Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

yok sadece vitamin ve magnezyum kullanıyodum. bu gün acile gittim. karaciğer değerlerim normal çıktı. ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı. onun için antibiyotik ve gece içilen tozdan verdi dr. sonra özel dermatoloji uzmanına gittim. prednol başladı. bu gün iğne olarak yapıldı. sonraki 5 gün ağızdan devam edecek. pupp sendromuna benziyor dedi. tedavi edilmezse ilerler dedi

İşte benimkiler öyle 3 4 saat ağlama yok. Tek sorunum gece uykusuna geç girmeleri. Aynı saat orda sorun oluyor altı açılınca beş dakika ağlarlar en fazla birde uykuya girmede. İlaç verdi gaz için bitkisel bir ilaç bakalım işe yarar mı??? Oğlum çok ıkınıyo sadece zorlanıyo.

Canım geçmiş olsun gözün aydın yaa şükür bugüne her şey yolunda iyi düşün açıklık da kapanır gider güle güle büyüt inşallah

Seninkilerde mi altı acılınca aglıyor? Benim oğlanın keyfi olursa aglamıyor o da pek nadir sanki cimcirmişsin gibi aglıyor. Nasıl uyutuyorsun peki?
Benimki 6 dan sonra durmuyor banyo yaptırıyorum oyalıyorum kundak yapıp 7 bucuktan sonra uyutuyorum. Sonrada 2 saat arayla kalkıyor emip yatıyor masallah gaz sancısı olmazsa tabi.
gaz ilacı ne verdi size canım?

Sab simplex kullnmaya basldim canim onceki hic etki etmedi bu birz daha iyi gbi. Masaj yapinca rahtliyor ama anlik canim

benim ufaklıkların birinşn sarılığı sınırda çıktı aslında çis ve kaka sayılarıda güzeldi ama farkedemedil çocuğu bugün ara kontrolde çıktı yarın tekrar gitcez. Bulundukları güne göre kilo kayıpları da fazlaymış doktor beslenme düzenini değiştirdi. İnşallah yarın güzel haberler alırız bide ondanmı bilmiyorum ama süt sorunu olanlara bestlak damla öneririm işe yarıyo gibi bugün kullanmaya başladım

Birlikte evdesiniz ya, kiloydu sarılıktı hep hallolur şeyler. İnşallah düzelirler bir an önce canım. Sütle birlikte mama da veriyor musun yoksa sadece süt mü?

Veriyorum canım sütüm yeni yeni çıkıyo
Belki mamayı biraz arttırır doktorun, sütün de çoğaldıkça zaten tombalak olurlar allahım çıldırıciim ben de doğurmak istiyorum bugün kontrolüm var, doktorum belki "aa bunlar full upgrade olmuşlar, hadi alalım" der

[/QUOTE] Kızım değilde oğlum canım. Biraz torbası dursun fazladan ortalığı yıkıyor. Bir haftadır böyle yapıyor. Öncesinde yoktu. Gece uykuda açarken ağlama yok. Gündüz sorun çıkarıyor oda kendi istediği zaman açılmazsa gündüz ve gece %2 den sonra uyku sorunumuz çok şükür yok canım. Bizim tek sorunumuz akşam 9 gece 2 arası. Hadi 11 e kadar yine öyle böyle geçiyor. 11 den sonra yoruyorlar. Gece uykusuna 1-2 gibi geçiyorlar. Oğlum ayakta hafif sallanma yetiyor da kız poh poh istıyor. 2 den sonra bende 2 2.5 saatte bazen 3 saatte uyanıp beslenme yapıp geri yatırıyorlar. Oğlum sabah 6 dan sonra biraz uyanık kalıyor ama kızım 9 10 a kadar uyuyor oğlanı şimdi tekrar uyuttum. Vallahi iyi geldi ilaç sanki. Nurse harveys colex diye bir ilaç. Bir tatlı kaşığı ile ağızdan veriyorum. Zaten biogrla diye başka bir ilaçta vardı. İnşallah rahatlatır. Kızım gazını alttan kendi çıkarıyor. Bayağı osuruklu bir kız oğlum bunu yapamayınca çok zorlanıyor

Bizim yoğun bakımdaki doktor yaz bebeklerinde sarılık kaçınılmaz dedi. Yüzde 90 o oluyor demişti. İki saatte bir besle canım üç günde attık biz.

Ben de aynıyım özellikle gece Başlıyo sabaha karşı kıvranıyo çocuk ıkına ıkına. Ne yapcam bilmiyorum biraz büyüseydi hayırlısıyla
Bizim saat yine iyi o zaman. Akşam 10 gece 2 arası huzursuzluk, uykuya dalamama sorunu var. Ağlama yok öyle durup bize bakıyorlar. Oğlumun sabah bu saatlerde oluyor birde. Emzirdim yere koysam ıkınıyor ayaklarımda uyuyor

O
surekli yapiyorum canim ama hic banamisin demiyor
Biz dün doktora gittik. Sancı için artı bir ilaç verdi daha doğrusu bitkisel takviye. Ve karnını sıcak tutun dedi. Önce akşam 8 de sancı ilaçlarını verdik. Sonra zeytinyağı ile masaj yaptık. Havlu ısıtıp getirip karnına koyduk sancı durdu. Bunu üç defa yapacağım günde.

adi ne canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…