Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kız Minak güzel bir tabela oluştur karıştırıyorum kim kim diye şöyle transfer tarihi yaş cinsiyet tahmini doğum tarihi vs olsun

Onu ben raporlattim canim ya progestan 50 mg olan

Benim ki de 50mg vermedi doktor ya bak görüyor musun. İğneler de çok pahalı sadece 5 tane var ve hergűn vurmak zorundayım 12.haftaya kadar. Gittim 10 günlük yani 2 pk yazdı doktor her 10 güne bir de gidemem ki doktora muayene ücreti zaten tuzlu,

Insallah bende haftaya salı gidersem en azından kese yolk görürüm

Ben 6+2 vajinal ultrason ile duydum kuzum

Arkadaşlar merhaba Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun bu hayalini kurduğumuz bebislerimizi Haziran&Temmuzda elimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde almayı Rabbim nasip etsin ben en son doktora 8+2 iken gittim doktor her şeyin normal olduğunu bir ay sonra kontrole gelmemi söyledi. Ah ahh şuan 10+3 um kızlar meraktan catliyorum bebişim ne yapıyor sapasağlam karnimda mi hala acaba

Minnaklarimm Yaş 31Sat 5 Ekim5+6 günlük hamişmuhtemel doğum tarihi 15/07/2020

Bende yazayim sen ekle nasil ekleniyorsa ben biraz fransız sat tarihi son adet mi benim son adet baya geride rahim duvarim gec kalınlaştı yaş 26 sat benimde 5 ekim transfer 6 kasim 10. Gun değer 49 12. Gun deger 150 yarin 14 bakalim ne cikicak ama ben cok korkuyorum ya her kan verdiqimde sizde oylemisinz

Herkese iyi akşamlar ne güzel başlık olmuş böyle Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
17 ekim de transfer oldum ben.
6 kasım 5+1 ken karından ultrasonla keseyi,
13 kasım 6+1 ken karından ultrasonla da kalp atısını gördük. Haftaya tekrar gideceğim inşallah herşey yolundadır.
Çoğunuz estrofemi bırakmıssınız ama benim doktor 12. Haftaya kadar devam dedi bi zararı yoktur umarım.

Aa nar niye? Ne sakıncası varmış?

Canm 5+1 de kese göründüğünde beta kaçtı hatırlıyomusun hemsirem bana yarin ki kan sonucuma gore gun vericek ama bizim merkezde genelde vajinal ultrason bakiyolar die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…