- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.321
Nasıl oldun canım lekelenmeler durdu mu korkma benim de en az haftada bir kez kahverengi oluyo ben alıştım Dr bana üç aya birşey kalmaz dedi inşallahİnşallah canım azaldı gibi ama tam bitmedi küçük leke kadar oluyo
dün akşam durdu canım çok şükür yeni doktorum tüp bebek doktoru değil iğne falan demeyince korktum bende 6. haftada olunca tüp bebek kliniği iğne yapmıştı. 12 . haftaya kadar oluyormuş kuzenimin normal yolla olan ikizleri vardı onunda olmuş 12. haftaya kadar hatta bazen koyu kırmızı oluyormuş.Nasıl oldun canım lekelenmeler durdu mu korkma benim de en az haftada bir kez kahverengi oluyo ben alıştım Dr bana üç aya birşey kalmaz dedi inşallah
Aynen canım Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimizi inşallahdün akşam durdu canım çok şükür yeni doktorum tüp bebek doktoru değil iğne falan demeyince korktum bende 6. haftada olunca tüp bebek kliniği iğne yapmıştı. 12 . haftaya kadar oluyormuş kuzenimin normal yolla olan ikizleri vardı onunda olmuş 12. haftaya kadar hatta bazen koyu kırmızı oluyormuş.
Bunu ben de merak ediyorum ara ara sanki bişey hissediyorum gibi yoksa bağırsak hareketi mi ya da öyle hissetmek istediğimdenSelam hanımlar. Kaçıncı haftada hissetmeye başladınız bebeklerinizi?
bugun ben dr a sordum,20.haftada başlarsjn hissetmeye dediBunu ben de merak ediyorum ara ara sanki bişey hissediyorum gibi yoksa bağırsak hareketi mi ya da öyle hissetmek istediğimden
Hımm doğrudur inşallahBen
bugun ben dr a sordum,20.haftada başlarsjn hissetmeye dedi
Ben 14 içinde dokunuş olarak değil de böyle hava kabarcığı oluyur gibi sağım da hissettim. Hareketli olan miniğim sanırım. Birde yine aynı haftada sola kayma hissettim. Tam net dokunuşlar için birkaç hafta daha var gibi.Selam hanımlar. Kaçıncı haftada hissetmeye başladınız bebeklerinizi?
Bağırsak belli ediyor bende başta öyle sandım da farklıydı ya birde sabahın 4 ünde ne bağırsağı olacak ben şu ana kadar en net geçen hafta içi sabaha doğru 4 gibiydi. Sağa yatmışım uyandım sırt üstüne dönerken çok net oldu.Bunu ben de merak ediyorum ara ara sanki bişey hissediyorum gibi yoksa bağırsak hareketi mi ya da öyle hissetmek istediğimden
İçimizde bir canlı büyüyor mucize büyütüyoruz Allahın izniyleBağırsak belli ediyor bende başta öyle sandım da farklıydı ya birde sabahın 4 ünde ne bağırsağı olacak ben şu ana kadar en net geçen hafta içi sabaha doğru 4 gibiydi. Sağa yatmışım uyandım sırt üstüne dönerken çok net oldu.
20 haftaya şunun şurasında ne kaldıİçimizde bir canlı büyüyor mucize büyütüyoruz Allahın izniylehem tecrübesiziz hem çok aradık yavruları herşeyini doya doya yaşayalım inşallah
Aynen canım dediğin gibi dokunuş gibi hissetmek mümkün değil henüz nasıl tabir edilir böyle minik pıt pıt lar
Olur 18 olur 19 olur20 haftaya şunun şurasında ne kaldıben niyeyse 18 de tamamen hissedecekmişim gibi geliyor. Cuma kontrol günüm geçmiyor sanki. 25 gün olmuş olacak 1 ay dedi ama çok fazla zor bir ay
Amin canım cümlemizin hayırlı evlat olsunlar netleşir o zamana hadi bakalımInşallah güzel anneler. Allah herkesin gönlüne göre versin. Benim ki galiba erkeken son 11haftanin içinde gittim. Şimdi 13. Haftaya geçtik. Bende küçük bir şey hisseder gibi oldum ama tabi daha erken. Bidahaki kontrol 10 gün sonraya ozaman belli olur cinsiyetimizi
Cinsiyetleri netleşince ilk cicilerini alacağım inşallah ama asıl alışverişi Nisan ayında düşünüyorumKızlar aranızda alışveriş hazırlıgı yapan var mı?
Bende nisan gibi diyorum ama bir yandan da en azından büyükleri alıp ödemek istiyorum. Araba koltuğu araştırıyorum mesela ama hangisi iyidir kötüdür hiç fikrim yokCinsiyetleri netleşince ilk cicilerini alacağım inşallah ama asıl alışverişi Nisan ayında düşünüyorum
Ay canım senin hala devam ediyor mu Allah kolaylık versin. Benim 15. Hafta geçti şuan baya yiyorumCanim ben 17.haftadayim hala kusuyorum
22 aylık yiğenim var annemin ilk torun oldu ama bayağı tecrübe ettiler. Ona göre alacağım birde topiklerde tecrübeli anneler liste atan oldu geçen böyle böyle bizde tecrübe edeceğiz :)Bende nisan gibi diyorum ama bir yandan da en azından büyükleri alıp ödemek istiyorum. Araba koltuğu araştırıyorum mesela ama hangisi iyidir kötüdür hiç fikrim yokStandart alınacakları biliyoruz ama kıyafet olarak mesela hangisinden kaç tane hangi beden alınmalı inan hiç bilmiyorum Kafam baya karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?