Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Güzel anneler, yavrularınızla ilk bayramınız mübarek olsun "ziyarete geliyorlar" diye sofralar donattığınız bayramlara erişin inşallah. Allah huzurunuzu, mutluluğunuzu daim etsin ♥
Amin canımmm bu bayram 4 den beri süt sağıp bebe emziriyorum sağlıkla paşaları kucağına al

Bilmiyorumki benimkilerde o zaman 50 60 rahat yiyordu. Korkuyorum acaba çok mu oluyor diye stres altında veriyorum
Canim sizin bir ayi gecti kontrolde kilo ölçümü yaptığında fazla gelse söylerdi hemsireniz bence normaldir benim oğlumda hep aç ben sütüm yetmiyo diye düşünüyorum ama kontrolde doktr mama verme kilo kaybi olanlara mama oneriyoruz dedi ama gel gor benim oglan 24 saat emse yok demiyo

Bizde de öyle canım oğlumla gögüs bütünleşti

Canım kilo ortalama üstünde aldılar ama doktor bu aylar için iyi dedi.

Kızlar bebekleriniz nasıl uyuyo Allah aşkına yardım edin. Benimki sallanmak istiyo sürekli. Dün Çok ağlıyodu ayağımda salladım denedim uyudu mesela. Ama herkes daha küçük niye alıştırıyosun diyolar ama başka türlü uyumuyo ki. SiZin nasıllar??

Bugüne şükür canım napalım çok uğraştık bugün için Allah nasip etti çifte bayram oldu bize bebişlerle birlikte bizde ağlaya ağlaya büyüyoruz bizim bir haftamız oldu bile ☺
Elbette cok şükür verene lohusaliktan galiba herşey cok etkiliyo beni o sancidan agliyo ben ona kiyamayip ağlıyorum bu arada masallh size vakit cok cabuk geciyo bizde 24 günlük olduk doguma gittiğim gun dun gibi aklimda bazen biraz büyüsün ele avuca gelsin diyorum ama bu anlarinda tadını cikarmak gerek aslinda

Uyku sorunu bizdede var yaa oğlum hic memede uykuya gidipte birakmiyo ben 15-20 dakika olunca yerine yatiriyorum bu sefer orda agliyo emzikle uyuyo vw onu hic birakmiyo ağzından hemen uyaniyo alincada sallamak konusunda bende heo ayni tepkiyi aliyorjm ama caresiz kalinca o yola da basvurucam sonunda

Biz iki bebeyle çok eğleniyoruz arada bende ağlasamda gelip kucağımda kaka yapıyo sıpalar ikiside geçen kontrolde profesörün eline işedi

İşte akıl veren çok ama ben de çaresiz kalıyorum aynen

Seninle benim bebeklerin yemeleri uyumaları falan aynı ama ben sallıyorum alışırlar falan çokta önemli değil. Benimkiler gündüz uykusuna değil gece uykusuna geçmekte zorlanıyorlar sadece gece sallıyorum.

Maşallah , Gözünü aydın, benimde bir oğlum bir kızım dünayay geldi, ikisindede sarılık var ama sınırda 13,62 birinde , 15 birinde . Merak ettim fototerapi yapılması için ne kadar yükseklikte olmalı değer?

Canım hergün için sınır değer değişiyor hatta senin kan grubunda önemli. Bizim 5 günlük için sınır 17 yada 18 di. Hayırlı olsun sağlıcakla büyüt bebişleri aç kalmasınlar dikkat et kaka ve idrarla atıyorlar bizim öyle düşmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…