• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Onu ben raporlattim canim ya progestan 50 mg olan

Benim ki de 50mg vermedi doktor ya bak görüyor musun. İğneler de çok pahalı sadece 5 tane var ve hergűn vurmak zorundayım 12.haftaya kadar. Gittim 10 günlük yani 2 pk yazdı doktor her 10 güne bir de gidemem ki doktora muayene ücreti zaten tuzlu, 🙄

Insallah bende haftaya salı gidersem en azından kese yolk görürüm ❤️

O zaman bu başlıkta hayırlı uğurlu olsun 🧿 ben de sat a göre 5+2 yim doktorum test gününden iki hafta sonra gel demişti, daha hiiiç doktora gitmedim, ne durumdayız bilmiyorum 🙏 27 Kasım da transferin 25.günü gideceğim 6+3 olacağım kesmeyi göreceğiz inşallaaaah 🤲🥰 kalp duyulur muu acaba
Ben 6+2 vajinal ultrason ile duydum kuzum 😊

Arkadaşlar merhaba Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun bu hayalini kurduğumuz bebislerimizi Haziran&Temmuzda elimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde almayı Rabbim nasip etsin 🥰 ben en son doktora 8+2 iken gittim doktor her şeyin normal olduğunu bir ay sonra kontrole gelmemi söyledi. Ah ahh şuan 10+3 um kızlar meraktan catliyorum bebişim ne yapıyor sapasağlam karnimda mi hala acaba 😊

Minnaklarimm Minnaklarimm Yaş 31Sat 5 Ekim5+6 günlük hamiş👶🏻👶🏻muhtemel doğum tarihi 15/07/2020

Bende yazayim sen ekle nasil ekleniyorsa ben biraz fransız sat tarihi son adet mi benim son adet baya geride rahim duvarim gec kalınlaştı 😊 yaş 26 sat benimde 5 ekim transfer 6 kasim 10. Gun değer 49 12. Gun deger 150 yarin 14 bakalim ne cikicak ama ben cok korkuyorum ya her kan verdiqimde sizde oylemisinz

Herkese iyi akşamlar ne güzel başlık olmuş böyle 🤗 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
17 ekim de transfer oldum ben.
6 kasım 5+1 ken karından ultrasonla keseyi,
13 kasım 6+1 ken karından ultrasonla da kalp atısını gördük. Haftaya tekrar gideceğim inşallah herşey yolundadır.
Çoğunuz estrofemi bırakmıssınız ama benim doktor 12. Haftaya kadar devam dedi bi zararı yoktur umarım.

Arkadaşlar merak ettiklerim var. Şunu yeme bunu yeme demeler başladı. Maydanoz, nane, nar, hurma şu an yemiyorum, çok limonlu şeyleri de yememeye dikkat ediyorum. Limon ile hurmayı kendim test ettim sancı ve kasılma oluşturdu üst üste her gün yedim. Artık bir şey yerken korkuyorum. Büyüklerin dediklerini kulak ardı etmek istemiyorum ama çok fazla da kasmak istemiyorum.
Aa nar niye? Ne sakıncası varmış?

Herkese iyi akşamlar ne güzel başlık olmuş böyle 🤗 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
17 ekim de transfer oldum ben.
6 kasım 5+1 ken karından ultrasonla keseyi,
13 kasım 6+1 ken karından ultrasonla da kalp atısını gördük. Haftaya tekrar gideceğim inşallah herşey yolundadır.
Çoğunuz estrofemi bırakmıssınız ama benim doktor 12. Haftaya kadar devam dedi bi zararı yoktur umarım.
Canm 5+1 de kese göründüğünde beta kaçtı hatırlıyomusun hemsirem bana yarin ki kan sonucuma gore gun vericek ama bizim merkezde genelde vajinal ultrason bakiyolar die biliyorum

Back