- 31 Ekim 2019
- 444
- 331
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.161
Ay valla gitmez olaydı gidip keşke parayla alaydım ilaçları 2 gündür bide haftasonu girdi araya . Zaten yarında gideyim kendi tüp dr devam edeceğim uzak bide masraf oluyor diye gitmek istememiştim . Böyle olacağını bilsem kendi dr giderdimEvet birde ölçümde çok sağlıklı olmuyor aslında çünkü çok minikler doktor zor görüntü yakalıyor :) içini ferah tut inşallah kalp atışı sonrası her şey yoluna girecek. Stres biraz azalacak çok değil ama biraz minik azalma moda girme stres halen devam ediyor
güzel düşün güzel olsun benim kilo dan karından kalp atışına kadar ölçüm hiç yapamadılar minikler görünmediBüyük ihtimal dr yarın vajinal muayene olmamın istemesinin nedeni kesenin büyümesine bakacak senin dediği gibi. Umarım cihazı yanlış ölçmüştür ilk dr
İnşallah canım çok sağol rahatladım biraz :) Allah razı olsun . İnaşlalh evlatlarını da sağ salim kucağına aldığın günü de görürüz inşallahhh:)güzel düşün güzel olsun benim kilo dan karından kalp atışına kadar ölçüm hiç yapamadılar minikler görünmedi
Canım bence sen fazla kuruntu yapıyorsun keseyi gördün nasıl olsa sağlıkla gelişir inşallahKızlar buraya yazıp rahatsız etmek istemezdim ama çoğunuz tecrübelisiniz . 14 aralıkta transfer oldum . 25 aralık değerim 293 çıktı . Dr 3 gün sonra tekrarlattı 28 aralık 1285 çıktı o gün ilaçlarım için dr gitmiştim muayene etmişti karından keseyi görüp 5 mm dedi . 5 gün sonra yani perşembe günü ilaç yazdırmak için gittiğimde başka bi dr 8.88 mm ölçtü keseyi bana düşük geldi . İçime sinmedi bu hcg baktırayım dedim 14370 çıktı . Dr durumu anlattım kesenin yavaş geliştiğini aynı şekilde hcg bi yavaşlama olduğunu söyledim. Sonra bana dönüş yaptı transferin 22 günü ilk değer ve artış oranı normal yarın sabah vajinal muayene yaptır sonra konuşalım dedi. Ben mi kuruntu yapıyorum. Yoksa bir sorun mu var . Eğer ikinci değer 1285 görmezsek artış normal ama 1285 göre bugün değerim 20 binleri bulması gerekiyor . Acaip moralim bozuldu . Hiç bir belirtim bile yok . Arada karnım ağrıyor sadece
Keşke kese görünce oldu bitti olsa emin ol umrumda olmazdı ama malesef bitmiyor üstüne bide dr ilgisizliği eklenince istemsiz oluyorCanım bence sen fazla kuruntu yapıyorsun keseyi gördün nasıl olsa sağlıkla gelişir inşallah
Amin canım benim inşallah cümlemizİnşallah canım çok sağol rahatladım biraz :) Allah razı olsun . İnaşlalh evlatlarını da sağ salim kucağına aldığın günü de görürüz inşallahhh:)
İnşallah güzel haber alırsın burdan yazarsınKeşke kese görünce oldu bitti olsa emin ol umrumda olmazdı ama malesef bitmiyor üstüne bide dr ilgisizliği eklenince istemsiz oluyor
Canım karından muayenede benim ikinci görünmüyo bile yavrum yok gibi 8 hafta bitmişti en son vajinal bakınca net ölçülüyor vajinal baktır tam haftasını söylerlerEvet iki dr karından bakmıştı tüp dr vajinal muayene olmamak istedi yarın sabah
Keseler göründükten sonra betanın pek bir önemi yok diye biliyorumKızlar buraya yazıp rahatsız etmek istemezdim ama çoğunuz tecrübelisiniz . 14 aralıkta transfer oldum . 25 aralık değerim 293 çıktı . Dr 3 gün sonra tekrarlattı 28 aralık 1285 çıktı o gün ilaçlarım için dr gitmiştim muayene etmişti karından keseyi görüp 5 mm dedi . 5 gün sonra yani perşembe günü ilaç yazdırmak için gittiğimde başka bi dr 8.88 mm ölçtü keseyi bana düşük geldi . İçime sinmedi bu hcg baktırayım dedim 14370 çıktı . Dr durumu anlattım kesenin yavaş geliştiğini aynı şekilde hcg bi yavaşlama olduğunu söyledim. Sonra bana dönüş yaptı transferin 22 günü ilk değer ve artış oranı normal yarın sabah vajinal muayene yaptır sonra konuşalım dedi. Ben mi kuruntu yapıyorum. Yoksa bir sorun mu var . Eğer ikinci değer 1285 görmezsek artış normal ama 1285 göre bugün değerim 20 binleri bulması gerekiyor . Acaip moralim bozuldu . Hiç bir belirtim bile yok . Arada karnım ağrıyor sadece
6 haftalık falan oluyor galiba ama her doktorda bilmiyor malesef benim 5+4 lekelenmem oldu acile gittim bana keseler bozulmuş dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim pıhtı atmış vücut onları kese sanmışlar dedi şuan tam 10+0 oldum hiç bir belirti bende hala yok ne kasık ağrısı ne karın ne başka birşey iki gün önce doktordaydım gayette sağlıklılar belirti aramayın herkeste olacak diye birşey yokKızlar buraya yazıp rahatsız etmek istemezdim ama çoğunuz tecrübelisiniz . 14 aralıkta transfer oldum . 25 aralık değerim 293 çıktı . Dr 3 gün sonra tekrarlattı 28 aralık 1285 çıktı o gün ilaçlarım için dr gitmiştim muayene etmişti karından keseyi görüp 5 mm dedi . 5 gün sonra yani perşembe günü ilaç yazdırmak için gittiğimde başka bi dr 8.88 mm ölçtü keseyi bana düşük geldi . İçime sinmedi bu hcg baktırayım dedim 14370 çıktı . Dr durumu anlattım kesenin yavaş geliştiğini aynı şekilde hcg bi yavaşlama olduğunu söyledim. Sonra bana dönüş yaptı transferin 22 günü ilk değer ve artış oranı normal yarın sabah vajinal muayene yaptır sonra konuşalım dedi. Ben mi kuruntu yapıyorum. Yoksa bir sorun mu var . Eğer ikinci değer 1285 görmezsek artış normal ama 1285 göre bugün değerim 20 binleri bulması gerekiyor . Acaip moralim bozuldu . Hiç bir belirtim bile yok . Arada karnım ağrıyor sadece
Dr vajinal baktırmadı istedi sanırım karın tam net olmuyor teşekkür ederim canım biraz olsun içim rahatladıCanım karından muayenede benim ikinci görünmüyo bile yavrum yok gibi 8 hafta bitmişti en son vajinal bakınca net ölçülüyor vajinal baktır tam haftasını söylerler
Ben yeni yeni hissetmeye başladımkarnimda bir şeyler dönüyor gibi. Geçen hafta daha kelebek cirpinisi gibi hissediyordum şimdi sanki daha net hissediyorum. Bakalım ilerleyen haftalarda kemikleri geliştikçe tekme mi attı kolunu mu uzattı hissediliyormus
Kızlar kusura bakmayın yazamadım cevaplariniz için sağolun inşallah gebeliklerimiz hep sağlıkla devam eder bunlar çok güzel heyecanlar hareket etmeleri cinayetleri benim ilk kez olunca galiba erken oldu bu arada Allaha çok şükür ağrılarım geçti bugün iyiyim Allah hiç birimizin hevesini kursağında bırakmasınYok hayır daha hissetmedim değişiyor herkeste cnm. Ben bugün 12+0 oldum.
Kızlar kusura bakmayın yazamadım cevaplariniz için sağolun inşallah gebeliklerimiz hep sağlıkla devam eder bunlar çok güzel heyecanlar hareket etmeleri cinsiyetleri benim ilk kez olunca galiba erken oldu bu arada Allaha çok şükür ağrılarım geçti bugün iyiyim Allah hiç birimizin hevesini kursağında bırakmasın
İkili testiniz nasıl çıkmıştı. Benim her şey iyi sadecw yaş riski çıktı. Doktorum nifty yaptırmamı önerdi. Ben de kararsızım çok pahalı bir test.Canım ben mesaj attım onlar aradi ve bu testi yaptırmamı söylediler ama takip doktorum beklemekten yanaydı. Ayrıntılı ultrason sonra amniyosentez gerekirse sevk ederim yaptırırsın dedi. Beklersem nipt haftasını kaçıracağım o yüzden tüp bebek doktorumun dediğini yaptım. Bu kararlar tek başına alınacak kararlar değil tabi ki. Allah kimseye vermesin çok zor bir duygu.
Evet canım 1:197 çıktı sonucumSonucun yüksek olduğunu doktor mu söyledi. Rabbim sağlıkli sıhhatli bir bebiş nasip etsin inşallah
Allah razı olsun inşallah hepimiz evlatlarımızı sağsağlim kucagımıza alalımCanım senın için sonuc degısmeyebılır tabıkı ama sonuc gusel gelecek bence ve kalan aylarını stressız gecırmıs olcaksın ,acabalar kafanı kurcalamaz.Allahım hepimizin evladını saglıklı hayırlı eylesın .
Progestan iğne varsa yap bir tane canım. Dikkat et kendine inşallah geçer.Kızlar bu sabahtan beri kahverengi akıntı geliyor kese dışında kanama alanı vardı ondan mı kaynaklı bilemiyorum canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?