- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.361
Kizlar merhaba dun aksam kontrola gittim bebeklerim onden gidiyormus. 11+5 ve 11+6 olmuslar sata gore 11+0 olmasi gerekiyordu. Bir baktim drum ense flan olcuyor 1.8mm dedi. Slzce nasil ? Taktim kafaya gece boyunca uyumadim drum iyi dedi sizin ne kadardi bu gunlerde?
Maşallah canım , ense kalınlıkları da normal demiş zaten doktorun ben de haftaya ense kalınlığı için gideceğim inşallah ben dr iyi haber alırım
Canım nasılsın nasıl gidiyo testleri yaptırdın mı sonuç ne çıktı merak ettimhahah mantıklıymışannem doktor kontrolünün olduğu gün daha doktordayken arıyo hayatta dayanamaz o kadar
Kizlar normlde pentiden aliyorum sutyenlerimi ama simdi buyudu goguslerim almam lazim ordada emzirme sutyenleri var rahat diyorlar simdiden onlrdan mi kullansam sizce?hm de hosuma gitti de alan varmi acaba hm den?
Aaa şaka yapıyorsun eşin hissediyor muÖzellikle akşam 8- 12 arası hareketli.anne karnında olduğu gibi oluyormuş ya uyku düzenleri bizimki gece kuşu olmaz inşallahtekme tarzı hareketlerde bı tuhaf hissediyorum eşim elini koyunca karnıma oda hissediyor.
Yaa inşallah güzel güzel yediğin günler de gelirAy sorma canim perisanim
Kalp kalbe karşıymış canım bende diğer gruptan yazmıştım tam sanaCanım nasılsın nasıl gidiyo testleri yaptırdın mı sonuç ne çıktı merak ettim
İçerde canlı bişey olmasi aynı zamanda ürkütücüdeAaa şaka yapıyorsun eşin hissediyor mueşim de elini dayıyor ama hissedemezsin diyorum o kadar belli olmuyor derinden geliyor hareketler gibi geldi bana . İnşallah yakında benim eşim de hisseder. Ben de hareketlerde başlarda korktum ilginç değişik geldi
Tesekkur ederim canim bnde ordan alcamBen oğlumda kullanmıştım hamileyken hm den memnun kaldım yine ordan almayı düşünüyorum.
Insallah canim yaaYaa inşallah güzel güzel yediğin günler de gelir
Allahım allahımKızlar ben cinsiyetlerini öğrendimen başından beri hissettiğim gibi oldu. Minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem
YaaaKızlar ben cinsiyetlerini öğrendimen başından beri hissettiğim gibi oldu. Minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem
Çokkkk şükür canım çokYaaagözün aydın canım gönlüne göre verdi Allah bak hem kızın hem oglun geliyo maşallah
Amin aminAllahım allahımne güzel sağlıkla gelsinler İnşallah
Amin hepimizeÇokkkk şükür canım çokteşekkür ederim canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Hayirli olsun canimmmKızlar ben cinsiyetlerini öğrendimen başından beri hissettiğim gibi oldu. Minik mavi balinam ve İncirli badem kurabiyem
Teşekkür ederim canımHayirli olsun canimmm
Şu an 4 kişi kesinleşti. Üç tane kızçe iki tane oğluş oldu. Zuzununda sanırım net olmamakla erkek. Üç kız üç erkekBizimkide kesinlesti erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?