- 11 Nisan 2019
- 485
- 510
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.181
Hiç progestan iğnesi olmadım canım ben hap olarak kullanıyorum olmazsa yarın kendi Dr ma giderim Dr um il merkezde. Hayırlısıyla bir dogursaydıkProgestan iğne varsa yap bir tane canım. Dikkat et kendine inşallah geçer.
Gözün aydınKızlar benim karacaciğer alt enzim değerim çok şükür düşmüş. İki haftadır prolutex i kesince düştü. Kadın doğumcum ondan demişti ama o süreçte kesemedik. İki haftadır onu bıraktım başka bir iğne yapacağım. Şükür normal e dönmüş. Karacaciğer ultrasona girdim. Safra kesesine karaciğer e mesaneme baktı çok şükür her şey güzelbeta yı da vermiş doktor 10.000.000 ultrason da bebekleri de ucundan gördük yapan ay bunlar ikiz diyo korktu bana bir not yazdı artık lab ve böyle işlemlerde gebe olduğum için öncelikli olacağım. 17 ocak gelse de ucundan değil tamamen görsem
Canim doktorunu degis ben degistim suan cok memnunnum gece 3te bile yazsam arasam ulasa biliyorum biraz bahali tl olaraktan bir tek kontrol 350tl gibi ayda iki kez gidince ikincisi yari fiyatina dogum falanda cok bahali merdeyse 4000tl gibi sezaryan fakat sonucta bidaha hamile kalb. Kalmycagim belli digil rabbim kismet etdi korumaya calisiyoruz bu arada doktorlar daha dikkati olmaliKeşke kese görünce oldu bitti olsa emin ol umrumda olmazdı ama malesef bitmiyor üstüne bide dr ilgisizliği eklenince istemsiz oluyor
Dogru zaten ne zorlukla hamile kaldık biz de sakındıkça bişey çıkıyor Allah korusun parası önemli değil önemli olan tecrübeli ve dediğin gibi arayınca ulaşabilecek drCanim doktorunu degis ben degistim suan cok memnunnum gece 3te bile yazsam arasam ulasa biliyorum biraz bahali tl olaraktan bir tek kontrol 350tl gibi ayda iki kez gidince ikincisi yari fiyatina dogum falanda cok bahali merdeyse 4000tl gibi sezaryan fakat sonucta bidaha hamile kalb. Kalmycagim belli digil rabbim kismet etdi korumaya calisiyoruz bu arada doktorlar daha dikkati olmali
Biz öğrenemedikKızlar nasılsınız kimler cinsiyet öğrendi
Benim lekelenmem olduğunda merkez direk iğne yaptırmıştıHiç progestan iğnesi olmadım canım ben hap olarak kullanıyorum olmazsa yarın kendi Dr ma giderim Dr um il merkezde. Hayırlısıyla bir dogursaydık
Aynen canım haklısın tüp dr kızdı bir daha o gittiğin dr gitme diyeCanim doktorunu degis ben degistim suan cok memnunnum gece 3te bile yazsam arasam ulasa biliyorum biraz bahali tl olaraktan bir tek kontrol 350tl gibi ayda iki kez gidince ikincisi yari fiyatina dogum falanda cok bahali merdeyse 4000tl gibi sezaryan fakat sonucta bidaha hamile kalb. Kalmycagim belli digil rabbim kismet etdi korumaya calisiyoruz bu arada doktorlar daha dikkati olmali
Doktoruna yarın sor canım evde bulundur. Hastaneye gitsen yine aynısını yapacaklar. Gece için diyorum gündüz gidersin acile falanda. Rabbime emanetler canım hayırlısı ile şunun şurasında ne kaldıHiç progestan iğnesi olmadım canım ben hap olarak kullanıyorum olmazsa yarın kendi Dr ma giderim Dr um il merkezde. Hayırlısıyla bir dogursaydık
Anladım cnm teşekkür ederimBenim lekelenmem olduğunda merkez direk iğne yaptırmıştı
Ahahah tabi tabi ne kaldı kiDoktoruna yarın sor canım evde bulundur. Hastaneye gitsen yine aynısını yapacaklar. Gece için diyorum gündüz gidersin acile falanda. Rabbime emanetler canım hayırlısı ile şunun şurasında ne kaldı
Çok acile gidip yaptırdım göbek dışında cesaret edemiyorum. Tamı tamına 4 saat 14 dakika uyumuşumAhahah tabi tabi ne kaldı kiİnşallah hiç acillere mecbur kalmayalım da sen kalçadan kendin mi yapıyorsun prulotonu
AaaÇok acile gidip yaptırdım göbek dışında cesaret edemiyorum. Tamı tamına 4 saat 14 dakika uyumuşumbugün hastanede kan tüplerim kayboldu yeniden verdim ettim başımıza bir bu gelmemişti eksik kalmamış oldu
Benim de netlik kazanmadıBiz öğrenemedik
Benim hem yas hem kimyasal riskliydi. Kombine risk 1/243 tü. Testim negatif cıktı cok sukurİkili testiniz nasıl çıkmıştı. Benim her şey iyi sadecw yaş riski çıktı. Doktorum nifty yaptırmamı önerdi. Ben de kararsızım çok pahalı bir test.
Kafanızın karışıp aklınızın orda kalmasındansa yaptırman daha iyi olmuş ben yaptırmadım ama aklıma da hiç gelmiyor. Huzursuzluk yaşasam yaptırırdım. İnsan kendini daha iyi tanıyor.Bugün aldırdım kan. kafam karışık kalmasındansa aldırmak daha mantıklı geldi. inşallah sağlıklı gelir sonuç.
Tabii belki bende de tek olsaydi yaptirirdim ama ikizlerde cogu zaman yalnis sonuc vere bilir bu yuzden detayli ultrasans gircem hayirlisiylaKafanızın karışıp aklınızın orda kalmasındansa yaptırman daha iyi olmuş ben yaptırmadım ama aklıma da hiç gelmiyor. Huzursuzluk yaşasam yaptırırdım. İnsan kendini daha iyi tanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?