Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İyi akşamlar arkadaşlar ya benden de peçeteye silince pembe kan geldi tam kırmızı değildi. Sadece crino jel estrofem ve coraspin kullanıyorum. Ilçemde kadın doğum doktoru da yok acil durumda hiçbir şey yapamam

Hemşire veya doktorun no. yok mu msj at durumu çok kötüyse. Ama bunlar olabilecek şeyler sakin kalmamız gerek

Hemşire veya doktorun no. yok mu msj at durumu çok kötüyse. Ama bunlar olabilecek şeyler sakin kalmamız gerek
Tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğiz o başka ilde. Yine de msj attım daha cevap vermedi aklıma takılan düşük tehlikesi için iğne vurul derse eczane de bulamam korkusu var. Sadece 2 tane eczane var ilçede.

Tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğiz o başka ilde. Yine de msj attım daha cevap vermedi aklıma takılan düşük tehlikesi için iğne vurul derse eczane de bulamam korkusu var. Sadece 2 tane eczane var ilçede.

Dur bakalım kötüye yorma. Peki devam ediyor mu? Düşük önleyici pruloton ve progestan iğne var mutlaka ikisinden biri vardır eczanelerde. Turuncu gibi mi geldi?

Muallim09 bende tüp bebek doktorumla devam etmiyorum ama yinede birșey olduğunda msjima geri dönüş yapıyor hemşire. Sonuçta ilk 3 ay hasas

Nasibimize bu düştü canım çok şükür halimize pazartesi giriş kata ineceğim ilk işim bu olacak. Evde lale devri modunu bir kat daha arttırıyorum kurban olduğum başa kadar çıkarsın inşallah

Canım ben acile gittim de bir şey vermedi zaten bir sürü ilacın var daha ne verilecek ki dedi. Progestoron iğne acilde vardır doktor cevap verirse eczane arama ben büyükşehirde yaşıyorum iğnem akşama geliyor depodan. Korkma diyeceğim de kendi halim başka. İğrenmezsen ben peçete min fotosunu çektim özelden atayım sana

Muallim09 bende tüp bebek doktorumla devam etmiyorum ama yinede birșey olduğunda msjima geri dönüş yapıyor hemşire. Sonuçta ilk 3 ay hasas
Ben hemen aradım dediğin gibi ellerini çekmemeli. Hemşirem aracı olurdu bugün doktorum direkt aradı korkma dikkat et dinlen enzim değeri için folik asiti kesti estrofem i 3 taneye düşürdü araması bile çok iyi geldi.

Eminim öyle. Allah selametle Kavuşmayı nasip etsin

Dur bakalım kötüye yorma. Peki devam ediyor mu? Düşük önleyici pruloton ve progestan iğne var mutlaka ikisinden biri vardır eczanelerde. Turuncu gibi mi geldi?
Evet ikisini de biliyorum iğnelerin daha önceki tedavilerimde diğer doktorum vermişti haftada bir diye. Şuan devam etmiyor lavaboya gitmiştim silince geldi. Bi de ben bugün 1 tane nar yedim o mu etkiledi acaba.

Canım baktım yok benim o kadar değil ben evham yaptım galiba. Benimki çok az ve pembe idi. Belki de jeli yaparken tahriş ettim bugün biraz zorlandım sokmakta. Artık ona yoruyorum inşallah devamı gelmez.

Canım baktım yok benim o kadar değil ben evham yaptım galiba. Benimki çok az ve pembe idi. Belki de jeli yaparken tahriş ettim bugün biraz zorlandım sokmakta. Artık ona yoruyorum inşallah devamı gelmez.
Jeli tamamen uzanıp yap bende bazen zorluyorum yeni buldum tamamen uzanınca çok rahat oldu.

Kızlar hepinize geçmiş olsun bunlar normal şeylermiş aslında. Sürekli araştırıp okuyorum bol bol dinlenin. Calisan hanimlar izin alsin bence. Keske ilk 3 ay izin alabilsek
Bende şu an onu fark ettim çalışanlar da sıkıntı var 1 ay kaldı masa başı bir işim olsaydı daha rahat olurdu ama öğrencilerimi bırakmak istemiyorum dua ediyorum rabbim niyetimi biliyor.

Kızlar hepinize geçmiş olsun bunlar normal şeylermiş aslında. Sürekli araştırıp okuyorum bol bol dinlenin. Calisan hanimlar izin alsin bence. Keske ilk 3 ay izin alabilsek
Teşekkür ederiz canim. izin alabilsek ama zor biraz. Okulda da çok sinirleniyorum stres oluyorum bebeklere yansıyacak diye. Benim öğrencilerin hepsi Suriye uyruklu çok hareketli ve yaramazlar. Yapma oğlum otur yavrum sessiz ol derken enerJim bitiyor.

Ay canim Allah yardimcin olsun benimde isim stresli ihaleler falan. Silinecek izinlerim vardı seneye devretmeyen onu kullandım ve bitti pazartesi işbaşı. Şimdiden stres bastı. Ama öğretmen olmak çok daha zor tabi

Bende şu an onu fark ettim çalışanlar da sıkıntı var 1 ay kaldı masa başı bir işim olsaydı daha rahat olurdu ama öğrencilerimi bırakmak istemiyorum dua ediyorum rabbim niyetimi biliyor.
Bencede canım çalışan hanımlar işimiz zor. ben izin aldım ama o da bitiyor hemen valla sayılı gün. Butün gun ayaktayız. Allah yardımcınız olsun.

Canim gecmis olsun sanada dikkat et insallah yarin guzel haberlerle geliceksin

Evet ya bende surekli kosturmaca besinci kata bile 20 cocukla cikip indigim gunn oldu yarin doktorla konusuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…