• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

B Babydust80 ben önce spinal oldum oğlum doğdu 2 3 dk geçmedi midem bulandı başım döndü. Hemşireye söyledim ameliyatimi yapan doktor hemen genel dedi ve uyutuldum uyandığımda, ameliyathane den yeni çıkıyordum, hiç bir şikayetim yoktu.

M Mucizem20 gözün aydın. İnşallah bebeğini en kısa zamanda kucağına alıp eve geçersin. Bol bol yürüyüş yap çabuk toparlanır sin 🙂

zuzu3838 zuzu3838 hayırlı olsun cnm. Darısı bize teyzesi 🤗vaktinde gelseydik sünnetini hemen yapmayı düşünüyorduk.
Bunu anlattigin icin sagol cnm baya rahatladim insallah hersey yoluna gider cuma gun hayirli gun 🤗

Teşekkür ederiz hepinize teyzelerı 😍 3 te cıktı emip yatıyo şükür 🙏🏻 lokal oldu ilk gittiğinde agladı duydum bende sesini onda cok uzuldum Yarım saat sürdü yanıma gelmesı. Şuan için bi sıkıntımız yok inş hemencecik iyileşir kuzum🤲🏻 Darısı sizin bebişlere olsun inş 🙏🏻

Kizlar birsey danismak istiyorum benim doktor genel anestezi yapmak istemisti ikizlerde vucudun daha gevsek olsun diye ama kendisi memleketine dondu pasaport is neden ile ve ben baska doktora gectim yeni doktorum spinal yapabilirim dedi ben acayip kararsiz kaldim. Kendimi genel icin hazirlamistim.
Dogum yapan arkadaslar spinal baslayip sonra uyuttular diyenler vardi kimler di? Lutfen nasil oldu yazar misiniz? Kafam cok karisik huzursuz oldum
Canim benim doktorum.spinal önerdi cok heyecanlanırsan sakinleştirici vurulur dedi oylede oldu ben daha dogum baslamadan tansiyon düştü carpnti bayginlik hali oldu ilac verdiler kendime geldim bebegim doğduktan sonra daha da rahattim istersen hafif uyutabiliriz dediler ama istemedim iyiydim doktor spinal da bebeğin ciğerlerine narkoz gitmediği icin daha faydalı dedi benim icinde en agrili donemin 4 saat falan uyusuk oldugun icin agrilari bilmiyceksin dedi

İnşallah doğumun güzel geçmiştir ve sağlıkla almışsındır minik kuzunu kucağına 🙏🏻 Allah yardımcın olsun. Seninle transferimiz aynı gün olduğu için durumun beni de heyecanlandırdı ☺ Ben hep 2 hafta var daha diyordum ama bugün bir kez daha anladım ki minnoşlar artık her an gelebilir☺🐣 Hayırlısıyla gelsinler🙏🏻🧿
Cok sagol canim doğumum iyiydi ama yavrusum yanimda degil sadece ona üzülüyorum gece kaldirirlarsa gidicem gormeye daha sutte sağmadık birde dogum birden gerceklesen birsey bi onceki kontrolumde daha kanala bile girmemisti supriz yapti oğlum bize insallah biran öncede sağlığına kavusur bende koynuma alirim kuzumu

B Babydust80 ben önce spinal oldum oğlum doğdu 2 3 dk geçmedi midem bulandı başım döndü. Hemşireye söyledim ameliyatimi yapan doktor hemen genel dedi ve uyutuldum uyandığımda, ameliyathane den yeni çıkıyordum, hiç bir şikayetim yoktu.

M Mucizem20 gözün aydın. İnşallah bebeğini en kısa zamanda kucağına alıp eve geçersin. Bol bol yürüyüş yap çabuk toparlanır sin 🙂

zuzu3838 zuzu3838 hayırlı olsun cnm. Darısı bize teyzesi 🤗vaktinde gelseydik sünnetini hemen yapmayı düşünüyorduk.
Insallah canim simdide küçüğüm icin dua bekliyorum hepinizden kizlar

Cok sagol canim doğumum iyiydi ama yavrusum yanimda degil sadece ona üzülüyorum gece kaldirirlarsa gidicem gormeye daha sutte sağmadık birde dogum birden gerceklesen birsey bi onceki kontrolumde daha kanala bile girmemisti supriz yapti oğlum bize insallah biran öncede sağlığına kavusur bende koynuma alirim kuzumu
Allah analı babalı büyütsün inşallah hemencecik yanına verirler. Geçmiş olsun canım

Insallah canim simdide küçüğüm icin dua bekliyorum hepinizden kizlar
Canım gözünaydın bu günleri gördük ya çok şükür 🤲 bebişte en kısa sürede yanına gelsin inşallah. Sezaryende ciğerdeki suyu atamayabiliyormuş minikler korkma inşallah hemencik toparlar doğumdan bi kaç saat sonra yanına verdiklerinde bile olabilirmiş nefes sorunu

Canım gözünaydın bu günleri gördük ya çok şükür 🤲 bebişte en kısa sürede yanına gelsin inşallah. Sezaryende ciğerdeki suyu atamayabiliyormuş minikler korkma inşallah hemencik toparlar doğumdan bi kaç saat sonra yanına verdiklerinde bile olabilirmiş nefes sorunu
Insallah canim yaa aklim ondayken uyuyup dinlenemiyorumda kalkinca gelebilir demisler kalktim sut sağmaya calistik ama malesf gelmedi gitmek icin aradim 6 da gelin demisler gözlerimi kapatinca hep gozumun onune geliyo küçük kuzum kötü oluyorum

M Mucizem20 gözün aydın canım, en kısa zamanda yanına da alırsın inşallah yavrunu 🤗 ufaklık sürpriz yapıp seni hazırlıksız yakaladı ya, güç topla diye sana zaman verdi diye düşün, üzülme ♥

zuzu3838 zuzu3838 hayırlı uğurlu olsuuun, doğurdun, kucağına aldın, bi de sünnetini yaptın oh 😍 Allah düğününü, mezuniyetini de görmeyi nasip etsin canım 😊♥️

Insallah canim yaa aklim ondayken uyuyup dinlenemiyorumda kalkinca gelebilir demisler kalktim sut sağmaya calistik ama malesf gelmedi gitmek icin aradim 6 da gelin demisler gözlerimi kapatinca hep gozumun onune geliyo küçük kuzum kötü oluyorum
Ay canım benim kıyamam iyileşip gelcek inşallah annesi moralini yüksek tutki sütünde gelsin 😍

M Mucizem20 gözün aydın canım, en kısa zamanda yanına da alırsın inşallah yavrunu 🤗 ufaklık sürpriz yapıp seni hazırlıksız yakaladı ya, güç topla diye sana zaman verdi diye düşün, üzülme ♥

zuzu3838 zuzu3838 hayırlı uğurlu olsuuun, doğurdun, kucağına aldın, bi de sünnetini yaptın oh 😍 Allah düğününü, mezuniyetini de görmeyi nasip etsin canım 😊
Amiiin hepimiz görelim inşallahhh 🙏🏻

Thistle Thistle Jhulia Jhulia cok tesekkur ederim kizlar insallah saglikla alirim oğlumu kucağıma en kisa zmnda B beklenenmucize canim elimde degil uzuluyorum hele onu yogunbakimda cihaz bağlı gordum cok kötü oldum ama odama gelince sut sagma saatim geldi bi cay kaşığı da olsa süt geldi biraz moralimde düzeldi

Thistle Thistle Jhulia Jhulia cok tesekkur ederim kizlar insallah saglikla alirim oğlumu kucağıma en kisa zmnda B beklenenmucize canim elimde degil uzuluyorum hele onu yogunbakimda cihaz bağlı gordum cok kötü oldum ama odama gelince sut sagma saatim geldi bi cay kaşığı da olsa süt geldi biraz moralimde düzeldi

Hiç moralini bozma haftan iyi, Allahın izniyle hastaneden bebeğinle çıkacaksın. Sen şimdi ayaklanmaya bak sağlıkla. Ve sütünü saatinde sağ. Benim oğlum de küvez içi yarım gün fanuslu oksijen desteği aldı çok şükür küçük ve zayıf olmasına rağmen atlatı. Bir haftamiz dolmadan eve geldik.

Canım sağlıkla yanına gelecek inşallah minik paşa🤲

M Mucizem20 canım inşallah annesinin minik kuzusu biran önce gelecek kollarına. Doğum haftan gayet iyi, sen moralini yüksek tutmaya çalış ki sütün gelsin ve şifa olsun minnoşuna🙏🏻Bizim dualarımız sizinle. Allah en kısa zamanda ana oğul güle oynaya evinize gitmeyi nasip etsin 🙏🏻💙

Back