- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Gobekten yapiln mi canim?
Estrofemi biraktim canim hahaa aynen mamaVurunca iğneyi mama geliyor diyorum onlaraşifa olsun vurduklarımız. Sen bıraktın mı ilaçları?
Benim 6+0 da karindan gordu canimKarından mi yoksa vajinal mi
Onu ben raporlattim canim ya progestan 50 mg olanYok kalçadan benim ki
Onu ben raporlattim canim ya progestan 50 mg olan
Vallahi beceremedim. Etiketli olanlar yazsın gerekirse uyumayıp yapacamKız Minak güzel bir tabela oluştur karıştırıyorum kim kim diyeşöyle transfer tarihi yaş cinsiyet tahmini doğum tarihi vs olsun
Ben 6+2 vajinal ultrason ile duydum kuzumO zaman bu başlıkta hayırlı uğurlu olsun ben de sat a göre 5+2 yim doktorum test gününden iki hafta sonra gel demişti, daha hiiiç doktora gitmedim, ne durumdayız bilmiyorum 27 Kasım da transferin 25.günü gideceğim 6+3 olacağım kesmeyi göreceğiz inşallaaaah kalp duyulur muu acaba
| Yaş 31 | Sat 5 Ekim | 5+6 günlük hamiş | muhtemel doğum tarihi 15/07/2020 |
Benim bebiş daha büyükAyy en buyuk benmiyimki
Bende inşallah 6+2 de duymuş olacağımBen 6+2 vajinal ultrason ile duydum kuzum
Şuan 10+3 um kuzum bu sürecin her anı stres doluBende inşallah 6+2 de duymuş olacağımşu an ne kadarlık oldunuz?
Minnaklarimm Yaş 31 Sat 5 Ekim 5+6 günlük hamiş muhtemel doğum tarihi 15/07/2020
Aa nar niye? Ne sakıncası varmış?Arkadaşlar merak ettiklerim var. Şunu yeme bunu yeme demeler başladı. Maydanoz, nane, nar, hurma şu an yemiyorum, çok limonlu şeyleri de yememeye dikkat ediyorum. Limon ile hurmayı kendim test ettim sancı ve kasılma oluşturdu üst üste her gün yedim. Artık bir şey yerken korkuyorum. Büyüklerin dediklerini kulak ardı etmek istemiyorum ama çok fazla da kasmak istemiyorum.
Canm 5+1 de kese göründüğünde beta kaçtı hatırlıyomusun hemsirem bana yarin ki kan sonucuma gore gun vericek ama bizim merkezde genelde vajinal ultrason bakiyolar die biliyorumHerkese iyi akşamlar ne güzel başlık olmuş böyleRabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
17 ekim de transfer oldum ben.
6 kasım 5+1 ken karından ultrasonla keseyi,
13 kasım 6+1 ken karından ultrasonla da kalp atısını gördük. Haftaya tekrar gideceğim inşallah herşey yolundadır.
Çoğunuz estrofemi bırakmıssınız ama benim doktor 12. Haftaya kadar devam dedi bi zararı yoktur umarım.
Canım bunların içinde bulunan etkin madde rahimde kasılmaya neden oluyormuş. Nefsi öldürecek kadar yiyeceğim her şeyden ama dikkat et denilenlere de dikkat edeceğim. Doğuma yakın mesela hurma iyiymiş.Aa nar niye? Ne sakıncası varmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?