- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.041
Evet o durum oluyor ama çok nadir genellikle hep aclarCanım doyarsa bırakır almaz dedi doktor ağzını kitliyo açmıyolar doyunca
Bilmiyorumki benimkilerde o zaman 50 60 rahat yiyordu. Korkuyorum acaba çok mu oluyor diye stres altında veriyorum20 günlüğe benimki normal mi o zaman
Amin canımmm bu bayram 4 den beri süt sağıp bebe emziriyorumGüzel anneler, yavrularınızla ilk bayramınız mübarek olsun"ziyarete geliyorlar" diye sofralar donattığınız bayramlara erişin inşallah. Allah huzurunuzu, mutluluğunuzu daim etsin ♥
Canim sizin bir ayi gecti kontrolde kilo ölçümü yaptığında fazla gelse söylerdi hemsireniz bence normaldir benim oğlumda hep aç ben sütüm yetmiyo diye düşünüyorum ama kontrolde doktr mama verme kilo kaybi olanlara mama oneriyoruz dedi ama gel gor benim oglan 24 saat emse yok demiyoBilmiyorumki benimkilerde o zaman 50 60 rahat yiyordu. Korkuyorum acaba çok mu oluyor diye stres altında veriyorum
Bizde bayrama sanciyla sabahlayarak girdikAmin canımmm bu bayram 4 den beri süt sağıp bebe emziriyorumsağlıkla paşaları kucağına al
Amiin canim cümlemizin inşallah hayırlı bayramlarGüzel anneler, yavrularınızla ilk bayramınız mübarek olsun"ziyarete geliyorlar" diye sofralar donattığınız bayramlara erişin inşallah. Allah huzurunuzu, mutluluğunuzu daim etsin ♥
Bizde de öyle canım oğlumla gögüs bütünleştiCanim sizin bir ayi gecti kontrolde kilo ölçümü yaptığında fazla gelse söylerdi hemsireniz bence normaldir benim oğlumda hep aç ben sütüm yetmiyo diye düşünüyorum ama kontrolde doktr mama verme kilo kaybi olanlara mama oneriyoruz dedi ama gel gor benim oglan 24 saat emse yok demiyo
Canım kilo ortalama üstünde aldılar ama doktor bu aylar için iyi dedi.Canim sizin bir ayi gecti kontrolde kilo ölçümü yaptığında fazla gelse söylerdi hemsireniz bence normaldir benim oğlumda hep aç ben sütüm yetmiyo diye düşünüyorum ama kontrolde doktr mama verme kilo kaybi olanlara mama oneriyoruz dedi ama gel gor benim oglan 24 saat emse yok demiyo
Bizde de öyle canım oğlumla gögüs bütünleşti
Bugüne şükür canım napalımBizde bayrama sanciyla sabahlayarak girdik
Elbette cok şükür verene lohusaliktan galiba herşey cok etkiliyo beni o sancidan agliyo ben ona kiyamayip ağlıyorum bu arada masallh size vakit cok cabuk geciyo bizde 24 günlük olduk doguma gittiğim gun dun gibi aklimda bazen biraz büyüsün ele avuca gelsin diyorum ama bu anlarinda tadını cikarmak gerek aslindaBugüne şükür canım napalımçok uğraştık bugün için Allah nasip etti çifte bayram oldu bize bebişlerle birlikte bizde ağlaya ağlaya büyüyoruz bizim bir haftamız oldu bile ☺
Uyku sorunu bizdede var yaa oğlum hic memede uykuya gidipte birakmiyo ben 15-20 dakika olunca yerine yatiriyorum bu sefer orda agliyo emzikle uyuyo vw onu hic birakmiyo ağzından hemen uyaniyo alincada sallamak konusunda bende heo ayni tepkiyi aliyorjm ama caresiz kalinca o yola da basvurucam sonundaKızlar bebekleriniz nasıl uyuyo Allah aşkına yardım edin. Benimki sallanmak istiyo sürekli. Dün Çok ağlıyodu ayağımda salladım denedim uyudu mesela. Ama herkes daha küçük niye alıştırıyosun diyolar ama başka türlü uyumuyo ki. SiZin nasıllar??
Biz iki bebeyle çok eğleniyoruz arada bende ağlasamdaElbette cok şükür verene lohusaliktan galiba herşey cok etkiliyo beni o sancidan agliyo ben ona kiyamayip ağlıyorum bu arada masallh size vakit cok cabuk geciyo bizde 24 günlük olduk doguma gittiğim gun dun gibi aklimda bazen biraz büyüsün ele avuca gelsin diyorum ama bu anlarinda tadını cikarmak gerek aslinda
İşte akıl veren çok ama ben de çaresiz kalıyorum aynenUyku sorunu bizdede var yaa oğlum hic memede uykuya gidipte birakmiyo ben 15-20 dakika olunca yerine yatiriyorum bu sefer orda agliyo emzikle uyuyo vw onu hic birakmiyo ağzından hemen uyaniyo alincada sallamak konusunda bende heo ayni tepkiyi aliyorjm ama caresiz kalinca o yola da basvurucam sonunda
Seninle benim bebeklerin yemeleri uyumaları falan aynıKızlar bebekleriniz nasıl uyuyo Allah aşkına yardım edin. Benimki sallanmak istiyo sürekli. Dün Çok ağlıyodu ayağımda salladım denedim uyudu mesela. Ama herkes daha küçük niye alıştırıyosun diyolar ama başka türlü uyumuyo ki. SiZin nasıllar??
Maşallahkızlar bende ikizlerime kavuştum. kızım 3400 gr doğdu oğlumda 2980 gr. süt olmadığı için emzirmekte zorlanıyorum. meme ucuda çok yokmuş bende. mama ile devam ediyoruz şimdilik. oğlumda sarılık başlangıcı olduğu için fototerapi başlandı. dünden beri gözümü kırpmadım. uykusuzluk çok yorucu. bide benim kanamam çok oldu. ameliyathanede ancak durdu. spinal anestezi aldım. güzel geçti. şimdi ağrılarım devam ediyo. bebişleri ilk emziriyorum sonra 15 ml mama veriyorum. 20 ver dediler kustular. Allah hepimize güç kuvvet versin.
Bizim 17 idi yatmıştık bol besle cnmMaşallah, Gözünü aydın, benimde bir oğlum bir kızım dünayay geldi, ikisindede sarılık var ama sınırda 13,62 birinde , 15 birinde . Merak ettim fototerapi yapılması için ne kadar yükseklikte olmalı değer?
Canım hergün için sınır değer değişiyor hatta senin kan grubunda önemli. Bizim 5 günlük için sınır 17 yada 18 di. Hayırlı olsun sağlıcakla büyüt bebişleri aç kalmasınlar dikkat et kaka ve idrarla atıyorlar bizim öyle düşmeye başladıMaşallah, Gözünü aydın, benimde bir oğlum bir kızım dünayay geldi, ikisindede sarılık var ama sınırda 13,62 birinde , 15 birinde . Merak ettim fototerapi yapılması için ne kadar yükseklikte olmalı değer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?