• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bende yazayim sen ekle nasil ekleniyorsa ben biraz fransız sat tarihi son adet mi benim son adet baya geride rahim duvarim gec kalınlaştı 😊 yaş 26 sat benimde 5 ekim transfer 6 kasim 10. Gun değer 49 12. Gun deger 150 yarin 14 bakalim ne cikicak ama ben cok korkuyorum ya her kan verdiqimde sizde oylemisinz
Yarin bende de kan gunu cok korkuyorum dustumu acaba dehee diye bude bende cok yuksekti 509 :) 1000 olmasi gerek diyilmk? En az kac olursa endiselenmiyim?

Herkese iyi akşamlar ne güzel başlık olmuş böyle 🤗 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
17 ekim de transfer oldum ben.
6 kasım 5+1 ken karından ultrasonla keseyi,
13 kasım 6+1 ken karından ultrasonla da kalp atısını gördük. Haftaya tekrar gideceğim inşallah herşey yolundadır.
Çoğunuz estrofemi bırakmıssınız ama benim doktor 12. Haftaya kadar devam dedi bi zararı yoktur umarım.
Kuzum telaş etme ben de hala kullanıyorum 12 haftada gideceğim doktora. Doktor bana da ilaçlarına devam et dedi estrofemi biraktirmadi. Bence bir risk olsa bize kullandirmaz doktorlar bildikleri vardır 😊

Kuzum telaş etme ben de hala kullanıyorum 12 haftada gideceğim doktora. Doktor bana da ilaçlarına devam et dedi estrofemi biraktirmadi. Bence bir risk olsa bize kullandirmaz doktorlar bildikleri vardır 😊
Bende bazen acaba bu kadar ilaç bebeklerime bir şey yapar mı diyorum sonra öyle olsa doktor vermez herhalde diyorum. Bizde 12 ye kadar devam.

Benim ki de 50mg vermedi doktor ya bak görüyor musun. İğneler de çok pahalı sadece 5 tane var ve hergűn vurmak zorundayım 12.haftaya kadar. Gittim 10 günlük yani 2 pk yazdı doktor her 10 güne bir de gidemem ki doktora muayene ücreti zaten tuzlu, 🙄

Insallah bende haftaya salı gidersem en azından kese yolk görürüm ❤️
Canim aile hekimi de receteliyor kutusu 10 liraya geliyor yoksa cok pahali

Kizlar ben bugun kurutulmus tuzlu balik yedim bi sorun olurmu acaba 😔 yedikten sonra esimle goz goze geldik esim bisiy olmaz az bi parca yedin zaten soyledi baska bi yere oturmaya gitmistikte koktu canim cekti sofrada yememekcin direndim ama 😒

Kizlar ben bugun kurutulmus tuzlu balik yedim bi sorun olurmu acaba 😔 yedikten sonra esimle goz goze geldik esim bisiy olmaz az bi parca yedin zaten soyledi baska bi yere oturmaya gitmistikte koktu canim cekti sofrada yememekcin direndim ama 😒
Çok az yedinse kötü düşünme. Benim bulunduğum şehirin denize kıyısı yok eşim balık almıyor bana. O gidip getirecek memleketinden. Bu 9 ay bize değilde onlara çok zor geçecek. Benim eşim ucuşta 1 bardak pekmez iç diyo, doktorlar bir avuç kuru yemiş diyor, o her birinden iki avuç ye diyor. 🙃🙃🙃

😂😂 benimde 3 cozduruldu ama 2 tane transfer oldu. 3 tane yasak dediler ama 3. De neden cozdurduler anlamadim artik birine bise olursa tek transfer olmasin die mi nedense
Onlar isin parasinda onlar icin embrion bizimcinse evlat ailemizin kurtilusi yasama sebebimiz onlar cozdurur okdu olmadi der dusunmezki hastayo

😂😂 benimde 3 cozduruldu ama 2 tane transfer oldu. 3 tane yasak dediler ama 3. De neden cozdurduler anlamadim artik birine bise olursa tek transfer olmasin die mi nedense
Üçlü dondurulmuşlardır canım diyeceğim madem yasak niye üç dondurdu 😂bazen çözülürken sağlıklı dönmeyen olabilir diye bence şansa bırakmamış merkezin.

Üçlü dondurulmuşlardır canım diyeceğim madem yasak niye üç dondurdu 😂bazen çözülürken sağlıklı dönmeyen olabilir diye bence şansa bırakmamış merkezin.
Bi oncekide dondurulmusdu benim.o zmn 2 di anlamadim bian önce bitirelim dediler heralde😂 3 tane kaldi donmus

Benim de 3.denemede 3 dondurulmuş çözüldü hepsi transfer olacaktı doktor kaliteleri iyi biz 1 taneyi 5.gün dondurmayi planlıyoruz dediğinde içim daha rahat etti açıkçası. Şimdi oğluma kardeş geliyor 😍🙂

Bende bazen acaba bu kadar ilaç bebeklerime bir şey yapar mı diyorum sonra öyle olsa doktor vermez herhalde diyorum. Bizde 12 ye kadar devam.
Aynen kuzum ben mesela pregestan iğne kullanmıyorum hap ve jel kullanıyorum doktorum çoğu yün bebek gebelerine verirken bana vermedi mutlaka bir bildigi vardır herkesin farklı rahatsızlığı var 😊

Merhaba kızlar yeni başlık hayırlı olsun☺️Diğer başlık çok uğurlu geldi bir sürü pozitif gördük inşallah bu başlık da uğurlu gelir de hepimizin sorunsuz çok rahat bir hamilelik dönemi olur 😍💓 ben de yarın ki değeri bekliyorum ona göre doktor bir tarih verecek sanırım. Sat’a göre şuan 4+3 herhalde 6 haftadan önce olmuyor bu kese kalp işleri. Şimdi sabırla bekleme zamanı, hepimize kolay gelsin 😇

Back