- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 73
- 35
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Benide ekleyin gruba
Teşekkür ederim canımKızlar hepinize çok geçmiş olsun. ÖzellikleMinnaklarimm senin kanaman çok olmuş okurken ben bile kötü oldum, bundan sonra biraz daha sakının kendinizi. Biz minnoşlarımıza çok zor kavuştuk, inşallah şu 9 ayı da kazasız belasız atlatırız da tam bir kavuşma olur kucağımıza alır, doyasıya öperiz ☺ Ben de bir kaç gündür ağzımda bir anda sulanma oluyor hafiften bir bulantı inşallah daha büyük bulantıların habercisi değildir Sata göre 5+5 olduk bakalım bizi bir sonraki haftada neler bekliyor
Hayırlı olsun canımBenide ekleyin gruba
Ben her gün vuruluyorum onu olacağı varsa oluyor. Topikte en yoğun ilaç listesi olanlardan biriyim. Sabahına ultrasonda hiçbir şey yokken gecesine pıhtı attı. Acile gittim vurulabilecek içilebilecek her şeyi zaten alıyorsun dedi doktor. Dua ediyorum rabbim bir daha yaşatmasınKızlar geçmiş olsun Allah şifa versin dikkat edin kendinize iş yaptıktan sonra uzanmaya çalışın uzandığınızda ayağınızın altına yastık koyun.Benim doktorum acil durumlar için prolutex yazdı bana progesteron iğnesi.SGK karşılamıyor ve her eczanede de yok al dursun acil durumda vurdurursun dedi sizin de bilginiz olsun.
Ah canım ya çok üzüldüm Allah bir daha öyle bir korku yaşatmasın hayırlısıyla ikizlerini kucağına alırsın inşallah dikkat et kendineBen her gün vuruluyorum onu olacağı varsa oluyor. Topikte en yoğun ilaç listesi olanlardan biriyim. Sabahına ultrasonda hiçbir şey yokken gecesine pıhtı attı. Acile gittim vurulabilecek içilebilecek her şeyi zaten alıyorsun dedi doktor. Dua ediyorum rabbim bir daha yaşatmasın
Korkma canım benimkilerde biri daha büyük yarı yarıya değilde biraz minikKizlar cook mutluyum keselerimizi gorduk cok sukur iki tane fakat biri digerinde biraz kucuk doktor o kucuk kala bilir yani korkma biriyse iki tane yuvatlak birlesmis gibi bilmiyorum ya baya aralarnda fark var biri digerinin yarisi kadar sizde de oylemiydi?
Amin inşallah. Benim masa başı işim ama arada kalkıp yürümeme rağmen belim çok ağrıyor yatak istiyor belli. Ama masamın altına bi sehpa buldum gazete koydum ona uzatıyorum ayaklarımı bide benim müdürüm çok pimpirikli bişey beğenmez beni çok geriyor sinirleniyorum bebiş de stresli olacak diye korkuyorumBencede canım çalışan hanımlar işimiz zor. ben izin aldım ama o da bitiyor hemen valla sayılı gün. Butün gun ayaktayız. Allah yardımcınız olsun.
Hayırlı olsun bu arada ikinci ikiz bebişler geldi. Bepanten reklamı var dün gördüm ikizler sende bak çok tatlı bir reklamKizlar cook mutluyum keselerimizi gorduk cok sukur iki tane fakat biri digerinde biraz kucuk doktor o kucuk kala bilir yani korkma biriyse iki tane yuvatlak birlesmis gibi bilmiyorum ya baya aralarnda fark var biri digerinin yarisi kadar sizde de oylemiydi?
Kizlar cook mutluyum keselerimizi gorduk cok sukur iki tane fakat biri digerinde biraz kucuk doktor o kucuk kala bilir yani korkma biriyse iki tane yuvatlak birlesmis gibi bilmiyorum ya baya aralarnda fark var biri digerinin yarisi kadar sizde de oylemiydi?
Evet ya ikiside kız çok minnoşlarHayırlı olsun bu arada ikinci ikiz bebişler geldi. Bepanten reklamı var dün gördüm ikizler sende bak çok tatlı bir reklam
Hadi canim gözünaydın seninde hic takma küçüğünde büyür inşallahKizlar cook mutluyum keselerimizi gorduk cok sukur iki tane fakat biri digerinde biraz kucuk doktor o kucuk kala bilir yani korkma biriyse iki tane yuvatlak birlesmis gibi bilmiyorum ya baya aralarnda fark var biri digerinin yarisi kadar sizde de oylemiydi?
Eşimle ağzımız açık izledik o salıncaklarına oturuşlarına bayıldıkEvet ya ikiside kız çok minnoşlar
Maşallah uslu bebeklere benziyorlar normalde nasıldır bilmiyoruzEşimle ağzımız açık izledik o salıncaklarına oturuşlarına bayıldık
Darısı bize o kadar tatlı olacakları kesin de uslu olurlar mı Allaha kalmışMaşallah uslu bebeklere benziyorlar normalde nasıldır bilmiyoruz
İnşallah sağlıkla ilerlesin de haftalarımızDarısı bize o kadar tatlı olacakları kesin de uslu olurlar mı Allaha kalmış
Amin amin inşallah şu tehlikeli haftaları atlatsakta cinsiyet öğrenme heyecanı başlasa. Sonra hazırlıklar başlasa güzel günler görelim korkular endişeler bitsinİnşallah sağlıkla ilerlesin de haftalarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?