• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben kestim bile tırnaklarını. Çok uzundu Ve kızım hiç durmuyo açlığa tahammülü yok. Ağlarken eldiveni çıkarıp yüzünü kanatıyodu. Daha önce izlediğim videolarda da kesin diyodu Bugün kestim 20 günlük oldu
Valla bende dusunmuyorum degilim cnm ama annem ve k.v 40 ciksin flan diyor izin vermedi. Surekli eldivenleri dustu mu diye kontrol ediyom ☺ Bakalim bayramdan sonra izin verirse keseriz artik.

Ben kestim bile tırnaklarını. Çok uzundu Ve kızım hiç durmuyo açlığa tahammülü yok. Ağlarken eldiveni çıkarıp yüzünü kanatıyodu. Daha önce izlediğim videolarda da kesin diyodu Bugün kestim 20 günlük oldu
Canım mama veriyor musun? Veriyorsam kaç cc ya ben çok mu veriyorum kafayı yiyeceğim

Canım mama veriyor musun? Veriyorsam kaç cc ya ben çok mu veriyorum kafayı yiyeceğim
Sütüm az zaten Daha yeni yeni artıyor gibi. Mama veriyoruz mamayı da doktor iki saatte bir 30cc ver eğer yetmezse İsterse bir ölçek daha ver 60ccye kadar ver demişti. Ama benim kız doymuyo sürekli çığlık atarak Sesi kısılacak kadar ağlıyo acıktığında. 50 cc veriyorum iki saate bir. Bazen yetiyo bazen o da yetmiyo daha da Fazla versem kusuyor Ama daha da içmek istiyo kussa da. yani Daha düzen oturtamadık tam olarak ne uyku ne mama

Sütüm az zaten Daha yeni yeni artıyor gibi. Mama veriyoruz mamayı da doktor iki saatte bir 30cc ver eğer yetmezse İsterse bir ölçek daha ver 60ccye kadar ver demişti. Ama benim kız doymuyo sürekli çığlık atarak Sesi kısılacak kadar ağlıyo acıktığında. 50 cc veriyorum iki saate bir. Bazen yetiyo bazen o da yetmiyo daha da Fazla versem kusuyor Ama daha da içmek istiyo kussa da. yani Daha düzen oturtamadık tam olarak ne uyku ne mama
Kaç günlük canım seninki. Sen benim normal doğum tarihinde sanırım yaptın. 20 günlük galiba bizde de durum aynen sizdeki gibi. Yani 20 gün önce öyleydik gün geçtikçe cc ler arttı 😅😅

Memeyi çerez niyetine emiyorlar meme emip doydukları daha yeni bugün oldu. Kızıma gece 4 te verdim ilk defa içti yattı. Oğlanda öğlen. Kesinlikle peşine mama istiyorlar. 90 cc veriyorum 2.5 3 saatte bir artık kesmiyor yavaş yavaş 120 ye çıkacağız. 37 günlükler.

@Thistle canim sende bebislerini sag salim kucagina alirsin insallah
Gercekten gruptaki herkes dogum yapti mi ☺ cok sukur bin sukur anne olduk bebislerimizi sag salim kucagimiza aldik bundan sonraki konumuz hep bebislerin buyumesi ile ilgili konular olacak insallah. Bir kac kitap okumaya basladim tavsiye ederim
amazon.com.tr den otuz milyon kelime, bagirmayan anne baba, butun beyinli cocuk vs. Bebeklerin beyini 85% 3-4 yasina kadar gelisyormus bu donemin onemli oldugunu belirtiyor 🤓 uzun bir yolculugu bitirip baska bir uzun yolculuga basladik insallah hersey boyle guzel devam eder, hayirli evlatlarimiz olur 🤗
Bağırmayan anne baba olmak gerçekten güzel bir kitap hamileyken okumuştum. Kitap okumaya fırsatın oluyomu 😅 ben biberon mama kabı kurulamaktan ve süt sağmaktan bir hal oldum😆 benim sıpalar emmekte zorluk çıkarıyo destek yapıyoruz sürekli.

Valla bende dusunmuyorum degilim cnm ama annem ve k.v 40 ciksin flan diyor izin vermedi. Surekli eldivenleri dustu mu diye kontrol ediyom ☺ Bakalim bayramdan sonra izin verirse keseriz artik.
Ben kesmeye çalıştım ama biraz beceremedim sanırım etine girmiş kuzumun iki parmağında bi ara keseriz artık😒

kızlar bende ikizlerime kavuştum. kızım 3400 gr doğdu oğlumda 2980 gr. süt olmadığı için emzirmekte zorlanıyorum. meme ucuda çok yokmuş bende. mama ile devam ediyoruz şimdilik. oğlumda sarılık başlangıcı olduğu için fototerapi başlandı. dünden beri gözümü kırpmadım. uykusuzluk çok yorucu. bide benim kanamam çok oldu. ameliyathanede ancak durdu. spinal anestezi aldım. güzel geçti. şimdi ağrılarım devam ediyo. bebişleri ilk emziriyorum sonra 15 ml mama veriyorum. 20 ver dediler kustular. Allah hepimize güç kuvvet versin.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah kuzularını. Bizimde sarılık yüzünden 3 gündür sürekli doktordayız şükür bugün düşmeye başladıda yatmadık hastaneye sütün zamanla artar merak etme🙂 benimde kanamam fazla oldu bide bebişlerin kordon kanı için beklediler ondanda fazla kanama oldu. 6 gün bitti bugün daha yeni kendi işlerimi halletmeye başladım.

Bağırmayan anne baba olmak gerçekten güzel bir kitap hamileyken okumuştum. Kitap okumaya fırsatın oluyomu 😅 ben biberon mama kabı kurulamaktan ve süt sağmaktan bir hal oldum😆 benim sıpalar emmekte zorluk çıkarıyo destek yapıyoruz sürekli.
🤣 bende cnm sut sagmaktan, biberon mama hazirlamaktan gunlerim geciyor allahtan annem yanimda ev isleri o hallediyor , bebisler saatlerce uyunca dinlenip yatarken bakiyom kitaba 😁 Bizim bir kizimiz emiyor biraz zorlanarak ama diger kizim hic orali olmiyor bakalim biraz daha buyunce degiscekler mi ☺

Ben daha erken kestim 🙈 benim oğlumda ayni aglarken falan hep elleriyle yüzünü ciziyo hatta tırnağı benim yüzümü bile cok acıttı dayanamz diye bende kestim bir haftadan fazla olmuştur keselide

emidaf000 emidaf000 canim gözün aydin sağlıkla büyüt bebislerini 😍 Minnaklarimm Minnaklarimm canim seni ve gruptaki ikiz annelerini ayrica tebrik ediyorum iki bebekle maşallah ben bi taneyle cok yorgun ve uykusuz kalıyorum oda şükür oğlum 10 gun kuvezde kaldi ama sakin bi bebek suanlik ama geceleri iki saat arayla kalk emzir uykuya dalmasi falan uykusuzluk perisan etti beni

🤣 bende cnm sut sagmaktan, biberon mama hazirlamaktan gunlerim geciyor allahtan annem yanimda ev isleri o hallediyor , bebisler saatlerce uyunca dinlenip yatarken bakiyom kitaba 😁 Bizim bir kizimiz emiyor biraz zorlanarak ama diger kizim hic orali olmiyor bakalim biraz daha buyunce degiscekler mi ☺
Benim akıllılar sağ mememi kabul etmiyo🤔napcam bilemedim biri yine emiyo diğeri zorla dürte dürte sütü emmiyo gidip mama yiyo😒 bizim kilo kaybı ve sarılık olunca tüm düzen şaştıı ne saat var ne bişey

emidaf000 emidaf000 canim gözün aydin sağlıkla büyüt bebislerini 😍 Minnaklarimm Minnaklarimm canim seni ve gruptaki ikiz annelerini ayrica tebrik ediyorum iki bebekle maşallah ben bi taneyle cok yorgun ve uykusuz kalıyorum oda şükür oğlum 10 gun kuvezde kaldi ama sakin bi bebek suanlik ama geceleri iki saat arayla kalk emzir uykuya dalmasi falan uykusuzluk perisan etti beni
Ben hergün bi posta ağlıyorum 😅 emseler daha rahat olcak süt sağmaktan yoruldum ki onada vakit bulamıyorum😊 yorucu ama kardeş kardeş tepiştiklerini görmek harika🥰🥰

Sanırım vücut ona göre tepki veriyor. Şuan tek bebeye gözüm kapalı bakarım gibi geliyor 😂 iki bebiş besleme, alt, gaz 1 saati geçiyor. Ki ben 11 de uyuyan biri olarak 😅😅 çok şükür 🙏

Benim akıllılar sağ mememi kabul etmiyo🤔napcam bilemedim biri yine emiyo diğeri zorla dürte dürte sütü emmiyo gidip mama yiyo😒 bizim kilo kaybı ve sarılık olunca tüm düzen şaştıı ne saat var ne bişey
sağ memene bezbol topu tutar gibi tutu bebeleri. yön seçiyodur onlar. öbür memede ayakları hangi yöndeyse o yönde olacak gene ama karnının üstünde değil koltuk altına doğru yatacak

Back