• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Gecen sene tam bugun 29 Agustosta taze transferimin kan sonucumu negatif olarak almistim :KK43: bir kac saat aglayarak gecirmistim. Ama icimdeki umut dondurulmus embriyolàrim icin hep vardi. Bugun ise kuzularimi kucagimda seviyorum cok guzel bir duygu 💕 Gecen senenki kendime biraz daha sabir yakinda olacak demek isterdim. Cok sukur bin sukur bugunlere, isteyen herkese de nasip etsin insallah
Benimde yarın yumurtalarım toplanacaktı. 31 tane çıktı 2 si benimle yarabbim binlerce şükür sana bizlere nasip etti 🙏 🙏 darısı bekleyenlere

Bebeğini kıskanan var mı🙂 belki de çoğunuz çevreyle görüşmüyodur ama ben mi abartıyorum bilmiyorum. Benim kızım çok ağlayan bi bebek. Açken yırtınır uykusu varken yırtınır sürekli ağlar normalde bile. Eltim de benim elimde bi iş olsa az bi iş olsa bile dur ben yapayım çocuğunla ilgilen demek yerine Veya ben bırakıp koşana kadar hemen alır bebeği kucağına ninni söyleyip uyutmaya başlar. Ona ne ki annesi var sonuçta Veya üstünün örtülmesi giydirilmesi herşeyi bana sormadan yapıyo geri ben düzeltiyorum ama Bu benim zoruma gidiyo açıkçası.eltim de evli yani benim yaşlarımda ama Çocuk kucağa alışıyo hem bi de kıskanıyorum sanırım. Eşim de çocuğu mu kıskanıyosun diyo gülüyo ama düzenime karışılmasına da sinir oluyorum

Bebeğini kıskanan var mı🙂 belki de çoğunuz çevreyle görüşmüyodur ama ben mi abartıyorum bilmiyorum. Benim kızım çok ağlayan bi bebek. Açken yırtınır uykusu varken yırtınır sürekli ağlar normalde bile. Eltim de benim elimde bi iş olsa az bi iş olsa bile dur ben yapayım çocuğunla ilgilen demek yerine Veya ben bırakıp koşana kadar hemen alır bebeği kucağına ninni söyleyip uyutmaya başlar. Ona ne ki annesi var sonuçta Veya üstünün örtülmesi giydirilmesi herşeyi bana sormadan yapıyo geri ben düzeltiyorum ama Bu benim zoruma gidiyo açıkçası.eltim de evli yani benim yaşlarımda ama Çocuk kucağa alışıyo hem bi de kıskanıyorum sanırım. Eşim de çocuğu mu kıskanıyosun diyo gülüyo ama düzenime karışılmasına da sinir oluyorum
Hahaha😆 çocuk doktoru ilk 3 ay bebeği bişeye alıştıramazsınız istediğiniz kadar daha doğrusu bebek istediği kadar kucağınıza alın demişti🥰 ben iş olunca bebeğe bakana ben çocuğa bakayım sen şu işi yap diyorum direk çünkü benim bebeğime en iyi ben bakarım yardımcı olmak isteyen gidip kahvaltı falan hazırlayabilir 😅 arada ben alın bakın diye veriyorum çocukları o ayrı tabi. Benim kayınvalide bebelere ben bakıyorum ona iş yaptırıyorum diye kaçtı gitti resmen sen zaten bakıyosun annenle diye oysaki çoğu zaman annemede vermiyorum🙄

Ayni sey bend3 de var.benim eltimde bebegun sesini duyar duymaz bana soylemeden aliyor bende rahatsiz oluyorum.ama belli ediyorum artik.herseyi ile ben ilgilenmek istiyorum

Bende de var aynısı 😁 annem benden korkusuna ve kayınvalidemin fırsat vermemesinden pek atlayamıyor ama kayınvalidem çocuklar gak dese koşuyor guk dese alıyor. Bazen kucağından almaya gidiyorum, neden alıyosun diyor 🤣 emzircem anne diyorum, aa mama hazırlanıyodu ama diyor. Ya tamam da iki damla bile olsa emebildiğini emsin beklerken diyorum zor alıyorum. Sanki çocuklar onun da ben yardıma gitmişim gibi 😄 ben de çocuklarımın tüm bakım işiyle kendim uğraşmak istiyorum, benden önce müdahale ettiğinde sinir oluyorum. Onu da anlamaya çalışıyorum aslında ama biraz da lohusa psikolojisi sanırım 🤗 mesela bu sabah bi şey lazım olmuş eşim seni uyandıramadım naptıysam dedi. Ama iki dakika sonra oğlan ağlayınca tak uyanmışım 😃

Bende de ara ara oluyor bebeklerim beni tanıyor ve herkesten özel olduğumu hissettirmeye başladıklarından beri geçti. Mesela benle uyuyorlar, ben uyutabiliyorum, benle sakinleşiyorlar, oda içinde gözleri benim üzerimde bunlar çok iyi geliyor ve ne kadar giydirirse giydirsin, yedirirse yedirsin onlar benim bebişlerim olduklarını biliyorlar 💞🙏🙏

Bende de var aynısı 😁 annem benden korkusuna ve kayınvalidemin fırsat vermemesinden pek atlayamıyor ama kayınvalidem çocuklar gak dese koşuyor guk dese alıyor. Bazen kucağından almaya gidiyorum, neden alıyosun diyor 🤣 emzircem anne diyorum, aa mama hazırlanıyodu ama diyor. Ya tamam da iki damla bile olsa emebildiğini emsin beklerken diyorum zor alıyorum. Sanki çocuklar onun da ben yardıma gitmişim gibi 😄 ben de çocuklarımın tüm bakım işiyle kendim uğraşmak istiyorum, benden önce müdahale ettiğinde sinir oluyorum. Onu da anlamaya çalışıyorum aslında ama biraz da lohusa psikolojisi sanırım 🤗 mesela bu sabah bi şey lazım olmuş eşim seni uyandıramadım naptıysam dedi. Ama iki dakika sonra oğlan ağlayınca tak uyanmışım 😃
Al bedende de o kadar ilk bebeklerim ve çok bekledim. Kendim yapmak istiyorum iki bebek aynı anda ağlayınca yardımcı olsunlar yeterli diyorum ama kime diyorum 😂😂😂

Yani bu kıskanma mı bilmiyorum ama; bizde de kayınvalide sıkıntı. Giydirmemi beğenmiyor üşüyor demeye getiriyor bana söylemiyor ama yavas yavas üstünü örter sürekli. Bende sinir oluyorum sanki ben düşünmüyor muyum herkesten önce annesi düşünür yavrusunu. Ağladıgı zaman aman gazı mı var kulağımı ağrıyor başı sıcak mı bu cocugun sürekli sanki bişey varmış gibi. Biliyorum neden agladıgını ama benimde aklım karısıyor sonra.
En son dün şakayla keske okumasaydın bizim dediklerimizi hiç kabul etmiyorsun dedi 🤨 ağzından kaçırdı daha doğrusu.
ben iş yapmıyorum hep cocugumla ılgileniyorum. Sağolsun eşim görümcem yapıyorlar. Uyudugu zaman ufaktan toparlıyorum fılan.
Sürekli benim üstünde olunca yoruluyorum haliyle eşim de bırak annem baksın dinlen biraz diyordu en sonunda bıraktım tabi ki bakamadı agladı hep gerisin geri bana getirdi. Zaten tanıyorlar artık benden aldıklarında bile gözü bende kalıyor ses cıkarıyor bakınıyor al diyor resmen cocuk.

Yani bu kıskanma mı bilmiyorum ama; bizde de kayınvalide sıkıntı. Giydirmemi beğenmiyor üşüyor demeye getiriyor bana söylemiyor ama yavas yavas üstünü örter sürekli. Bende sinir oluyorum sanki ben düşünmüyor muyum herkesten önce annesi düşünür yavrusunu. Ağladıgı zaman aman gazı mı var kulağımı ağrıyor başı sıcak mı bu cocugun sürekli sanki bişey varmış gibi. Biliyorum neden agladıgını ama benimde aklım karısıyor sonra.
En son dün şakayla keske okumasaydın bizim dediklerimizi hiç kabul etmiyorsun dedi 🤨 ağzından kaçırdı daha doğrusu.
ben iş yapmıyorum hep cocugumla ılgileniyorum. Sağolsun eşim görümcem yapıyorlar. Uyudugu zaman ufaktan toparlıyorum fılan.
Sürekli benim üstünde olunca yoruluyorum haliyle eşim de bırak annem baksın dinlen biraz diyordu en sonunda bıraktım tabi ki bakamadı agladı hep gerisin geri bana getirdi. Zaten tanıyorlar artık benden aldıklarında bile gözü bende kalıyor ses cıkarıyor bakınıyor al diyor resmen cocuk.
Aynı gün doğum yaptık seninki de tanıyor çok güzel bir duygu ya. Bu durum olana kadar benim mi onların mı belli değildi. Mama yapanı mama vereni ortalık karışık ama nasıl beni tanıdılar her şey bende duruldu. Aynı şeyler hepimizde var ağlıyor ne oldu ona diyorlar sanki ben bir şey yaptım 😂😂 uyku saatlerini öğrendim ne için ağladılar bunu da anlıyorum artık onlarda fark etti. Mesela oğlum uykuya ağlıyor ama gözleri öyle durmuyor uyumaz bu diyorlar boşuna yorulma. Alıyorum om dakika içinde gidiyor çocuk böyle böyle kabul ettiler bebeklerin annesi olduğumu ve tecrübem olmasada onları herkesten iyi tanıdığımı 😂😂 şimdi kayınvalidem oğlum kakasınu yaparken ıkınıyo ben yapıp bitirdiğini bilr anlıyorum bitti mi açayım mı diyor 😂 genelde altını açarken rahatlayıp tekrar yapıor oğlum o an.

Aynı şeyleri bizde yaşadık neyseki 10 gün kaldı gitti. Bombayı gideceği gün patlattı sağolsun oğlanın biri kucağındaydı senide götüreyim ben bakarım falan dedi bende gıcık oldum nereye bakıyosa ağlayana kadar onunki ağlayınca verecek adam arıyor. Bende bakamazsın falan dedim. Allah gecinden versinde ben olmazsam kim bakacakmış mecbur o bakacakmış😒 kadın beni öldürdü çocuklarımın üstüne kondu resmen. Neyseki sizinkiler sadece çocuğa geçici bakıyolar😅

Bir çoğumuz doğum sonrası kayınvalide stresi yaşamış bulunuyoruz topluca geçmiş olsun öncelikle 😂😂😂 içimi burkan bu süreçte en çok anlayışa bizim ihtiyacımız vardı, tolera edilmeye. Çok zorlu süreçler yaşadık çok bekledik sabrettik. Sonucunda bizden daha çok sahiplenmeye yoluna gidildi ya bir rahat bırakayım yıllardır bekliyor diyen olmadı. Allahın adaleti var buna da eyvallah dedim geçtim..

Bir çoğumuz doğum sonrası kayınvalide stresi yaşamış bulunuyoruz topluca geçmiş olsun öncelikle 😂😂😂 içimi burkan bu süreçte en çok anlayışa bizim ihtiyacımız vardı, tolera edilmeye. Çok zorlu süreçler yaşadık çok bekledik sabrettik. Sonucunda bizden daha çok sahiplenmeye yoluna gidildi ya bir rahat bırakayım yıllardır bekliyor diyen olmadı. Allahın adaleti var buna da eyvallah dedim geçtim..
Benimki gitti darısı başınıza😅

Back