Kızlar dün akşam 10 gibi bende çok acayip bir kasılma oldu. Rahime kramp girer gibi. Jelimi bile zor sürdüm ki dün kontrol günümdü. Hiçbir anormallik yoktu. Kalpleri güzel atıyordu. Neyse jeli sürdüm tertemiz geri çıkardım on beş yirmi dakika durdum uyudum. Gece 2.30 da tuvalete kalktım çamaşır temizdi oturunca kan geldi. Sildim hemen eşimi uyandırdım. Klozet kullanıyorum içindeki suyun rengi kırmızı ödüm koptu. Adet gibi akmıyor öyle oturunca döküldü. Eşim sakinleştirdi peçetenin fotosunu çektim doktora göstermek için. Adet gibi gelmiyor peçete koydum geri uzandım ağrı yoktu o sancı gitmişti. Tekrar gittim tuvalete diğerinden çok daha az sadece peçeteyle silince geldi. Acile gittik takibimin yapıldığı hastaneye. Kadın doğumcu vardı ne kadar iyi bir adamdı bizde
tüp bebek ile çocuk sahibi olduk korkma gel olabilecek şeyler dedi. Bebeklerimi gördük ilaç vermedi eve geldik. Sadece peçete ile silince gelen leke var ilki kandı sonra git gide azaldı. Bir saat önce kadın doğumcuma gittik. İki kese arasında pıhtı oluşmuş vücut onu sancı ile atmaya çalışmış. Büyük bir kısmını atmışsın dedi çok az bir nokta daha var birkaç gün daha peçete ye gelebilir dedi. Bebekler gayet iyiler kalpleri tekrar açtı geçen haftadan çok daha güçlü atıyor dedi. Rapor verdi iki gün pazartesi leke kesilirse işe başla dedi. Cuma tekrar kontrole gideceğim