- 12 Ekim 2019
- 344
- 271
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.881
Yaramazlar az büyüselerde şöyle mıncırmalık olsalarSüt olmayınca çekmiyorlar sandığımızdan daha farkındalar
Bizim bebeklere biz iki gündür meme sonrası şırınga veriyoruz biberon sadece bi kez kullandı hemşire oda emme reflwksini görmek için. En sonda sadece eds ile mama verdik anne sütüde almış oldularKizlar emzirdikten sonra arkasindan mama veriyormusunuz? Yoksa kendi emdigi kadr mi benim kiz biberoma alistigi icin zorla gogsumu tutturuyorum. Napiyim akil verin
Kizlar emzirdikten sonra arkasindan mama veriyormusunuz? Yoksa kendi emdigi kadr mi benim kiz biberoma alistigi icin zorla gogsumu tutturuyorum. Napiyim akil verin
Canım benim oğlan da tutmuyordu günde bir kere zor bela tutturuyorduk. Emzirme hemşiresi o inatsa sen daha inat ol illa ki tutcak memeyi dedi. Memeye yaklastıgı anda basıyordu çığlığı ama ayırmıyordum memeden oyle 3/4 kere agladıktan sonra alıstı canımKizlar emzirdikten sonra arkasindan mama veriyormusunuz? Yoksa kendi emdigi kadr mi benim kiz biberoma alistigi icin zorla gogsumu tutturuyorum. Napiyim akil verin
Maşallah canım hayırlısıyla olmuş ya doğumun bundan sonra herşey yoluna girer inşallah çok sevindim atlattın evlatlarınla hayırlı sağlıklı ömrün olsun bizde tez zamanda diyelim inşallahHepinize çok teşekkür ederim ☺bebişlerin biri 3015 diğeri 2975 doğdu. Ufaklık akşam yediklerini kustu kan şekeri düştü onu yenidoğan yoğun bakıma gözleme aldılar inşallah sabaha yanımıza tekrar gelir küçük kuzum
Ben hastaneden çıktığı iki gun verdim mama oğluma cünkü cikarken sarilik sınırda dediler emzirdim ama sariligi atsin diye gunde bi kere mama verdim iki gün sonra kontrolde doktorum mama verme dedi kilo kaybı olan bebeklere mama öneriyoruz dedi benim kuzumda tutmadi memeyi ben sütümü sagiyodum ilk baslarda simdide silikon uç aldim onunla emziriyorum emzirmenin sonuna doğru onu cikarip direk veriyorum tutabiliyo bayağı alıştıKizlar emzirdikten sonra arkasindan mama veriyormusunuz? Yoksa kendi emdigi kadr mi benim kiz biberoma alistigi icin zorla gogsumu tutturuyorum. Napiyim akil verin
Benimkilerin az kaldıYaramazlar az büyüselerde şöyle mıncırmalık olsalar
Benim kizda uzun uyuyor uyandirip tutturmaya calisiyorum.tutmayinca sagip veriyorum.gogus ucu da aldim onu hic kabul etmedi.gogsumu verdigimde de agzinda bekletiyor cekmiyorBen vermiyorum Mamayı. Emdiği kadar yeterli diye sinyal veriyor mesela uzun uykular uyuyor memeyi hiç Red etmedi. Boş olsa tutmazdı diye düşünüyorum.Emziğe de alıştık. Aç olduğunda kabul etmiyor, ama tok zamanında tutuyor emziği
Bence sen göğsünü vermeye ısrar et gerekirse göğüs ucu ile emzir.
Ayni benim ki de oyle agliyor memeyi tutana kadr sagip vermek zor oluyor hele geceleri dha zorCanım benim oğlan da tutmuyordu günde bir kere zor bela tutturuyorduk. Emzirme hemşiresi o inatsa sen daha inat ol illa ki tutcak memeyi dedi. Memeye yaklastıgı anda basıyordu çığlığı ama ayırmıyordum memeden oyle 3/4 kere agladıktan sonra alıstı canım
Bende sagiyorum emmedigi zamn.peki uyandirmazsaniz kac saat yatiyor bebek ben onun uyanmasini beklemeden agzina vermeye calisiyorumBen hastaneden çıktığı iki gun verdim mama oğluma cünkü cikarken sarilik sınırda dediler emzirdim ama sariligi atsin diye gunde bi kere mama verdim iki gün sonra kontrolde doktorum mama verme dedi kilo kaybı olan bebeklere mama öneriyoruz dedi benim kuzumda tutmadi memeyi ben sütümü sagiyodum ilk baslarda simdide silikon uç aldim onunla emziriyorum emzirmenin sonuna doğru onu cikarip direk veriyorum tutabiliyo bayağı alıştı
Ben verdim ilk ay özelikle ilk iki hafta verdim. Meme + sağıp kalanı verdim + mama verdim. 30 günlük oldular perşembe günü. Üç gündür memeye ağırlık verdim şimdi peş peşe vermiyorum yarım saat sonra veriyorum. Zaten ağlıyor meme kesmiyorsa . Beslenme saatini 2 den 3 saate çıkardım. 3 er saat içinde saat başı meme koydum.Kizlar emzirdikten sonra arkasindan mama veriyormusunuz? Yoksa kendi emdigi kadr mi benim kiz biberoma alistigi icin zorla gogsumu tutturuyorum. Napiyim akil verin
Kendi uyanmasini beklemiyorsun demi kendin saat basi veriyorsunBen verdim ilk ay özelikle ilk iki hafta verdim. Meme + sağıp kalanı verdim + mama verdim. 30 günlük oldular perşembe günü. Üç gündür memeye ağırlık verdim şimdi peş peşe vermiyorum yarım saat sonra veriyorum. Zaten ağlıyor meme kesmiyorsa . Beslenme saatini 2 den 3 saate çıkardım. 3 er saat içinde saat başı meme koydum.
Minnaklı emzirmeyi nasıl yapıyorsun, peş peşe mi yoksa aynı anda emzirebiliyo musun?Ben verdim ilk ay özelikle ilk iki hafta verdim. Meme + sağıp kalanı verdim + mama verdim. 30 günlük oldular perşembe günü. Üç gündür memeye ağırlık verdim şimdi peş peşe vermiyorum yarım saat sonra veriyorum. Zaten ağlıyor meme kesmiyorsa . Beslenme saatini 2 den 3 saate çıkardım. 3 er saat içinde saat başı meme koydum.
Ben mecbur verdim mama. Sütüm yoktu Ve sarılık olduğu için sürekli beslemem gerekiyo. şimdi mama da içiyo biberonla olan kadarıyla göğsümü de emiyo sıkıntı yaşamıyorum yani. Göğüs ucum iyi ondan dolayı heraldeBenim kizda uzun uyuyor uyandirip tutturmaya calisiyorum.tutmayinca sagip veriyorum.gogus ucu da aldim onu hic kabul etmedi.gogsumu verdigimde de agzinda bekletiyor cekmiyor
O degisiyo canim dun gece mesela erken uyumustu 4 e kadar uyandiramadim sonra kendisi 2 saattr bi uyandi ama ben kendisini cok beklemiyorum normalde çünkü zaten sarilik sinirda cikmisti sonraki kontrol gecti dedi ama cok uzun uyuyunca sanki sarariyo gibi geliyo banaBende sagiyorum emmedigi zamn.peki uyandirmazsaniz kac saat yatiyor bebek ben onun uyanmasini beklemeden agzina vermeye calisiyorum
İlk doğdukları gün ilk emzirme aynı anda oldu canim sonra bir daha denemedim bile art arda yapıyorum.Minnaklı emzirmeyi nasıl yapıyorsun, peş peşe mi yoksa aynı anda emzirebiliyo musun?
Hep aynı anda emzirme hayalim var ama hayaller ve hayatlar oluyor galiba sonrasıİlk doğdukları gün ilk emzirme aynı anda oldu canim sonra bir daha denemedim bile art arda yapıyorum.
İlk bir ay beklemedim canım uykuda aldım besledim altını gazını halledip yatırdım . Üç gündür aralığı açtım zaten onlarda alıştı artık ağlıyorlar. Benim bebeklerim ilk doğduklarında ihtiyaçlarını ağlayarak belli etmiyorlardı. Biraz da beni bu saat sistemine itti.Kendi uyanmasini beklemiyorsun demi kendin saat basi veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?