 1 kg almıştı ilk ay ama buna rağmen doktor mamayı direk kes demedi yavaş yavaş azaltıp kilosuna bakalım dedi. Üstelik doktorumuz mamadan hiç hoşlanmıyorum ama eğer sütün yetersizse aç bırakamayız bebeği bu da bi gerçek diyor. Sağlık ocağındakiler ise mamayı kes kilo almış ihtiyacı yok diyor. E mama yediği için kilo aldı zaten ben biranda kessem belki de zayıflayacak bebeğim. O yüzden hem anne sütü hem mama devam ediyoruz. Tabiki anne sütü almasından yanayım ben de ama eğer süt yetmeyecekse yavrumu aç bırakacak kadar da anne sütü takıntım yok.
Canım benimde geçen sene Ağustos 2 de binbir umutla kesin gözüyle yapılan dondurulmuş transferimin negatifini almıştım sanki kaynar sular dökülmüştü 3. Negatifimdi ve umudum iyice azalmıştı çok şükür bugunlerimize ama galiba o acıları da hayatımız boyunca unutamiycaz Rabbim evlatlarimiza hayrlı sağlıklı uzun ömürler versin ve bu gerçeği hayalinden bile daha güzel olan annelik duygusunu gönülden isteyen herkese nasib etsinGecen sene tam bugun 29 Agustosta taze transferimin kan sonucumu negatif olarak almistim bir kac saat aglayarak gecirmistim. Ama icimdeki umut dondurulmus embriyolàrim icin hep vardi. Bugun ise kuzularimi kucagimda seviyorum cok guzel bir duygu Gecen senenki kendime biraz daha sabir yakinda olacak demek isterdim. Cok sukur bin sukur bugunlere, isteyen herkese de nasip etsin insallah
Aynı şeyleri yaşadık canım benim mayıs sonunda kimyasal olmuştu ne kadar ağlamıştım önce pozitifi görüp negatifi duyunca keşke o kadar üzülmeyip hayırlısı deseymişim 2 sıpam var şimdi kucağım hiç boş kalmıyoGecen sene tam bugun 29 Agustosta taze transferimin kan sonucumu negatif olarak almistim bir kac saat aglayarak gecirmistim. Ama icimdeki umut dondurulmus embriyolàrim icin hep vardi. Bugun ise kuzularimi kucagimda seviyorum cok guzel bir duygu Gecen senenki kendime biraz daha sabir yakinda olacak demek isterdim. Cok sukur bin sukur bugunlere, isteyen herkese de nasip etsin insallah
Doğum kilosunun iki katını bulmuş neredeyse annesi daha da toparlar inşallahBizde olduk. İlk defa oğlumun gözlerinden yaş damladı
Bu arada bizim kilo 3120.. Elhamdülillah