• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Zor elde edince süreç zor ilerliyor insallah hepimiz mutlu sona ulasiriz 🥰 keşke denk gelseydi size de o kadar hevesle özenle gidip doktor umursamaz olunca maalesef... Kızın şimdiden hayırlı olsun bakalım 2 numara ne olacak.gonlune göre olur inşallah 🥳
Canım bebeği hissediyor musun 🥰🥰🥰

22 aylık yiğenim var annemin ilk torun oldu ama bayağı tecrübe ettiler. Ona göre alacağım birde topiklerde tecrübeli anneler liste atan oldu geçen böyle böyle bizde tecrübe edeceğiz :)
Liste gördün mü beni de etiketler misin canım?
Kızlar Buraya linkini da atabilirsiniz çoğumuz tecrübesisiz bu konuda ne yazık ki

Kızlar Buraya linkini da atabilirsiniz çoğumuz tecrübesisiz bu konuda ne yazık ki
2020 Temmuz Annelerinde bir arkadaş atmıştı. Bana onun liste çok kalabalık geldi ben ilk 3 ay için alacağım. Yiğenimde bir sürü alındı 6 8 9 aylık böyle hevesle çocuk hiçbirini giyemedi. İlk üç ay ve temel şeyleri alacağım inşallah 🙏

Selam hanımlar. Kaçıncı haftada hissetmeye başladınız bebeklerinizi?
16. Haftada hissettim gibi ama bebek olup olmadığını anlamadım. Boyle arada gaz gibi hareketler oluyordu 🤣 ama şuan 18. Haftam yeni bitti 19. Hafta içerisindeyim daha net hissediyordum ve diyorum şuan bebeğim hareket ediyor. Çok hoşuma gidiyor. Yemek yedikten sonra ve ya akşam saatlerinde içimde bir şeyler oluyor hissediyordum bebeğimi 😍

2020 Temmuz Annelerinde bir arkadaş atmıştı. Bana onun liste çok kalabalık geldi ben ilk 3 ay için alacağım. Yiğenimde bir sürü alındı 6 8 9 aylık böyle hevesle çocuk hiçbirini giyemedi. İlk üç ay ve temel şeyleri alacağım inşallah 🙏
Yani zaten 6. Aydan sonra alalım diyoruz. Allahım korusun nolcağı belli değil ilk 3 ya da 6 aya kadar mantıklı. Zaten hepsi birden maddi olarak da gerek yok gibi geliyo

16. Haftada hissettim gibi ama bebek olup olmadığını anlamadım. Boyle arada gaz gibi hareketler oluyordu 🤣 ama şuan 18. Haftam yeni bitti 19. Hafta içerisindeyim daha net hissediyordum ve diyorum şuan bebeğim hareket ediyor. Çok hoşuma gidiyor. Yemek yedikten sonra ve ya akşam saatlerinde içimde bir şeyler oluyor hissediyordum bebeğimi 😍
Ayy ne güzel inşallah darısı bize olsun ❤️ O zaman gebe olduğumuzu tamamen anlayacağız heralde

Başlığı aradım bulamadım 😢😢 belki bakarsam biraz motive olurum diye düşünmüştüm

Yani zaten 6. Aydan sonra alalım diyoruz. Allahım korusun nolcağı belli değil ilk 3 ya da 6 aya kadar mantıklı. Zaten hepsi birden maddi olarak da gerek yok gibi geliyo
Hızlı büyüyorlar canım hepsi küçük geldi bir defa o güzel takımları cicilerini ancak giydi. Civil e bebek 5 km ötemde gider alır gelirim. Benimkiler minik mi doğar erken mi doğar o bile size göre belirsiz ben onun için 3 aya kadar alacağım.

Ya evet ben de hissediyorum. Artık daha net hissediyorum diyorum eşime işte bebeğim hareket ediyor şuan 🥰 dediğin gibi dönüyor gibi
Özellikle akşam 8- 12 arası hareketli.anne karnında olduğu gibi oluyormuş ya uyku düzenleri bizimki gece kuşu olmaz inşallah 😅 tekme tarzı hareketlerde bı tuhaf hissediyorum eşim elini koyunca karnıma oda hissediyor.

Back