- 9 Mart 2019
- 1.425
- 1.497
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.481
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğum yapmani nasip etsin kuzumKızlar 6cm açılmayla yatışım yapıldı dua bekliyorum hepinizden
Benimki gaz ilacını alıyor pirt pirt yapınca uyuyor geçen gaz ilacını vermeyeyim dedim akşam altıdan sonra çok huzursuzlasiyyor canım. uyuyor uyanıyor sürekli. Ama benimki de artık ilk zamanlara oranla daha uyanık kalmaya başladı şimdiKizlarr nasilsiniz giremedim kac gundur bebisten dolayi .. cuma gunu sunnetimizi yaptrdik cok sukur iyi kuzucumkizlar gunduz hic uyumuyo benimki sizinkiler nasil yaa
Canım inşallah bebeklerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın. Muazzam duygular yasacaksin eminimArtik dogurursun cnm yarin belki sira sende, bende cumayi bekliyorumKilo verme olayi bende de var cnm , onceki kilolarimiz odemli sonradan vucuttan odem atilyor o sekilde anladim ben. Hayirli haberle gel
Ay herkes doğum yapmış maşallah hayırlı olsun kuzum bebeğin inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde yanına hemen gelirDoğumum oldu 1 saat bile surmedi kendim iyiyim ama bebeğim kuveze alındı aslinda doğduğu anda ağlamıştı ama cocuk doktoru muayene edince kuveze almislar suanlik sadece hava takili demisler sezeryan dogumlarda olabilir su kacmis da olabilir dedi
Hayırlı olsun canımHayırlı olsun canım inşallah hemencecik iyileşir yanına gelir kuzun
Insallh cnm bugun biraz daha iyiymiş iyi haberi kendime getirdi biraz cok kötüydüm sütüm de yoktu yeni yeni gelmeye başladı Rabbim evlatla imtihan etmesin ne kadar zor bi durummuşAy herkes doğum yapmış maşallah hayırlı olsun kuzum bebeğin inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde yanına hemen gelir
Ah kuzum cok iyi anlıyorum doğduktan sonra her an telaş içinde oluyor insan. Ona bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Uyurken bazen nefes alıyor mu diye bakıyorum. Ah annelikInsallh cnm bugun biraz daha iyiymiş iyi haberi kendime getirdi biraz cok kötüydüm sütüm de yoktu yeni yeni gelmeye başladı Rabbim evlatla imtihan etmesin ne kadar zor bi durummuşkızlar B Babydust80 Kardiyakarrest90 hayırlı doğumlarınız olsun sağlıkla alin yavruları kucağınıza
Amin cnm oyle aslinda anne rahmine düştüğü gunden basliyo sikintilari ama bir yandan da oyle guzel bir duygu ki anlatilmaz Rabbim ömür versin yavrularimizaAh kuzum cok iyi anlıyorum doğduktan sonra her an telaş içinde oluyor insan. Ona bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Uyurken bazen nefes alıyor mu diye bakıyorum. Ah annelikdediğin gibi Rabbim kimseyi evlasızlikla ve evladiyla sinamasin
Amin kuzum amin çok çok güzel bir duyguAmin cnm oyle aslinda anne rahmine düştüğü gunden basliyo sikintilari ama bir yandan da oyle guzel bir duygu ki anlatilmaz Rabbim ömür versin yavrularimiza
Canım benim korkma benim oğlan da suyunu yutmuştu. Birde kan şekeri düşüktü diye kuvöz de kaldı. Şuan karşımda mışıl mışıl uyuyorAmin cnm oyle aslinda anne rahmine düştüğü gunden basliyo sikintilari ama bir yandan da oyle guzel bir duygu ki anlatilmaz Rabbim ömür versin yavrularimiza
Benimki galiba biraz fazlaca yutmus sanırım 3. Gün bugün yeni kendine gelmeye başlamış yeterki iyi olsunda ben dayanirim bir hafta daha onun hasretine ama öyle makinada hareketsiz görünce mahvolmustum bugun azda olsa iyiye gittiğini gorunce kendime geldim evlat cok başkaymış insan dayanamiyor o halineCanım benim korkma benim oğlan da suyunu yutmuştu. Birde kan şekeri düşüktü diye kuvöz de kaldı. Şuan karşımda mışıl mışıl uyuyorşuan bakınca kuvöze girmelerinin hayırlarına olduğunu net görüyorum. Bilemeyiz Allah büyük
Eşim izin vermedi benim ilk kuvöz e yatınca yanlarına çıkmama. Aslında biz ilk gece hastanede birlikte gayet rahat güzel bir gece geçirdik iki bebeğimlede. Kahverengi kusuntu dışında oğlumun bir şeyi yoktu emiyordu. Gayet normal sağlıklı duruyordu. Çıkış yapacakken yatış yaptık. 6 gün kaldı oğlum çıktığında kilo bile almıştı. Güçlü ol. Geldiğinde senin kokuna hasret olacak. Kendine iyi bak bu süreçte. Ben ertesi gün ayağı kalktım. Sütü kendim götürdüm. Doktorları gelme ikiz bebek doğurdun ameliyat oldun şu haline bak şişsin yazık etme kendine dedi ama kime dedi duymuyordum ki dediklerini. Çok şükür 6. Günün sonuna sarıldığını da hafiften atmış, kilo almış bütün sıkıntısı geçmiş şekilde bana geldilerBenimki galiba biraz fazlaca yutmus sanırım 3. Gün bugün yeni kendine gelmeye başlamış yeterki iyi olsunda ben dayanirim bir hafta daha onun hasretine ama öyle makinada hareketsiz görünce mahvolmustum bugun azda olsa iyiye gittiğini gorunce kendime geldim evlat cok başkaymış insan dayanamiyor o haline
Ben sadece doğumda gördüm yavrumu öpüp kokladim iykide spinal olmusum diyorum simdi sonra bebek bakim odasina gitti orda cocuj doktoru muayene edince kuveze almislar iste benide gece 3 te kaldırdılar ilk 6 gibiydi gittim kuzumu gormeye bide 11.30 gorus saatinde gittim sonrasinda da yattigim muddetce bir iki kere ısrarla aldilar ama dun eve ciktim aksam sut icin esim gidicektu bende bir umit gorurum diye gittim ama malesf almadan gönderdiler dikislerim zorluyo benimde iki gündür 3. Katta evim in çık cok zorlandim artik gorus gunleri haric gitmiycemEşim izin vermedi benim ilk kuvöz e yatınca yanlarına çıkmama. Aslında biz ilk gece hastanede birlikte gayet rahat güzel bir gece geçirdik iki bebeğimlede. Kahverengi kusuntu dışında oğlumun bir şeyi yoktu emiyordu. Gayet normal sağlıklı duruyordu. Çıkış yapacakken yatış yaptık. 6 gün kaldı oğlum çıktığında kilo bile almıştı. Güçlü ol. Geldiğinde senin kokuna hasret olacak. Kendine iyi bak bu süreçte. Ben ertesi gün ayağı kalktım. Sütü kendim götürdüm. Doktorları gelme ikiz bebek doğurdun ameliyat oldun şu haline bak şişsin yazık etme kendine dedi ama kime dedi duymuyordum ki dediklerini. Çok şükür 6. Günün sonuna sarıldığını da hafiften atmış, kilo almış bütün sıkıntısı geçmiş şekilde bana geldiler
Canım eminim bir anne için çok zor doğar doğmaz bebeğinden ayrılmanBen sadece doğumda gördüm yavrumu öpüp kokladim iykide spinal olmusum diyorum simdi sonra bebek bakim odasina gitti orda cocuj doktoru muayene edince kuveze almislar iste benide gece 3 te kaldırdılar ilk 6 gibiydi gittim kuzumu gormeye bide 11.30 gorus saatinde gittim sonrasinda da yattigim muddetce bir iki kere ısrarla aldilar ama dun eve ciktim aksam sut icin esim gidicektu bende bir umit gorurum diye gittim ama malesf almadan gönderdiler dikislerim zorluyo benimde iki gündür 3. Katta evim in çık cok zorlandim artik gorus gunleri haric gitmiycem
kızlar bu gün anestezi uzmanına muayene oldum. spinal anestezi olacakmış. genel anestezi bebeklerde solunumu etkiliyor dedi. artık geriye 3 hafta beklemek kaldı. insan hem zaman çabuk geçsin istiyor hem sonrasından korkuyorum.
Ben sadece doğumda gördüm yavrumu öpüp kokladim iykide spinal olmusum diyorum simdi sonra bebek bakim odasina gitti orda cocuj doktoru muayene edince kuveze almislar iste benide gece 3 te kaldırdılar ilk 6 gibiydi gittim kuzumu gormeye bide 11.30 gorus saatinde gittim sonrasinda da yattigim muddetce bir iki kere ısrarla aldilar ama dun eve ciktim aksam sut icin esim gidicektu bende bir umit gorurum diye gittim ama malesf almadan gönderdiler dikislerim zorluyo benimde iki gündür 3. Katta evim in çık cok zorlandim artik gorus gunleri haric gitmiycem
Amiin canim inşallahCanım eminim bir anne için çok zor doğar doğmaz bebeğinden ayrılmanama bu onun iyiliği için, doktorlar gerekeni yapıyordur. İnşallah yakında anneciğinin şefkatli kollarına gelecek ve sen de sevginle sarıp sarmalayacaksın yavrunu. Allah o minicik meleklerimize de bizlere de güç kuvvet versin inşallah. Moralini yüksek tutmaya çalış inşallah bir kaç gün sonra her şey daha güzel olacak ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?