- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.341
Liste gördün mü beni de etiketler misin canım?22 aylık yiğenim var annemin ilk torun oldu ama bayağı tecrübe ettiler. Ona göre alacağım birde topiklerde tecrübeli anneler liste atan oldu geçen böyle böyle bizde tecrübe edeceğiz :)
Canım bebeği hissediyor musunZor elde edince süreç zor ilerliyor insallah hepimiz mutlu sona ulasirizkeşke denk gelseydi size de o kadar hevesle özenle gidip doktor umursamaz olunca maalesef... Kızın şimdiden hayırlı olsun bakalım 2 numara ne olacak.gonlune göre olur inşallah
Evet canım bu hafta daha farklı hissediyorum sanki içerde dönüyor gibi geliyor. Peki sen ?Canım bebeği hissediyor musun
ben dayanamayıp iki tane sarı lı zıbın aldım geçen haftasonuCinsiyetleri netleşince ilk cicilerini alacağım inşallah ama asıl alışverişi Nisan ayında düşünüyorum
22 aylık yiğenim var annemin ilk torun oldu ama bayağı tecrübe ettiler. Ona göre alacağım birde topiklerde tecrübeli anneler liste atan oldu geçen böyle böyle bizde tecrübe edeceğiz :)
Kızlar Buraya linkini da atabilirsiniz çoğumuz tecrübesisiz bu konuda ne yazık kiListe gördün mü beni de etiketler misin canım?
Bulursam atarım canımKızlar Buraya linkini da atabilirsiniz çoğumuz tecrübesisiz bu konuda ne yazık ki
2020 Temmuz Annelerinde bir arkadaş atmıştı. Bana onun liste çok kalabalık geldi ben ilk 3 ay için alacağım. Yiğenimde bir sürü alındı 6 8 9 aylık böyle hevesle çocuk hiçbirini giyemedi. İlk üç ay ve temel şeyleri alacağım inşallahKızlar Buraya linkini da atabilirsiniz çoğumuz tecrübesisiz bu konuda ne yazık ki
Ben patik alacağım öğrendiğim gün aileme öyle atacağım renklerinden anlasınlarben dayanamayıp iki tane sarı lı zıbın aldım geçen haftasonu
16. Haftada hissettim gibi ama bebek olup olmadığını anlamadım. Boyle arada gaz gibi hareketler oluyorduSelam hanımlar. Kaçıncı haftada hissetmeye başladınız bebeklerinizi?
Yani zaten 6. Aydan sonra alalım diyoruz. Allahım korusun nolcağı belli değil ilk 3 ya da 6 aya kadar mantıklı. Zaten hepsi birden maddi olarak da gerek yok gibi geliyo2020 Temmuz Annelerinde bir arkadaş atmıştı. Bana onun liste çok kalabalık geldi ben ilk 3 ay için alacağım. Yiğenimde bir sürü alındı 6 8 9 aylık böyle hevesle çocuk hiçbirini giyemedi. İlk üç ay ve temel şeyleri alacağım inşallah
Ayy ne güzel inşallah darısı bize olsun16. Haftada hissettim gibi ama bebek olup olmadığını anlamadım. Boyle arada gaz gibi hareketler oluyorduama şuan 18. Haftam yeni bitti 19. Hafta içerisindeyim daha net hissediyordum ve diyorum şuan bebeğim hareket ediyor. Çok hoşuma gidiyor. Yemek yedikten sonra ve ya akşam saatlerinde içimde bir şeyler oluyor hissediyordum bebeğimi
Ya evet ben de hissediyorum. Artık daha net hissediyorum diyorum eşime işte bebeğim hareket ediyor şuanEvet canım bu hafta daha farklı hissediyorum sanki içerde dönüyor gibi geliyor. Peki sen ?
Evet kuzum en güzeli de bebeğinin seninle olduğunu hissediyorsun çok güzel bir duygu.Ayy ne güzel inşallah darısı bize olsun ❤ O zaman gebe olduğumuzu tamamen anlayacağız heralde
Başlığı aradım bulamadım2020 Temmuz Annelerinde bir arkadaş atmıştı. Bana onun liste çok kalabalık geldi ben ilk 3 ay için alacağım. Yiğenimde bir sürü alındı 6 8 9 aylık böyle hevesle çocuk hiçbirini giyemedi. İlk üç ay ve temel şeyleri alacağım inşallah
Etiket edeyim seni canım.Başlığı aradım bulamadımbelki bakarsam biraz motive olurum diye düşünmüştüm
Hızlı büyüyorlar canım hepsi küçük geldi bir defa o güzel takımları cicilerini ancak giydi. Civil e bebek 5 km ötemde gider alır gelirim. Benimkiler minik mi doğar erken mi doğar o bile size göre belirsiz ben onun için 3 aya kadar alacağım.Yani zaten 6. Aydan sonra alalım diyoruz. Allahım korusun nolcağı belli değil ilk 3 ya da 6 aya kadar mantıklı. Zaten hepsi birden maddi olarak da gerek yok gibi geliyo
hahah mantıklıymışBen patik alacağım öğrendiğim gün aileme öyle atacağım renklerinden anlasınlar
Özellikle akşam 8- 12 arası hareketli.anne karnında olduğu gibi oluyormuş ya uyku düzenleri bizimki gece kuşu olmaz inşallahYa evet ben de hissediyorum. Artık daha net hissediyorum diyorum eşime işte bebeğim hareket ediyor şuandediğin gibi dönüyor gibi
Selamm. 15.haftada gaz baloncukları gibi hissettim ilk anlayamadim sonradan internette yorumları okuyunca bebiş olduğunu öğrendimSelam hanımlar. Kaçıncı haftada hissetmeye başladınız bebeklerinizi?
Ay sorma canim perisanimAy canım senin hala devam ediyor mu Allah kolaylık versin. Benim 15. Hafta geçti şuan baya yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?