• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar normlde pentiden aliyorum sutyenlerimi ama simdi buyudu goguslerim almam lazim ordada emzirme sutyenleri var rahat diyorlar simdiden onlrdan mi kullansam sizce?hm de hosuma gitti de alan varmi acaba hm den?

Kizlar merhaba dun aksam kontrola gittim bebeklerim onden gidiyormus. 11+5 ve 11+6 olmuslar sata gore 11+0 olmasi gerekiyordu. Bir baktim drum ense flan olcuyor 1.8mm dedi. Slzce nasil ? Taktim kafaya gece boyunca uyumadim drum iyi dedi sizin ne kadardi bu gunlerde?
Maşallah canım , ense kalınlıkları da normal demiş zaten doktorun ben de haftaya ense kalınlığı için gideceğim inşallah ben dr iyi haber alırım

Kizlar normlde pentiden aliyorum sutyenlerimi ama simdi buyudu goguslerim almam lazim ordada emzirme sutyenleri var rahat diyorlar simdiden onlrdan mi kullansam sizce?hm de hosuma gitti de alan varmi acaba hm den?

Ben oğlumda kullanmıştım hamileyken hm den memnun kaldım yine ordan almayı düşünüyorum.

Özellikle akşam 8- 12 arası hareketli.anne karnında olduğu gibi oluyormuş ya uyku düzenleri bizimki gece kuşu olmaz inşallah 😅 tekme tarzı hareketlerde bı tuhaf hissediyorum eşim elini koyunca karnıma oda hissediyor.
Aaa şaka yapıyorsun eşin hissediyor mu 😊eşim de elini dayıyor ama hissedemezsin diyorum o kadar belli olmuyor derinden geliyor hareketler gibi geldi bana . İnşallah yakında benim eşim de hisseder. Ben de hareketlerde başlarda korktum ilginç değişik geldi 🤭

Aaa şaka yapıyorsun eşin hissediyor mu 😊eşim de elini dayıyor ama hissedemezsin diyorum o kadar belli olmuyor derinden geliyor hareketler gibi geldi bana . İnşallah yakında benim eşim de hisseder. Ben de hareketlerde başlarda korktum ilginç değişik geldi 🤭
İçerde canlı bişey olmasi aynı zamanda ürkütücüde 🤪 çok sert teknelerde denk getirirsen hissedebilir eşin 🥳

Kızlar ben cinsiyetlerini öğrendim :halay::halay:en başından beri hissettiğim gibi oldu. Minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem 💞 👨‍👩‍👧‍👦

Eklentiler

• DSC_0140.JPG
    DSC_0140.JPG
    65,2 KB · Görüntüleme: 68
Back