- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Bakalim merakla cinsiyeti bekliyorum@zuzu3838 birde sanırım arkadaşın ki benden bir hafta öndeydi biz 6 yı bitirdik seninki kadar olmasa da o da öndeydi transfer günü :)))
Yanlış etiketleme olduBen çok yeniyim belki bende daha etki olmuyor. Siz kese görmüşsünüz biz değer katladı mı telaşindayim
Bende jeli, oksapar ı önce paralı aldım. Allah razı olsun hemşirem dedi. İkisi yazılıyor. Evde şu an 6 kutu oksapar var. Jel 2 kutu birde estrofem de raporla aldım. Folik asiti 60 lira. Prolutex e veriyorum karşılamadı devlet 150 lira bir hafta gidiyor.Hangi ilaçları yazdırabiliyoruz kii canımm ben hiç yazdırmasın
Hayirli olsun canimKızlar ben 31 ekimde transfer oldum.pozitif. bu ayın 26sinda kontrolüm var. Kalp atışı görebilir miyim ne zaman görülür kalp atışı. Sata gore 4+6 yim
Ben ultrasyonda 4+6 da sadece kese gördüm canım. Sata göre 5+3 tüm ama orda 4+6 çıktılar sadece kese gördük. Kalp 6 hafta da canım.Kızlar ben 31 ekimde transfer oldum.pozitif. bu ayın 26sinda kontrolüm var. Kalp atışı görebilir miyim ne zaman görülür kalp atışı. Sata gore 4+6 yim
Rapor a yazdırma durumun yok mu? 2 bin lira tutacak ilaçlara 200 lira verdik. Sadece prolutex e haftada 150 lira veriyorum. Jel, oksapar bunları rapora çıkardık 2 aylık aldım duruyor.
Progeston da yazdığı ilaca göre benimkini karşılamadı. Buna da şükür eşim 2000 lira tutacaktı dedi. Zaten tedaviye ilaca rahat 20 bin gitti belki daha fazla ama çok şükür rabbimeCanim devletin kadindogumcusundan oksapar ve progesteron igneye rapor cikart cok dusuyor.. jelide recetelet cok uygun oluyor
Canim devletin kadindogumcusundan oksapar ve progesteron igneye rapor cikart cok dusuyor.. jelide recetelet cok uygun oluyor
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsunHayirli olsun canimen erken 6 da gorunuyor demsti kalp doktorum canim
Tmm canım çok sagolBen ultrasyonda 4+6 da sadece kese gördüm canım. Sata göre 5+3 tüm ama orda 4+6 çıktılar sadece kese gördük. Kalp 6 hafta da canım.
Doğum öncesi paraya ihtiyaç olacakSağolun kızlar ya onları yazdırayım o halde
Gobekten yapilan progesteron ignesini karsilamiyor canim. Aynen bebisler iyi olsundaProgeston da yazdığı ilaca göre benimkini karşılamadı. Buna da şükür eşim 2000 lira tutacaktı dedi. Zaten tedaviye ilaca rahat 20 bin gitti belki daha fazla ama çok şükür rabbime
Gobekten yapiln mi canim?Progestan igne için gittim özelikle vermedi valla
Vurunca iğneyi mama geliyor diyorum onlaraGobekten yapilan progesteron ignesini karsilamiyor canim. Aynen bebisler iyi olsunda
Değer katlanır inşallah canım kese zamanı gelirsinYanlış etiketleme oldu
Tesekkur ederim canimTeşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun
Hayirli olsun canimen erken 6 da gorunuyor demsti kalp doktorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?