- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Allah razı olsun canımCanım cok geçmiş olsun Allahım evlatlarını sana bağışlasın insallah kendini yorma hiç yat dinlen canım
Yazmışsın canım nasıl olduğunu inşallah bir daha yaşamazsın bu kötü deneyimi, yaşamayız inşallahCanim gecmis olsun 6+5 teyken bendede oldu benimki bildigin su gbi kan akiyodu bayilcaktim korkudan esimin yardmyla hastaneye gidebildim. Kese arkasinda kanama olmustu iki ampul progesteron yptilar bebegim iyydi kalbi fln guzel atyodu bol dinlen stres yapma hic
İncir ye canım. Minik böyle taze kuru incir oluyor. Eşim almıştı o kadar rahat ettim ki. Zeytinyağı da güzel incir bebeğe de faydalıCanim kabizlik korkusundan süt içemiyorum ki kabiz olmamak icin hergun zeytinyağı içiyorum
Hayırlı olsun hoş geldin. Rabbim başa kadar çıkarsın inşallahHanımlar hayırlısıyla aranıza katıldım ben de. 15 kasımda 2 adet 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. Bhcg 10. Gün 218, 12.gün 505 çıktı. Bugün 13.gün. Merkezdeki doktor ultrason için 15 gün sonra gel dedi. Çok geç değil mi sizce 15 gün?
Bende gün kayısı yiyorum ondanda gına geldi artik birazda incir yiyim o zmnİncir ye canım. Minik böyle taze kuru incir oluyor. Eşim almıştı o kadar rahat ettim ki. Zeytinyağı da güzel incir bebeğe de faydalı
Bende canım kabızlık korkudan içemiyordum bol bol su içip kuru kayısı yiyorum ama sütsüz de olmuyor yanı iyi sütler kabızlık yapmaz inşallahCanim kabizlik korkusundan süt içemiyorum ki kabiz olmamak icin hergun zeytinyağı içiyorum
Allah ne verdiyse ye gitsin :)) ben öyle yapıyorumBende gün kayısı yiyorum ondanda gına geldi artik birazda incir yiyim o zmn
Seni cok iyi anliyorum canim insan kendisini cok gucsuz caresiz hissediyor rabbime emanet bebeklerimiz bol bol dinlen bol su ic bebekler iyi beslensin .. havuc ye canim bol bolYazmışsın canım nasıl olduğunu inşallah bir daha yaşamazsın bu kötü deneyimi, yaşamayız inşallaheşler olmasa. İlk defa kendimi bu kadar dirayetsiz gördüm Normalde güçlüyümdür. Narkozdan hemen sedyeye alınınca yarım yamalak uyanıp kaç yumurtam toplandı diye soran biriyim. Dün gece elim kolum bağlandı sanki.
Yerim canım ilk başta çok yedim. Rabbım güç kuvvet versin kazasız belasız doğuma ulaşalımSeni cok iyi anliyorum canim insan kendisini cok gucsuz caresiz hissediyor rabbime emanet bebeklerimiz bol bol dinlen bol su ic bebekler iyi beslensin .. havuc ye canim bol bol
Aminnn canim insallahYerim canım ilk başta çok yedim. Rabbım güç kuvvet versin kazasız belasız doğuma ulaşalım
Bende de var canım özellikle sabahları kahvaltıda canım hiç istemiyor midem kazınıyor ama iştahım olmuyor zorla yiyorumKızlar birşey sormak istiyorum sizdede şişkinlik iştahsızlık varmı hiç canım yemek istemiyor zorla yiyorum
Benimde aynı sabahtan baslıo zaten sora acıkıyorum az meyve yiyorumBende de var canım özellikle sabahları kahvaltıda canım hiç istemiyor midem kazınıyor ama iştahım olmuyor zorla yiyorum
Merhaba kizlar bugun gun boyunca hafif kahvemsi lekelenmem olmustu aksam lavabodayken aynen Minaklarimi. Soyledigi bigu lavabodaki suyu kirmizi gordum bide pecete silindi baya kirmiziydi toplasam uc damla falan suan progestoron yaptirdim yatiyorum doktorum cumartesi cagirmisti ama yarn gidicem kontrole transfer 21 gunu olmus oluyo umarim bisi olmaz bide hic bi agri sizi olmadan boyle oldu ...
Canım ben hareketlerimi kısıtlama yoluna hiç gitmedim çok pişmanım. Ben normal yoldan hamile kalan arkadaşım ben senden daha dikkat etmiştim diyo. Hiç eğilmezdim uzanmazdım hiç bir şey yapmadım üç ay diyo. Ben zaten toplam yüz tane merdiven çıkıyorum sınıfım ikinci kat. Bulaşık makinesini bile boşatmazdım diyo ben bunları yapıyorum. Eşime tamamen yük olmamak için yemeği mi de yapıyorum eğilme işine hiç dikkat etmiyorum. Bugün doktorun hemşiresi eğilmeme izin vermedi. Ayakkabı çıkarmak için eğildim dur dur dedi. Birde ani hareketlerim çok annem derdi ta bekarken sen hamile olunca nasıl olacak diye. Bugün tamamen yatışa geçtim yapacak bir şey yok. Pazartesi ye kadar kendime gelirimMerhaba kizlar bugun gun boyunca hafif kahvemsi lekelenmem olmustu aksam lavabodayken aynen Minaklarimi. Soyledigi bigu lavabodaki suyu kirmizi gordum bide pecete silindi baya kirmiziydi toplasam uc damla falan suan progestoron yaptirdim yatiyorum doktorum cumartesi cagirmisti ama yarn gidicem kontrole transfer 21 gunu olmus oluyo umarim bisi olmaz bide hic bi agri sizi olmadan boyle oldu ...
Yarin ultrasonda bakilir artik unarim hersey yolundadirSana da geçmiş olsun. İyi düşünelim iyi olsun benim de akşam üstü kahverengi lekke geldi bir kerelik.
Yarin ultrasonda bakilir artik unarim hersey yolundadir
Senin çocuğun var onla da ilgilenmek zorundasın bel yorulmasından oluyor bence. Sağlıklı olsunlarSana da geçmiş olsun. İyi düşünelim iyi olsun benim de akşam üstü kahverengi lekke geldi bir kerelik.
Canım ben hareketlerimi kısıtlama yoluna hiç gitmedim çok pişmanım. Ben normal yoldan hamile kalan arkadaşım ben senden daha dikkat etmiştim diyo. Hiç eğilmezdim uzanmazdım hiç bir şey yapmadım üç ay diyo. Ben zaten toplam yüz tane merdiven çıkıyorum sınıfım ikinci kat. Bulaşık makinesini bile boşatmazdım diyo ben bunları yapıyorum. Eşime tamamen yük olmamak için yemeği mi de yapıyorum eğilme işine hiç dikkat etmiyorum. Bugün doktorun hemşiresi eğilmeme izin vermedi. Ayakkabı çıkarmak için eğildim dur dur dedi. Birde ani hareketlerim çok annem derdi ta bekarken sen hamile olunca nasıl olacak diye. Bugün tamamen yatışa geçtim yapacak bir şey yok. Pazartesi ye kadar kendime gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?