• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim gecmis olsun 6+5 teyken bendede oldu benimki bildigin su gbi kan akiyodu bayilcaktim korkudan esimin yardmyla hastaneye gidebildim. Kese arkasinda kanama olmustu iki ampul progesteron yptilar bebegim iyydi kalbi fln guzel atyodu bol dinlen stres yapma hic
Yazmışsın canım nasıl olduğunu inşallah bir daha yaşamazsın bu kötü deneyimi, yaşamayız inşallah 🙏 eşler olmasa. İlk defa kendimi bu kadar dirayetsiz gördüm Normalde güçlüyümdür. Narkozdan hemen sedyeye alınınca yarım yamalak uyanıp kaç yumurtam toplandı diye soran biriyim. Dün gece elim kolum bağlandı sanki.

Hanımlar hayırlısıyla aranıza katıldım ben de. 15 kasımda 2 adet 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. Bhcg 10. Gün 218, 12.gün 505 çıktı. Bugün 13.gün. Merkezdeki doktor ultrason için 15 gün sonra gel dedi. Çok geç değil mi sizce 15 gün?
Hayırlı olsun hoş geldin. Rabbim başa kadar çıkarsın inşallah 🙏 vajinal bakmayacaktır karından daha net görülmesi için biraz daha uzun tutmuştur. Bazıları bir hafta bazıları on gün bazısı da seninki gibi onbeş gün sonraya veriyor.

Yazmışsın canım nasıl olduğunu inşallah bir daha yaşamazsın bu kötü deneyimi, yaşamayız inşallah 🙏 eşler olmasa. İlk defa kendimi bu kadar dirayetsiz gördüm Normalde güçlüyümdür. Narkozdan hemen sedyeye alınınca yarım yamalak uyanıp kaç yumurtam toplandı diye soran biriyim. Dün gece elim kolum bağlandı sanki.
Seni cok iyi anliyorum canim insan kendisini cok gucsuz caresiz hissediyor rabbime emanet bebeklerimiz bol bol dinlen bol su ic bebekler iyi beslensin .. havuc ye canim bol bol

Merhaba kizlar bugun gun boyunca hafif kahvemsi lekelenmem olmustu aksam lavabodayken aynen Minaklarimi. Soyledigi bigu lavabodaki suyu kirmizi gordum bide pecete silindi baya kirmiziydi toplasam uc damla falan suan progestoron yaptirdim yatiyorum doktorum cumartesi cagirmisti ama yarn gidicem kontrole transfer 21 gunu olmus oluyo umarim bisi olmaz bide hic bi agri sizi olmadan boyle oldu ...

Merhaba kizlar bugun gun boyunca hafif kahvemsi lekelenmem olmustu aksam lavabodayken aynen Minaklarimi. Soyledigi bigu lavabodaki suyu kirmizi gordum bide pecete silindi baya kirmiziydi toplasam uc damla falan suan progestoron yaptirdim yatiyorum doktorum cumartesi cagirmisti ama yarn gidicem kontrole transfer 21 gunu olmus oluyo umarim bisi olmaz bide hic bi agri sizi olmadan boyle oldu ...

Sana da geçmiş olsun. İyi düşünelim iyi olsun benim de akşam üstü kahverengi lekke geldi bir kerelik. 🙄

Canım ben hareketlerimi kısıtlama yoluna hiç gitmedim çok pişmanım. Ben normal yoldan hamile kalan arkadaşım ben senden daha dikkat etmiştim diyo. Hiç eğilmezdim uzanmazdım hiç bir şey yapmadım üç ay diyo. Ben zaten toplam yüz tane merdiven çıkıyorum sınıfım ikinci kat. Bulaşık makinesini bile boşatmazdım diyo ben bunları yapıyorum. Eşime tamamen yük olmamak için yemeği mi de yapıyorum eğilme işine hiç dikkat etmiyorum. Bugün doktorun hemşiresi eğilmeme izin vermedi. Ayakkabı çıkarmak için eğildim dur dur dedi. Birde ani hareketlerim çok annem derdi ta bekarken sen hamile olunca nasıl olacak diye. Bugün tamamen yatışa geçtim yapacak bir şey yok. Pazartesi ye kadar kendime gelirim 🙏🙏

Canım ben hareketlerimi kısıtlama yoluna hiç gitmedim çok pişmanım. Ben normal yoldan hamile kalan arkadaşım ben senden daha dikkat etmiştim diyo. Hiç eğilmezdim uzanmazdım hiç bir şey yapmadım üç ay diyo. Ben zaten toplam yüz tane merdiven çıkıyorum sınıfım ikinci kat. Bulaşık makinesini bile boşatmazdım diyo ben bunları yapıyorum. Eşime tamamen yük olmamak için yemeği mi de yapıyorum eğilme işine hiç dikkat etmiyorum. Bugün doktorun hemşiresi eğilmeme izin vermedi. Ayakkabı çıkarmak için eğildim dur dur dedi. Birde ani hareketlerim çok annem derdi ta bekarken sen hamile olunca nasıl olacak diye. Bugün tamamen yatışa geçtim yapacak bir şey yok. Pazartesi ye kadar kendime gelirim 🙏🙏

Bencede kısıtlaman lazım hareketlerini. Bende eskisi gibi Oğlum la ilgilenemiyorum ayakkabısını VS eşim giydirir. Banyosunu da yine eşim yapıyor. En son transfere girmeden önce oğlumu kucaklayıp taşımıştım. Artık hep yere oturuyorum öyle kucaklıyorum. Bizimki de şafak sayma gibi, öyle günleri geçirecez anlaşılan

Back