• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Evet haziran-temmuz grubu olarak tamamladınız, grubun sonradan gelme ağustosçusu olarak bi ben kaldım 😊 bana da 18-19 ağustos hedefi koydu doktor, inşallah sabrederiz o güne kadar 🤗
yalnız fark ettim de, doğurunca hepinizden tecrübeli olcam sayenizde 😁 hamileliğim de öyle geçti tabi. okul gibi topic oldu 🎉 hepiniz de sağ salim doğurdunuz, mutlu sonla bitirdiniz çok şükür (darısı başıma), iyi ki varsınız, iyi ki anne oldunuz ♥️
Hayırlısı ile inşallah seninde doğumunu görürüz 🙏🙏🙏

Evet haziran-temmuz grubu olarak tamamladınız, grubun sonradan gelme ağustosçusu olarak bi ben kaldım 😊 bana da 18-19 ağustos hedefi koydu doktor, inşallah sabrederiz o güne kadar 🤗
yalnız fark ettim de, doğurunca hepinizden tecrübeli olcam sayenizde 😁 hamileliğim de öyle geçti tabi. okul gibi topic oldu 🎉 hepiniz de sağ salim doğurdunuz, mutlu sonla bitirdiniz çok şükür (darısı başıma), iyi ki varsınız, iyi ki anne oldunuz ♥
Canim sende hayırlısıyla al kucağına inşallah 🤗😍

Thistle Thistle canim sende bebislerini sag salim kucagina alirsin insallah
Gercekten gruptaki herkes dogum yapti mi ☺ cok sukur bin sukur anne olduk bebislerimizi sag salim kucagimiza aldik bundan sonraki konumuz hep bebislerin buyumesi ile ilgili konular olacak insallah. Bir kac kitap okumaya basladim tavsiye ederim
amazon.com.tr den otuz milyon kelime, bagirmayan anne baba, butun beyinli cocuk vs. Bebeklerin beyini 85% 3-4 yasina kadar gelisyormus bu donemin onemli oldugunu belirtiyor 🤓 uzun bir yolculugu bitirip baska bir uzun yolculuga basladik insallah hersey boyle guzel devam eder, hayirli evlatlarimiz olur 🤗

Thistle Thistle canim sende bebislerini sag salim kucagina alirsin insallah
Gercekten gruptaki herkes dogum yapti mi ☺ cok sukur bin sukur anne olduk bebislerimizi sag salim kucagimiza aldik bundan sonraki konumuz hep bebislerin buyumesi ile ilgili konular olacak insallah. Bir kac kitap okumaya basladim tavsiye ederim
amazon.com.tr den otuz milyon kelime, bagirmayan anne baba, butun beyinli cocuk vs. Bebeklerin beyini 85% 3-4 yasina kadar gelisyormus bu donemin onemli oldugunu belirtiyor 🤓 uzun bir yolculugu bitirip baska bir uzun yolculuga basladik insallah hersey boyle guzel devam eder, hayirli evlatlarimiz olur 🤗
Sağol canım inşallah ♥️
Ya sen ne kadar hızlı level atladın öyle 😍 emmesiydi kakasıydı gazıydı derken wuhuuu 😁 dediğin gibi çocukların geleceği bu ilk yaşlarda şekilleniyor, kritik dönem. Bana göre embriyonun döllenip tutunmasından sonra en zorlu süreç bu işte. Alnımızın akıyla, layıkıyla yetiştirebiliriz inşallah kuzuları. Not ettim kitapları. Takipçinim 😘

kızlar bende ikizlerime kavuştum. kızım 3400 gr doğdu oğlumda 2980 gr. süt olmadığı için emzirmekte zorlanıyorum. meme ucuda çok yokmuş bende. mama ile devam ediyoruz şimdilik. oğlumda sarılık başlangıcı olduğu için fototerapi başlandı. dünden beri gözümü kırpmadım. uykusuzluk çok yorucu. bide benim kanamam çok oldu. ameliyathanede ancak durdu. spinal anestezi aldım. güzel geçti. şimdi ağrılarım devam ediyo. bebişleri ilk emziriyorum sonra 15 ml mama veriyorum. 20 ver dediler kustular. Allah hepimize güç kuvvet versin.

kızlar bende ikizlerime kavuştum. kızım 3400 gr doğdu oğlumda 2980 gr. süt olmadığı için emzirmekte zorlanıyorum. meme ucuda çok yokmuş bende. mama ile devam ediyoruz şimdilik. oğlumda sarılık başlangıcı olduğu için fototerapi başlandı. dünden beri gözümü kırpmadım. uykusuzluk çok yorucu. bide benim kanamam çok oldu. ameliyathanede ancak durdu. spinal anestezi aldım. güzel geçti. şimdi ağrılarım devam ediyo. bebişleri ilk emziriyorum sonra 15 ml mama veriyorum. 20 ver dediler kustular. Allah hepimize güç kuvvet versin.
Gözün aydın canım 😍 maşallah kiloları çok güzel. Merak etme her şey yoluna girecek, biraz zaman lazım 😊 fırsat buldukça uyuyup dinlenmeye çalış🤗

Ekim / Kasım ayında başlayan serüvenimiz son doğumumuz ile sona ermiş bulunuyor. sonuçları alıp diğer topikte paylaştığımız dün gibi geliyor. Sonuçlar pozitifti ama asıl yürek korkusu şimdi başlıyordu. Zorlu süreçlerden geçip binbir ilaç işlem gördükten sonra onları koruma psikolojisi devreye girdi. Bir çoğumuz kanama yaşadık, testlere girdik, cinsiyetleri öğrendik, bazılarımız erken doğum riski yaşadı ve çokta erken olmasada erken doğan bebemiz de oldu. Binlerçe şükür rabbime kazasız belasız hepimiz yavrularımıza kavuştuk. Çok güzel bir 9 ay geçirdik burda. Şimdi artık bebeklerimizi büyütme zamanı benimkiler 37 günlük oldular bile 👫 topiğin ismini değişip normal yere taşımak istiyorum. Tüp bebek tedavisi geride kaldı. Başındaki tüp bebeği kaldıracağım. Gittiği yere kadar bebelerin büyüme sürecinde de topikte olmak istiyorum. Onun için buna yönelik bir isim bulalım 😂bundan sonra en büyük duam tedavi sürecinde olan kadınlara olacak. Allah izin verdi tedavileri sebep kıldı ve biz ANNE olduk 🙏🙏🙏 darısı tüm bekleyenlere.

İkizlerde hafta olarak en iyi senin oldu canim maşallah kilolarına da yansımış. Gögüs ucu için silikon kullan hastanede ben doğum yapınca hemşire başka bir kadına öyle diyordu. Sütünde gelir canım sürekli emzir. Benim sütüm hemen gelmişti ama bebeler hastanede kalınca sağdım. Sağma onların emmesi kadar olmuyormuş kendim tecrübe ettim. Ve ben bir haftadır mamayı azaltıp memeye ağırlık vermeye başladım. Gögüslerim hemen fark etti iki gündür çoğaldı. Çok şükür kazasız belasız atlattın 🙏

emidaf000 emidaf000 gozun aydin cnm benim de sutum 3 gun sonra ancak damla damla seklinde geldi hemde sari ve cok koyu kolesterum dedigi sut buda 3-4 gun boyunca geldi sonra rengi beyazlasti ve daha akiskan oldu. Bu sari sut surecte gogusum baya sisti sertlesti ve cok sicak olmuslardi hemde asiri hassasti. Kendimce mastit oldum diye korkmustum bol bol sagdim ilik havlu koyudum bir kac gunde beyaz sut gelince gecti hersey. Sende gogusun biraz siserse sakin korkma

:emir_bebek::emir_bebek::KK9:Bir tebrikte ikiz annelerime gelsin. Üzerimize kurulan baskılara inat 36 dan önce doğurmadı kimse 😂😂 iki bebek yükü öyle ağırki, karnımın iç zarı yırtılmış. Doktor bile acıdı halime sarkık bir göbek hatıra kaldı onlardan. Sadece fiziksel yükü değil psikolojik olarakta yükü ağırmış. Evlat öyle tatlı ki ayrım yapmak imkansiz ama birgün birine fazladan meme versem diğerine içim gidiyor. Birini kucağıma alsam diğeri bakınca canım gidiyor. Ve artık benimkiler beni takip ediyor. Oğlum kucaktayken kızım öyle bir bakıyor ki alıp içime soksam diyorum. Kızımı alsam emzirmedeyken oğlum ağlasa müdahale edemezsem yine canımdan can gidiyor 🤷 aynı anda ikiye bölünmek çok zormuş.

Ekim / Kasım ayında başlayan serüvenimiz son doğumumuz ile sona ermiş bulunuyor. sonuçları alıp diğer topikte paylaştığımız dün gibi geliyor. Sonuçlar pozitifti ama asıl yürek korkusu şimdi başlıyordu. Zorlu süreçlerden geçip binbir ilaç işlem gördükten sonra onları koruma psikolojisi devreye girdi. Bir çoğumuz kanama yaşadık, testlere girdik, cinsiyetleri öğrendik, bazılarımız erken doğum riski yaşadı ve çokta erken olmasada erken doğan bebemiz de oldu. Binlerçe şükür rabbime kazasız belasız hepimiz yavrularımıza kavuştuk. Çok güzel bir 9 ay geçirdik burda. Şimdi artık bebeklerimizi büyütme zamanı benimkiler 37 günlük oldular bile 👫 topiğin ismini değişip normal yere taşımak istiyorum. Tüp bebek tedavisi geride kaldı. Başındaki tüp bebeği kaldıracağım. Gittiği yere kadar bebelerin büyüme sürecinde de topikte olmak istiyorum. Onun için buna yönelik bir isim bulalım 😂bundan sonra en büyük duam tedavi sürecinde olan kadınlara olacak. Allah izin verdi tedavileri sebep kıldı ve biz ANNE olduk 🙏🙏🙏 darısı tüm bekleyenlere.

Amin.
Allah'a şükür 🖤
Ben büyük oğluma hala mucize gibi bakarken şuan 2.ci oğlumu kucağıma alıp emziriyorum, herkesin hikayesi farklı Elbete. Darısı bu yollardan geçenlere..

Canım gözün aydın ☺️ hayırlısıyla eve de gidesin inşallah

Ah canım nasıl güzel yazmışsın içim cız etti neler yaşadık bin şükür bugüne Amin tüm dualarımıza açılan ellerimiz boş dönmesin bizim gibi emek verenlerin de. 🌹

Minnaklarimm Minnaklarimm seninkiler 3 gun sonra 40 cikyorlar sac ve tirnaklarini alacak misin? 🤗 Bizim kuzular bugun 20 gunluk oldular cok sukur
Ben kestim bile tırnaklarını. Çok uzundu Ve kızım hiç durmuyo açlığa tahammülü yok. Ağlarken eldiveni çıkarıp yüzünü kanatıyodu. Daha önce izlediğim videolarda da kesin diyodu Bugün kestim 20 günlük oldu

Gözün aydın olsun maşallah Bebeklerine . Ama evet Uykusuzluk çoOok zor bacım. Biz tek bebekle baş edemiyoruz Allah ikiz analarına kolaylık versin 🙂🙈

Back