• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar buigune kadar sadece bi kez kusmustum bugun feci midem kusa kusa bi hall oldum qaliba bana daha yeni geliyor bu olaylr 😔

İyi akşamlar canım çok şükür bugüne 🙏🏻🙏🏻dimi ya hızla geçse ama güzel geçse🤗
Evet Kuzum ya ben hala hamile oldudguma inanamıyorum. Hayal gibi geliyor kuzum.ne kadar şükrediyorum bir bilsen 😊 evet inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı sıhhatli bir şekilde geçer 😍 kıyafet bakıyor musunuz çok tatlılar 🤭

Evet Kuzum ya ben hala hamile oldudguma inanamıyorum. Hayal gibi geliyor kuzum.ne kadar şükrediyorum bir bilsen 😊 evet inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı sıhhatli bir şekilde geçer 😍 kıyafet bakıyor musunuz çok tatlılar 🤭
Cinsiyetlerini öğrendiğim gün ya patik alacağım ya emzik birer tane bende sabırsızlıkla bekliyorum 💞💞💞 her geçen gün sevdim daha çok artıyor daha çok konuşuyorum. Bazen hareketli müzik açıp oynuyorum onlarla çok şükür rabbime bin şükür 🙏

Cinsiyetlerini öğrendiğim gün ya patik alacağım ya emzik birer tane bende sabırsızlıkla bekliyorum 💞💞💞 her geçen gün sevdim daha çok artıyor daha çok konuşuyorum. Bazen hareketli müzik açıp oynuyorum onlarla çok şükür rabbime bin şükür 🙏
Ay canım benim yerim onları ben 😊 ben de konuşuyorum onlarla ilerleyen vakitlerde Mozart dinletmek istiyorum. Zekaya katkısı varmış. Kur'an-ı Kerim de dinletmek istiyorum. 🤭 Çalışmaktan alışverişe takatim kalirsa ben de bir kaç bir şey almak istiyorum 🥰 ay çok heyecanlı, benim.de heyacanim gün be gün artıyor ne güzel duygu imiş annelik 😍

Lutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun

Amin amin 🤲 içim gidiyor ama almadım hiç ama bi tane pofuduk patik 👣aldım ara renk hayırlısı ile cinsiyet belli olsun neler alırız canım benim sen aldın mı yoksa kızına😍

Lutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun
Günaydın. Yanlış anlamayın ama kan sulandırıcı düşüğe neden olur diyenler biraz cahil kalmışlar ve bilmedikleri şeylerde insanların psikolojisini bozmakta üzerlerine yok. Üç tüp bebek tedavisi oldum ikisinde de kullandım. Üçüncü tedavide gebe kaldım 14. Hafta ortasındayım halen kullanıyorum. Düşüğe neden değil engel oluyor. Normal yolla hamile kalan arkadaşımın 5. Ayda suyu azalmıştı ona da verdiler doğuma kadar ki engellesin. Sen kafana takma

Günaydın. Yanlış anlamayın ama kan sulandırıcı düşüğe neden olur diyenler biraz cahil kalmışlar ve bilmedikleri şeylerde insanların psikolojisini bozmakta üzerlerine yok. Üç tüp bebek tedavisi oldum ikisinde de kullandım. Üçüncü tedavide gebe kaldım 14. Hafta ortasındayım halen kullanıyorum. Düşüğe neden değil engel oluyor. Normal yolla hamile kalan arkadaşımın 5. Ayda suyu azalmıştı ona da verdiler doğuma kadar ki engellesin. Sen kafana takma
Cok sagol cnm doktorum yazmadi tekrar sormam lazm inan bizi deneme tahtasi gibi kulaniyorlat. Napicami sastm.. varis corabi aldim bugun. Canim cikiyor giyesiye. Savasla giydim resmen. Ben nsl transferden sonra bole biseyi giyerimki

Varis işin bilmiyorum bi bilgim yok ama kan pıhtılaşmam var mı yok mu bılmıyorum perinatologa gittim PI RI yani dopplerde kan akışına baktırmak için. Tüp bebek doktorum direnç varsa coraspine devam et demişti. Ters akım çıkmadı ama perinatolog ben kullandırıyorum istersen sen karar ver dedi. Hocam bi problem yoksa zararı olmaz mı dedim. Doğuma kadar göbekten iğne bile olunuyor hiç bi zararı yok merak etme dedi. Olsa dersi herhalde düşük olur diye. Kim söylediyse uydurmuş

Amin amin 🤲 içim gidiyor ama almadım hiç ama bi tane pofuduk patik 👣aldım ara renk hayırlısı ile cinsiyet belli olsun neler alırız canım benim sen aldın mı yoksa kızına😍
Senin cinsiyet henüz belli olmamıştı dimi 😊 yok ben de henüz almadım. En son 16. Hafta muayene olduktan sonra heves etmeye başladım. Korkularım daha bitmedi. 🤣 Alacağım ama bir kaç şey 🙈

Senin cinsiyet henüz belli olmamıştı dimi 😊 yok ben de henüz almadım. En son 16. Hafta muayene olduktan sonra heves etmeye başladım. Korkularım daha bitmedi. 🤣 Alacağım ama bir kaç şey 🙈
Netleşmedi henüz 12.haftada kız gibi değişebilir demişti cnm🌹Rabbim hepimizi saglık la kavuştursun minnoşlara

Ya kızlar 12.haftadan sonra mide bulantısı kusma olur mu 😶 ben çok kötüyüm ilk defa bunu yaşıyorum. Şimdiye kadar 3 kilo almıştım 1haftada eridi gitti..

Kızlar ben bugün dayanamadım devlet hastanesine gittim 😂😂cinsiyetleri için aşırı kalabalık suriyelilerin yoğun olduğu yerdeki devlet hastanesinde randevu almadan sıra veriyorlar. Hastane çok büyük ama boş. Bir saat bekledik eşimi içeri almadılar o ayrı bozuldu allahtan daha netlik kazanmadı da sevindi benle içeri girdi içeri kadın dolu dışarı attılar garibimi çok komikti 😂😂yatmam ve kalkmam 30 saniye sürdü. Yatarken cinsiyet için geldim dediğim halde düzgün bakmadı 😈biri kesin kız dedi diğerini göremedim dedi tekrar baksan eline mi yapışacak sanki birde bir hafta büyük çıktılar. 13+4 sat 15+2 biri 15+4 diğeri çıktı doğuma az kaldı benim iki hafta birden attık 😂 15. Haftadalar dedi 15+4 yazmış 16 içinde diyor 15 bacım az sakın ol diyecektim. Çok gençti içeri girmeden doktor buysa zor görür cinsiyeti dedim yanıtmadı 🤷o da haklı bulunduğum şehir Türkiye nin en doğurgan şehri üstüne Suriyeliler gelince Nirvana ya ulaştı. Daha gitmem ama çok havasız kalabalık. On gün daha sabır 🙏

Back