Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bende hareketlenmeden düşünüyorum anlamıyorlar suan. 1 bucuk yasında bıle zor olmustur diye düşünüyorum amelıyathaneye tek gitmesi durması fılan

Bende hareketlenmeden düşünüyorum anlamıyorlar suan. 1 bucuk yasında bıle zor olmustur diye düşünüyorum amelıyathaneye tek gitmesi durması fılan
Çocukla ilgili yiğenim 1.5 yaşında oldu. Babası çok geç olmadan olsun diye yaptırdı ama yinede çocuk farkında. Bir süre alt açmada sorun yaşadılar. Kardeşim bilseydim bu yaşta anlayacağını ya daha küçükken yaptırırdım yada daha büyükken demişti.

Evet cok ara bir yaş diye düşünüyorum

Kızlar bir süredir yazamasam da yazdıklarınızı okuyorum ara ara Eşim geldi sonunda yurtdışından, doğumdan önce kavuşmanın verdiği mutluluk gerçekten paha biçilemez Son 1 haftadır çok fazla gece terlemesi yaşıyorum resmen yatak yastık su gibi oluyor. Sabaha kadar 4-5 tişört değiştiriyorum. Sıcaklardan mı acaba demiştim ama doktora söyleyince yine de bi test yapalım hipoglisemi olabilir dedi kan verdim bakalım sonuç bekliyorum. Buarada M Mucizem20 canım çok heyecanlandım acaba gelen nişan mı doktorun da hala bir şey söylememiş. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda. 2 haftacık daha bekleseler içerde bence daha iyi olur

H Helen cleopatra gözünaydın canım ne mutlu sana normal doğumla almışsın meleğini kucağına. İnşallah başağrıların da geçer Normal ve kolay bir doğum da darısı başıma. Buarada meryem otunu nasıl kullanıyoruz yazarsan sevinirim
Ve tabi bebeklerine kavuşan diğer güzel anneler. İnşallah bol bol sütünüz olsun her bir damlası bebişlerinize şifa olsun Uykusuz gecelerde rabbim dayanma gücü ve kolaylıklar versin hepiniZe

Canim cok sevindim eşinin gelmesine çünkü en cok onlarin yanimizda olmasını istiyoruz bu dönemde bende şuan hastanedeyim doktorum ameliyattaymis bakalım ne diyecek ama agrim sancim yok öyle sadece aşağı baskım cok birde o gece daralması bende de var ayni durumdayim yatak falan su gibi oluyo belli saatim var atesle uyanıyorum hakkimizda hayırlısı artik gelirse minik kuşlar gelsinler zaten cok özledik

Teşekkür ederim canım ☺ Bakalım doktorun ne diyecek ben de heyecanla bekliyorum. Bir de sor bakalım senin minnoş doğum kanalına inmiş mi Gelişmelerden haberdar et bizi☺ Sağlıkla ve vaktinde gelsinler inşallah

Allah razı olsun sagolsn darısı sana da inş. Doğum sancılarımdan yani evet bebek geliyor galiba dediğim zaman evde suya koyuyorum meryem süresi va bazı dualar okutturuyorum eşime sonra bi yudum alıyorum o sudan. Rahîm gibi açılıyor ot .dogum bitince de ilk iş onu çıkarmak oluyor sudan çıkardıktan sonra da kapanıyor .tam böyle rahimi mi desem keseyi mi desem bilemedim resmen o şekil gibi geliyor bana

Aa sezaryen mi olacaksın? dua elbet ederiz Sana da bebeğine de

Nerden aldın peki aktarlarda var mdır ki

Allah razı olsun sagolsn darısı sana da inş. Doğum sancılarımdan yani evet bebek geliyor galiba dediğim zaman evde suya koyuyorum meryem süresi va bazı dualar okutturuyorum eşime sonra bi yudum alıyorum o sudan. Rahîm gibi açılıyor ot .dogum bitince de ilk iş onu çıkarmak oluyor sudan çıkardıktan sonra da kapanıyor .tam böyle rahimi mi desem keseyi mi desem
Nerden aldın peki aktarlarda var mdır ki
Ben tr de değilim ama var aktarlarda genelde ya da google yazın online satış bile olabilir

Rabbim yardımcın olsun canım. Hayırla yavruna kavuşta gel canım

Aa neden hiç sancı falan olmadı acaba canım bendw bugün sorabildim doktora Progestanı koyarken bile olmuş olabilir dedi üzerine 2. Kez nst ye girdim bişey çıkmadı

Canım gözünaydın eşinin doğuma yetişmesi çok güzel olmuş☺ kaçınxı haftadasın şimdi az kaldı demi

Allah yardımcın olsun canım, inşallah rahatlıkla gerçekleşir doğumun ♥ dualarımdasın

Aa neden hiç sancı falan olmadı acaba canım bendw bugün sorabildim doktora Progestanı koyarken bile olmuş olabilir dedi üzerine 2. Kez nst ye girdim bişey çıkmadı
Sanci nst de çıktı ama ben hissetmiyorum gelen leke nişanmis dogumun baslamis dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…