Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ay valla gitmez olaydı gidip keşke parayla alaydım ilaçları 2 gündür bide haftasonu girdi araya . Zaten yarında gideyim kendi tüp dr devam edeceğim uzak bide masraf oluyor diye gitmek istememiştim . Böyle olacağını bilsem kendi dr giderdim

Büyük ihtimal dr yarın vajinal muayene olmamın istemesinin nedeni kesenin büyümesine bakacak senin dediği gibi. Umarım cihazı yanlış ölçmüştür ilk dr
güzel düşün güzel olsun benim kilo dan karından kalp atışına kadar ölçüm hiç yapamadılar minikler görünmedi

Canım bence sen fazla kuruntu yapıyorsun keseyi gördün nasıl olsa sağlıkla gelişir inşallah

Keseler göründükten sonra betanın pek bir önemi yok diye biliyorum

6 haftalık falan oluyor galiba ama her doktorda bilmiyor malesef benim 5+4 lekelenmem oldu acile gittim bana keseler bozulmuş dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim pıhtı atmış vücut onları kese sanmışlar dedi şuan tam 10+0 oldum hiç bir belirti bende hala yok ne kasık ağrısı ne karın ne başka birşey iki gün önce doktordaydım gayette sağlıklılar belirti aramayın herkeste olacak diye birşey yok

Yok hayır daha hissetmedim değişiyor herkeste cnm. Ben bugün 12+0 oldum.
Kızlar kusura bakmayın yazamadım cevaplariniz için sağolun inşallah gebeliklerimiz hep sağlıkla devam eder bunlar çok güzel heyecanlar hareket etmeleri cinayetleri benim ilk kez olunca galiba erken oldu bu arada Allaha çok şükür ağrılarım geçti bugün iyiyim Allah hiç birimizin hevesini kursağında bırakmasın

İkili testiniz nasıl çıkmıştı. Benim her şey iyi sadecw yaş riski çıktı. Doktorum nifty yaptırmamı önerdi. Ben de kararsızım çok pahalı bir test.

Eklentiler

• Screenshot_20200105_130008.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 47
Allah razı olsun inşallah hepimiz evlatlarımızı sağsağlim kucagımıza alalım

Kızlar bu sabahtan beri kahverengi akıntı geliyor kese dışında kanama alanı vardı ondan mı kaynaklı bilemiyorum canım sıkıldı

Kızlar benim karacaciğer alt enzim değerim çok şükür düşmüş. İki haftadır prolutex i kesince düştü. Kadın doğumcum ondan demişti ama o süreçte kesemedik. İki haftadır onu bıraktım başka bir iğne yapacağım. Şükür normal e dönmüş. Karacaciğer ultrasona girdim. Safra kesesine karaciğer e mesaneme baktı çok şükür her şey güzel beta yı da vermiş doktor 10.000.000 ultrason da bebekleri de ucundan gördük yapan ay bunlar ikiz diyo korktu bana bir not yazdı artık lab ve böyle işlemlerde gebe olduğum için öncelikli olacağım. 17 ocak gelse de ucundan değil tamamen görsem

Kızlar nasılsınız kimler cinsiyet öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…