- 7 Ağustos 2019
- 426
- 610
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.961
yok sadece vitamin ve magnezyum kullanıyodum. bu gün acile gittim. karaciğer değerlerim normal çıktı. ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı. onun için antibiyotik ve gece içilen tozdan verdi dr. sonra özel dermatoloji uzmanına gittim. prednol başladı. bu gün iğne olarak yapıldı. sonraki 5 gün ağızdan devam edecek. pupp sendromuna benziyor dedi. tedavi edilmezse ilerler dediHer hangi yeni bir ilac baslatin mi cnm? Ben en son 36.haftada doktrorum bana ne olur ne olmaz enfeksyon karsi diye bir antibiotik bide baska bir ilac yazmisti 1 hafta ic diye. 2 gun sonra bacaklarim kizardi kasinmaya basladi gosterdim doktora ve ilaclar yapmistir diye hemen biraktirdi. Ondan sonra gecti zaten.
İşte benimkiler öyle 3 4 saat ağlama yok.Coğu bebekte gaz olur ama şiddeti önemlidir. Kolikte ise aynı saatlerde baslayan (genelde aksam saatleri) ve ne yaparsan yap 3-4 saat susmadan aglayan bebek vardır. Kolik bebek zordur Allah düşmanıma bile vermesin mümkün degıl susmuyor bebekler. Sağlıkları yerindeymiş şükür önemli olan o dediğin gibi 3-4 ay dayanıcaz zaten 1 ayı gitti cok sukur
Merhaba kızlarBiraz zor bir doğum oldu bazı aksilikler yaşadım o yüzden biraz uzun yazacağım Cuma akşam 19.10 gibi girdim sezaryene. Doğumda beklenmedik bazı şeyler yaşandı. Bebeği çıkardıktan sonra plasenta çıkmadı. Meğerse yapışıkmış ve gittiğim 3 farklı perinatolog da farketmemiş.Tabi bu durum ortaya çıkınca bana biraz fazlaca anestezi vermeleri gerekti ameliyat süresi uzadı ve buna paralel olarak ameliyat sonrası ağrılarım çok oldu.Gelelim minnoşuma Bebeğim kafasında 25 kuruş büyüklüğünde bir açıklıkla doğdu. Yara gibi üzerinde hiç deri ve saç oluşmamış. Ultrasonlarda hiç çıkmadı. Ayrıntılıda da görünmedi bu durum. Çocuk doktoru ve cilt doktoru baktılar zamanla kapanır ciddi bir şey değil dediler ve merhemle tedavisi başladı. İlk duyduğum ve gördüğümde çok üzülmüştüm ama şimdi alıştık kremlerimizi sürüyoruz inşallah yakında kapanacak. 3850 doğum kilomuz. Çok tatlı pamuk gibi bir şey bakmaya sevmeye doyamıyorum Hatırlarsanız normal doğum istiyordum ama son hafta tansiyonum yükseldiği için sezaryen yapma kararı vermişti doktorum. İyi ki de sezaryen olmuş.Eğer normal doğum yapsaymışım plesanta ayrılmadığı için doğumdan sonra beni apar topar ameliyata alırlarmış. Onu geçtim daha da kötüsü bebeğimin başındaki yara doğum sırasında kanaldan geçerken basıçla kanama yapabilirmiş. Gerçekten her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek.buarada 1 damla dahi sütüm gelmedi. Hastaneden göğüs pompası kiraladık 3 saatte bir her iki göğsümü de 20şer dakika sağıyorum ama henüZ bir şey yok. Dün gece geldik eve bu sabah ilk duşumu aldım hastanede duştan sonra süt gelir demişlerdi ama şuan sağıyorum bir değişiklik yok. Bebeğime mecburen mama veriyoruz. Süt için önerileriniz varsa alırım.
B beklenenmucize canım sana da çok geçmiş olsun ikimizin de gözüaydın
Canım geçmiş olsun gözün aydın yaa şükür bugüne her şey yolunda iyi düşün açıklık da kapanır gider güle güle büyüt inşallahMerhaba kızlarBiraz zor bir doğum oldu bazı aksilikler yaşadım o yüzden biraz uzun yazacağım Cuma akşam 19.10 gibi girdim sezaryene. Doğumda beklenmedik bazı şeyler yaşandı. Bebeği çıkardıktan sonra plasenta çıkmadı. Meğerse yapışıkmış ve gittiğim 3 farklı perinatolog da farketmemiş.Tabi bu durum ortaya çıkınca bana biraz fazlaca anestezi vermeleri gerekti ameliyat süresi uzadı ve buna paralel olarak ameliyat sonrası ağrılarım çok oldu.Gelelim minnoşuma Bebeğim kafasında 25 kuruş büyüklüğünde bir açıklıkla doğdu. Yara gibi üzerinde hiç deri ve saç oluşmamış. Ultrasonlarda hiç çıkmadı. Ayrıntılıda da görünmedi bu durum. Çocuk doktoru ve cilt doktoru baktılar zamanla kapanır ciddi bir şey değil dediler ve merhemle tedavisi başladı. İlk duyduğum ve gördüğümde çok üzülmüştüm ama şimdi alıştık kremlerimizi sürüyoruz inşallah yakında kapanacak. 3850 doğum kilomuz. Çok tatlı pamuk gibi bir şey bakmaya sevmeye doyamıyorum Hatırlarsanız normal doğum istiyordum ama son hafta tansiyonum yükseldiği için sezaryen yapma kararı vermişti doktorum. İyi ki de sezaryen olmuş.Eğer normal doğum yapsaymışım plesanta ayrılmadığı için doğumdan sonra beni apar topar ameliyata alırlarmış. Onu geçtim daha da kötüsü bebeğimin başındaki yara doğum sırasında kanaldan geçerken basıçla kanama yapabilirmiş. Gerçekten her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek.buarada 1 damla dahi sütüm gelmedi. Hastaneden göğüs pompası kiraladık 3 saatte bir her iki göğsümü de 20şer dakika sağıyorum ama henüZ bir şey yok. Dün gece geldik eve bu sabah ilk duşumu aldım hastanede duştan sonra süt gelir demişlerdi ama şuan sağıyorum bir değişiklik yok. Bebeğime mecburen mama veriyoruz. Süt için önerileriniz varsa alırım.
B beklenenmucize canım sana da çok geçmiş olsun ikimizin de gözüaydın
Seninkilerde mi altı acılınca aglıyor? Benim oğlanın keyfi olursa aglamıyor o da pek nadir sanki cimcirmişsin gibi aglıyor. Nasıl uyutuyorsun peki?İşte benimkiler öyle 3 4 saat ağlama yok.Tek sorunum gece uykusuna geç girmeleri. Aynı saat orda sorun oluyor altı açılınca beş dakika ağlarlar en fazla birde uykuya girmede. İlaç verdi gaz için bitkisel bir ilaç bakalım işe yarar mı??? Oğlum çok ıkınıyo sadece zorlanıyo.
Cok zor valla damla kullaniyomusun canimBen de aynıyım özellikle gece Başlıyo sabaha karşı kıvranıyo çocuk ıkına ıkına. Ne yapcam bilmiyorum biraz büyüseydi hayırlısıyla
surekli yapiyorum canim ama hic banamisin demiyorCnm masaj yapmayi denedin mi? Ben her yedirdigikten sonra sirtina masaj yapip yatiryorum
Sab simplex kullnmaya basldim canim onceki hic etki etmedi bu birz daha iyi gbi. Masaj yapinca rahtliyor ama anlik canimGaz ilacı kullanıyor musun?
ben nurse harveys surup kullanıyorum iyi geldi biraz. Masaj yapıyorum.tohum rezene ve tohum kimyon demliyip içiyorum o iyi geliyormus meger. 2 gün içmedim mahvoldu cocugum. Icmıyorsan sıddetle tavsıye ederım. Gunde bır ıcıyordum ben sımdı ıkıye cıkartıcam. Masaj yaparken karın kaslarıyla sana tepkı verdıgınden emın ol canım bastırma siddetini ona göre ayarla.Eki Görüntüle 2668334
Metsil koyuyorum mamasına geceleri. Gazını çıkarabiliyor tuvaletini de yapıyor ama sancısı çok sanki iyi gelmedi bu damlaCok zor valla damla kullaniyomusun canim
Hahahah olur canım değiştireyim
Birlikte evdesiniz ya, kiloydu sarılıktı hep hallolur şeyler. İnşallah düzelirler bir an önce canım. Sütle birlikte mama da veriyor musun yoksa sadece süt mü?benim ufaklıkların birinşn sarılığı sınırda çıktı aslında çis ve kaka sayılarıda güzeldi ama farkedemedil çocuğubugün ara kontrolde çıktı yarın tekrar gitcez. Bulundukları güne göre kilo kayıpları da fazlaymış doktor beslenme düzenini değiştirdi. İnşallah yarın güzel haberler alırız bide ondanmı bilmiyorum ama süt sorunu olanlara bestlak damla öneririm işe yarıyo gibi bugün kullanmaya başladım
Veriyorum canım sütüm yeni yeni çıkıyoBirlikte evdesiniz ya, kiloydu sarılıktı hep hallolur şeyler. İnşallah düzelirler bir an önce canım. Sütle birlikte mama da veriyor musun yoksa sadece süt mü?
Belki mamayı biraz arttırır doktorun, sütün de çoğaldıkça zaten tombalak olurlarVeriyorum canım sütüm yeni yeni çıkıyo
Kızım değilde oğlum canım. Biraz torbası dursun fazladan ortalığı yıkıyor. Bir haftadır böyle yapıyor. Öncesinde yoktu. Gece uykuda açarken ağlama yok. Gündüz sorun çıkarıyor oda kendi istediği zaman açılmazsaSeninkilerde mi altı acılınca aglıyor? Benim oğlanın keyfi olursa aglamıyor o da pek nadir sanki cimcirmişsin gibi aglıyor. Nasıl uyutuyorsun peki?
Benimki 6 dan sonra durmuyor banyo yaptırıyorum oyalıyorum kundak yapıp 7 bucuktan sonra uyutuyorum. Sonrada 2 saat arayla kalkıyor emip yatıyor masallah gaz sancısı olmazsa tabi.
gaz ilacı ne verdi size canım?
Bizim yoğun bakımdaki doktor yaz bebeklerinde sarılık kaçınılmaz dedi. Yüzde 90 o oluyor demişti. İki saatte bir besle canım üç günde attık biz.benim ufaklıkların birinşn sarılığı sınırda çıktı aslında çis ve kaka sayılarıda güzeldi ama farkedemedil çocuğubugün ara kontrolde çıktı yarın tekrar gitcez. Bulundukları güne göre kilo kayıpları da fazlaymış doktor beslenme düzenini değiştirdi. İnşallah yarın güzel haberler alırız bide ondanmı bilmiyorum ama süt sorunu olanlara bestlak damla öneririm işe yarıyo gibi bugün kullanmaya başladım
Bizim saat yine iyi o zaman. Akşam 10 gece 2 arası huzursuzluk, uykuya dalamama sorunu var. Ağlama yok öyle durup bize bakıyorlar. Oğlumun sabah bu saatlerde oluyor birde. Emzirdim yere koysam ıkınıyor ayaklarımda uyuyorBen de aynıyım özellikle gece Başlıyo sabaha karşı kıvranıyo çocuk ıkına ıkına. Ne yapcam bilmiyorum biraz büyüseydi hayırlısıyla
Biz dün doktora gittik. Sancı için artı bir ilaç verdi daha doğrusu bitkisel takviye. Ve karnını sıcak tutun dedi. Önce akşam 8 de sancı ilaçlarını verdik. Sonra zeytinyağı ile masaj yaptık. Havlu ısıtıp getirip karnına koyduk sancı durdu. Bunu üç defa yapacağım günde.O
surekli yapiyorum canim ama hic banamisin demiyor
adi ne canimBiz dün doktora gittik. Sancı için artı bir ilaç verdi daha doğrusu bitkisel takviye. Ve karnını sıcak tutun dedi. Önce akşam 8 de sancı ilaçlarını verdik. Sonra zeytinyağı ile masaj yaptık. Havlu ısıtıp getirip karnına koyduk sancı durdu. Bunu üç defa yapacağım günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?