Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun. Özellikle Minnaklarimm senin kanaman çok olmuş okurken ben bile kötü oldum, bundan sonra biraz daha sakının kendinizi. Biz minnoşlarımıza çok zor kavuştuk, inşallah şu 9 ayı da kazasız belasız atlatırız da tam bir kavuşma olur kucağımıza alır, doyasıya öperiz Ben de bir kaç gündür ağzımda bir anda sulanma oluyor hafiften bir bulantı inşallah daha büyük bulantıların habercisi değildir Sata göre 5+5 olduk bakalım bizi bir sonraki haftada neler bekliyor

Kızlar geçmiş olsun Allah şifa versin dikkat edin kendinize iş yaptıktan sonra uzanmaya çalışın uzandığınızda ayağınızın altına yastık koyun.Benim doktorum acil durumlar için prolutex yazdı bana progesteron iğnesi.SGK karşılamıyor ve her eczanede de yok al dursun acil durumda vurdurursun dedi sizin de bilginiz olsun.

Ben iki güne bir 2 ampul progesteron iğne vuruluyorum dr 3 aya kadar vurul dedi estrofem ve coraspin birde vajinal jel sabah aksam

Teşekkür ederim canım

Ben her gün vuruluyorum onu olacağı varsa oluyor. Topikte en yoğun ilaç listesi olanlardan biriyim. Sabahına ultrasonda hiçbir şey yokken gecesine pıhtı attı. Acile gittim vurulabilecek içilebilecek her şeyi zaten alıyorsun dedi doktor. Dua ediyorum rabbim bir daha yaşatmasın

Ah canım ya çok üzüldüm Allah bir daha öyle bir korku yaşatmasın hayırlısıyla ikizlerini kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine

Kizlar cook mutluyum keselerimizi gorduk cok sukur iki tane fakat biri digerinde biraz kucuk doktor o kucuk kala bilir yani korkma biriyse iki tane yuvatlak birlesmis gibi bilmiyorum ya baya aralarnda fark var biri digerinin yarisi kadar sizde de oylemiydi?

Korkma canım benimkilerde biri daha büyük yarı yarıya değilde biraz minik

Bencede canım çalışan hanımlar işimiz zor. ben izin aldım ama o da bitiyor hemen valla sayılı gün. Butün gun ayaktayız. Allah yardımcınız olsun.
Amin inşallah. Benim masa başı işim ama arada kalkıp yürümeme rağmen belim çok ağrıyor yatak istiyor belli. Ama masamın altına bi sehpa buldum gazete koydum ona uzatıyorum ayaklarımı bide benim müdürüm çok pimpirikli bişey beğenmez beni çok geriyor sinirleniyorum bebiş de stresli olacak diye korkuyorum

Hayırlı olsun bu arada ikinci ikiz bebişler geldi. Bepanten reklamı var dün gördüm ikizler sende bak çok tatlı bir reklam

Gözün aydın çifte mutluluk seninki de.
Altan mi muayene oldun? Kaç mm ölçtü keseleri? İçi dolu muydu? Kac haftalik dedi?

Hadi canim gözünaydın seninde hic takma küçüğünde büyür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…