39+4 teydim sanırsam.3110 dogdu. Kendi t3crubemi şöyle anlatabilirim bekleemdigim derecede hızlı oldu galiba. Sancim ilk etapta ter basması şeklindeydi . Sonra takip ettim bu ter basmaları nsl diye düzenli vakitlerdeydi. Sonra baktm dk düştükce belime ve aşağı kısma ağrılar girmeye başladı 7 dk da birde banyoya kostüm sıcak duş ve son temizlenme. 7 ve 5 dk arasında değişiyordu o sıralarda hastaneye gittik acil de doktor 2 cm açılma ddi doktorumla bilgi verildi yatisim yapıldı işin kötüsü doktorumun o günlerde işi vardı yetisemeyebilirim demişti ama çok şükür yoldaydi yetişti
odamda şancı çekerken ben sifasina inandgm meryem ana otunu devreye soktum artik ağrılar şiddetlenince de epidural diye soylenmelere başladım acil doktoru kontrole geldi artik 1 dk da bi falandı beni ikna ediyor vallahi kafa aşağı da sadece doktorunu bekliyrouz ameliyathane icin diye şükür girduk doktorum muayene etti önlüğünü giyerken sakin ıkınma diyor du her an dogruabilirdm demekki çatal pozisyonuna gelince ikindm 2 ya da 3 ikinma da geldi şükür epizyotomisiz suni sancısız güzel bi doğum oldu ama sonrası için tadını çıkaramıyorum şiddetli baş agrım var