Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

benim oğlanda a b uyuşmazlığı olduğu için sarılık ilk gün başladı. 13 ile tedaviye başlandı. ilerlemedi ama ilk zaman azalmadı da. şimdi 11. sabahtan beri küvözde fototerapi alıyo. yenidoğan uzmanına göre tedavi şekli değişiyo. bizimkiler erken başlama taraftarı. geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün

Bizde de ab0 uyuşmaZlığı var. Doğduğu gün başladı sarılığı. 2 kere 15le fototerapi aldı. Şu an değeri 11 hala arada kontrollere gidiyoruz. Uyuşmazlık olduğu için hızlı yükselme yapabiliyo ama İnşallah geçecek

Canım geçmiş olsun gözün aydın yaa şükür bugüne her şey yolunda iyi düşün açıklık da kapanır gider güle güle büyüt inşallah
Canım biraz geç cevap yazabildim kusura bakma Çok teşekkürler , Allaha şükür bu günleri gördük. Yarası da kapanıyor teyzesi baya bir ilerleme var

Hepinize iyi bayramlar güzel teyzeler Bizim de rh uyuşmazlığımız var ve 3.gün değerimiz 9,5 çıkmıştı doktor 3.gün için yüksek 5.gün tekrar bakalım dedi ve 5. gün çok şükür ki değer 7ye düşmüş ve böylece sarılıktan yırttık. Süt gelmeye başladı ama henüz yavrumu doyuracak kadar değil o yüzden mamaya devam ediyoruz. Her öğünde önce göğsümü veriyorum sonra da 60cc mama veriyorum. Biberondan cuk cuk içip alıştığı için memeden süt az gelince sinirleniyor ağlamaya başlıyor bunu nasıl çözeceğiz şimdilik bilemiyorum ama inşallah sütüm arttıkça düzelir diye umuyorum

Kuzum uğraşırmısın bilmiyorum ama memeyi tutarken ağzına katater ile mama ver ben bir haftadır savaş veriyorum resmen ve sadece bir gün biberon aldılar. Çok tembeller hemen alışıyorlar

Kuzum uğraşırmısın bilmiyorum ama memeyi tutarken ağzına katater ile mama ver ben bir haftadır savaş veriyorum resmen ve sadece bir gün biberon aldılar. Çok tembeller hemen alışıyorlar
Uğraşırım canım neden uğraşmayayım hayatımız artık onlardan ibaret Eczaneden mi aldın katateri nerden temin edebilirim?

Uğraşırım canım neden uğraşmayayım hayatımız artık onlardan ibaret ☺ Eczaneden mi aldın katateri nerden temin edebilirim?
Bana hastaneden hemşireler verdi canım ama medikalcilerde var dediler en incesi kırmızı uç ama zor geçiyo onu çekemez grisini alabilirsin bir uca enjektörle mamayı bağlayıp diğerini memenle birlikte bebişe veriyorsun eğer iyi emerse enjektörü kendi çekiyo

Uğraşırım canım neden uğraşmayayım hayatımız artık onlardan ibaret ☺ Eczaneden mi aldın katateri nerden temin edebilirim?
Bide canım kaşık biberon deneyebilirsin normal biberonun anne memesi muhabbeti falan yalanmış direk alışıp meme istemiyorlar. Bizim sarılık yüksek çıkınca beslensin diye verdik. Şimdi kaşık biberona geri döndük iyi gibiyiz. sağılmış sütü yada mamayı onunla veriyoruz

Baktım internette hem katater hem kaşık biberon ikisi de var Hemen sipariş verip denemeye başlıyorum. Çok teşekkürler canım

Kızlar bez konusunda ne düşünüyorsunuz, hangi markalardan memnunsunuz? Ben primanın pure ve premiumcare almıştım, premiumcare sanki nemli gibi bir his bırakıyor dokununca. Pure sanki daha iyiydi ama sleepy natural, molfix falan kullanıp memnun kalan var mı? Bir de benim sütüm hala sarı renkte geliyor bu normal mi acaba ? Ben renginden dolayı başta kolostrum sanmıştım ve azıcık gelip sonra rengi beyazlaşacak diye bekliyordum ama hala sarı.

Ben molfix kullanıyorum memnunum. Büyük Oğlumda prima kullanıyordum oda iyidi ama şuan fiyatları çok artmış almak istemedim.

Canım ben sleppy naturel kullanıyorum çok memnunum. Sütün yağlı benimde öyle sağıp hastaneye götürdüğüm sürece tereyağı gibiydi rengi. Halen öyle emince beyaz gibi geliyor geçen yine sağmam gerekti sarıydı.

Sleepy kullanıyoruz 1 numara sorun yaşamadık henüz ama primadan sleepye geçişte sorun yaşayan duymuştum

Birde ilk süt yapış yapıştı sonra turuncuya benzer sarı oldu dünden beri beyaz akıyo

Ben de molfix kullanıyorum memnunum cnm

Canim ben sleppy natural kullaniyorum bi sıkıntı yasamadim ama bize hastanede primanin 4 tanr reklam amacli bezini verdiler kullandim onlar bayağı konforlu biseydi bide sleppy biraz küçük galiba ona gore lastikleri hafif iz yapiyo yada kaliteden prima yapmadi bizden yogun bakimda fazla fazla bez istedikleri icin stok yapmistik onlar bitsin belki primaya gecebilirim tabi fiyatindan haberim yok ama süte gelince benim ilk gelen sütüm hastanede cok azdi ama yapış yapışti sonra turuncuya benzer bi renk oldu bir hafta o renkti daha sonra açıldı şuan beyaza yakin bir renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…