Merhaba kızlar
Biraz zor bir doğum oldu bazı aksilikler yaşadım o yüzden biraz uzun yazacağım
Cuma akşam 19.10 gibi girdim sezaryene. Doğumda beklenmedik bazı şeyler yaşandı. Bebeği çıkardıktan sonra plasenta çıkmadı. Meğerse yapışıkmış ve gittiğim 3 farklı perinatolog da farketmemiş.Tabi bu durum ortaya çıkınca bana biraz fazlaca anestezi vermeleri gerekti ameliyat süresi uzadı ve buna paralel olarak ameliyat sonrası ağrılarım çok oldu.Gelelim minnoşuma
Bebeğim kafasında 25 kuruş büyüklüğünde bir açıklıkla doğdu. Yara gibi üzerinde hiç deri ve saç oluşmamış. Ultrasonlarda hiç çıkmadı. Ayrıntılıda da görünmedi bu durum. Çocuk doktoru ve cilt doktoru baktılar zamanla kapanır ciddi bir şey değil dediler ve merhemle tedavisi başladı. İlk duyduğum ve gördüğümde çok üzülmüştüm ama şimdi alıştık kremlerimizi sürüyoruz inşallah yakında kapanacak. 3850 doğum kilomuz. Çok tatlı pamuk gibi bir şey bakmaya sevmeye doyamıyorum
Hatırlarsanız normal doğum istiyordum ama son hafta tansiyonum yükseldiği için sezaryen yapma kararı vermişti doktorum. İyi ki de sezaryen olmuş.Eğer normal doğum yapsaymışım plesanta ayrılmadığı için doğumdan sonra beni apar topar ameliyata alırlarmış. Onu geçtim daha da kötüsü bebeğimin başındaki yara doğum sırasında kanaldan geçerken basıçla kanama yapabilirmiş. Gerçekten her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek.buarada 1 damla dahi sütüm gelmedi. Hastaneden göğüs pompası kiraladık 3 saatte bir her iki göğsümü de 20şer dakika sağıyorum ama henüZ bir şey yok. Dün gece geldik eve bu sabah ilk duşumu aldım hastanede duştan sonra süt gelir demişlerdi ama şuan sağıyorum bir değişiklik yok. Bebeğime mecburen mama veriyoruz. Süt için önerileriniz varsa alırım.
B beklenenmucize canım sana da çok geçmiş olsun ikimizin de gözüaydın