• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızım değilde oğlum canım. Biraz torbası dursun fazladan ortalığı yıkıyor. Bir haftadır böyle yapıyor. Öncesinde yoktu. Gece uykuda açarken ağlama yok. Gündüz sorun çıkarıyor oda kendi istediği zaman açılmazsa 🤷gündüz ve gece %2 den sonra uyku sorunumuz çok şükür yok canım. Bizim tek sorunumuz akşam 9 gece 2 arası. Hadi 11 e kadar yine öyle böyle geçiyor. 11 den sonra yoruyorlar. Gece uykusuna 1-2 gibi geçiyorlar. Oğlum ayakta hafif sallanma yetiyor da kız poh poh istıyor. 2 den sonra bende 2 2.5 saatte bazen 3 saatte uyanıp beslenme yapıp geri yatırıyorlar. Oğlum sabah 6 dan sonra biraz uyanık kalıyor ama kızım 9 10 a kadar uyuyor 😂oğlanı şimdi tekrar uyuttum. Vallahi iyi geldi ilaç sanki. Nurse harveys colex diye bir ilaç. Bir tatlı kaşığı ile ağızdan veriyorum. Zaten biogrla diye başka bir ilaçta vardı. İnşallah rahatlatır. Kızım gazını alttan kendi çıkarıyor. Bayağı osuruklu bir kız 😅😅😅oğlum bunu yapamayınca çok zorlanıyor
[/QUOTE]
Bize de iyi geldı o ılac canım insallah senin oğlanda da işe yarar. Ben sabah aksam 1 ml verıyorum. Biogai bitti bugun doktor şu kadar kullan fılan demedi alsam mı acaba tekrar bilemedim.dünden beri sıcak havlu koyuyorum ondan sonra rahatlıyor uyuyor benımki. Aman cıkarsın kızın masallah onlar pırtlattı mı biz anneler mutlu oluyoruz 😍

Kızım değilde oğlum canım. Biraz torbası dursun fazladan ortalığı yıkıyor. Bir haftadır böyle yapıyor. Öncesinde yoktu. Gece uykuda açarken ağlama yok. Gündüz sorun çıkarıyor oda kendi istediği zaman açılmazsa 🤷gündüz ve gece %2 den sonra uyku sorunumuz çok şükür yok canım. Bizim tek sorunumuz akşam 9 gece 2 arası. Hadi 11 e kadar yine öyle böyle geçiyor. 11 den sonra yoruyorlar. Gece uykusuna 1-2 gibi geçiyorlar. Oğlum ayakta hafif sallanma yetiyor da kız poh poh istıyor. 2 den sonra bende 2 2.5 saatte bazen 3 saatte uyanıp beslenme yapıp geri yatırıyorlar. Oğlum sabah 6 dan sonra biraz uyanık kalıyor ama kızım 9 10 a kadar uyuyor 😂oğlanı şimdi tekrar uyuttum. Vallahi iyi geldi ilaç sanki. Nurse harveys colex diye bir ilaç. Bir tatlı kaşığı ile ağızdan veriyorum. Zaten biogrla diye başka bir ilaçta vardı. İnşallah rahatlatır. Kızım gazını alttan kendi çıkarıyor. Bayağı osuruklu bir kız 😅😅😅oğlum bunu yapamayınca çok zorlanıyor
Bize de iyi geldı o ılac canım insallah senin oğlanda da işe yarar. Ben sabah aksam 1 ml verıyorum. Biogai bitti bugun doktor şu kadar kullan fılan demedi alsam mı acaba tekrar bilemedim.dünden beri sıcak havlu koyuyorum ondan sonra rahatlıyor uyuyor benımki. Aman cıkarsın kızın masallah onlar pırtlattı mı biz anneler mutlu oluyoruz 😍
[/QUOTE]
Bizimde bitti biz tekrardan aldık ki dün doktor ona devam dedi. Halamlar torunu için 5 ay kullanmışlar. Kendi kendilerine iş görene kadar devam gibi duruyor. Havlu işi müthiş işe yarıyor geceleri koyacam. Aynen nasıl mutlu oluyorum 😂😂

Gaz sıkıntısı çekenlere tavsiyem kiraz çekirdeği. Büyük oğlumu rahatlatan anlık da olsa oydu. Ama benimki aşırı derecede kolikti 😅
İster fırında ister mikrodalgada, ütü ile veya peteğin üstüne bırakarak yada hiç ısıtmadan kullanılıyor. Tabi havlu ısıtıp koymak da bir çözüm 🙂

Screenshot_20200728_143715_com.android.chrome.jpg

Benim kullandığım bu⬇️

Eklentiler

• 1595947221728662665838199167878.jpg
    1595947221728662665838199167878.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 19
  • 15959472586636720810731666087541.jpg
    15959472586636720810731666087541.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 23
Gaz sıkıntısı çekenlere tavsiyem kiraz çekirdeği. Büyük oğlumu rahatlatan anlık da olsa oydu. Ama benimki aşırı derecede kolikti 😅
İster fırında ister mikrodalgada, ütü ile veya peteğin üstüne bırakarak yada hiç ısıtmadan kullanılıyor. Tabi havlu ısıtıp koymak da bir çözüm 🙂

Eki Görüntüle 2668692

Benim kullandığım bu⬇
Aynen harika bisey bende de var gecen oglum sancilandi gazini cikaramadi hemen mikrodalgada ısıtıp koyduk ve cok kucuk olduğu icin ben korkrum hani sicak göbeğide yeni düşmüş iltihap falan yapar fazla bekletmedim ve beklemedigi halde hemen rahatlatti yavrumu

kızlar ben yarın sabahtan sezeryana alınıyorum. ameliyat günümü erkene çekmişler. eğer gece doğurmazsam. nst de baya bi sancım var 10 dk bir. 100 e çıkıyo ama ben sadece karnımın sertleşmesini hissediyorum. Dua edin kızlar hayırlısıyla sağsağlim evlatlarımı kucağıma alayım.

kızlar ben yarın sabahtan sezeryana alınıyorum. ameliyat günümü erkene çekmişler. eğer gece doğurmazsam. nst de baya bi sancım var 10 dk bir. 100 e çıkıyo ama ben sadece karnımın sertleşmesini hissediyorum. Dua edin kızlar hayırlısıyla sağsağlim evlatlarımı kucağıma alayım.

Selametle inşallah. 🤗 Dualarım seninle.

Allah yardimcin olsun canim 🤗

Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuş yavrularına inşallah canım ♥ seninkiler annelerini görmeye can atmış 🤗 Allah yardımcın olsun 🙏

Bizim yoğun bakımdaki doktor yaz bebeklerinde sarılık kaçınılmaz dedi. Yüzde 90 o oluyor demişti. İki saatte bir besle canım üç günde attık biz.
Bugün 4 bitti canım 5. Günde en yüksek seviyeye çıkıp düşmesi gerekiyomuş sarılığın yarın sabah 5 bitiyor. Aslında beslendi çiş kaka sayısı iyiydi ama yetmedi sanırım

Sağ salim hayırla inşallah

Kızınla oğluna kavuşmana az kaldı. İkimizin cinsiyetleri yönüyle aynı :) cennet kuşların kollarına sağ salim konsun annesi 💞

Kamu personeli arkadaşlar ve zuzu3838 zuzu3838 Angelnursee Angelnursee hemşire olanlar doğum ve emzirme parası için başvurdunuz mu nereye nasıl yapıyoruz bilen var mı???
Sizde nasıl bilmiyorum ama çocuk parası için sosyal hizmetler müdürlüğüne başvurmak gerekiyomuş 45 gün içinde yatıyomuş süt parasını bilmiyorum bide sosyal hizmetlerdeki kadın babalık parası gibi bişeyden bahsetmiş sgk dan alınıyomuş

Sizde nasıl bilmiyorum ama çocuk parası için sosyal hizmetler müdürlüğüne başvurmak gerekiyomuş 45 gün içinde yatıyomuş süt parasını bilmiyorum bide sosyal hizmetlerdeki kadın babalık parası gibi bişeyden bahsetmiş sgk dan alınıyomuş
Bize kamuda olduğunuzdan kurumunuza başvurcaksınız Hastaneye gibi bişey demişler de ondan kafam karıştı. Başvuran varsa net bilgi Alırdık

Kamu personeli arkadaşlar ve zuzu3838 zuzu3838 Angelnursee Angelnursee hemşire olanlar doğum ve emzirme parası bi de bişey daha varmış onlar için başvurdunuz mu nereye nasıl yapıyoruz bilen var mı???
Vallahi eşim bayağı bir işlem yaptı. İlksan dan geçen 330 lira süt doğum parası yattı. İlkokul öğretmenleri sendikası. Sosyal dayanışma bakanlığı yazıyordu eft de gönderen kısmında.

Thistle Thistle sanırım doğum yapmayan sen kaldın :)))
Evet haziran-temmuz grubu olarak tamamladınız, grubun sonradan gelme ağustosçusu olarak bi ben kaldım 😊 bana da 18-19 ağustos hedefi koydu doktor, inşallah sabrederiz o güne kadar 🤗
yalnız fark ettim de, doğurunca hepinizden tecrübeli olcam sayenizde 😁 hamileliğim de öyle geçti tabi. okul gibi topic oldu 🎉 hepiniz de sağ salim doğurdunuz, mutlu sonla bitirdiniz çok şükür (darısı başıma), iyi ki varsınız, iyi ki anne oldunuz ♥️

Back