Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Gözün aydın

Keşke kese görünce oldu bitti olsa emin ol umrumda olmazdı ama malesef bitmiyor üstüne bide dr ilgisizliği eklenince istemsiz oluyor
Canim doktorunu degis ben degistim suan cok memnunnum gece 3te bile yazsam arasam ulasa biliyorum biraz bahali tl olaraktan bir tek kontrol 350tl gibi ayda iki kez gidince ikincisi yari fiyatina dogum falanda cok bahali merdeyse 4000tl gibi sezaryan fakat sonucta bidaha hamile kalb. Kalmycagim belli digil rabbim kismet etdi korumaya calisiyoruz bu arada doktorlar daha dikkati olmali

Dogru zaten ne zorlukla hamile kaldık biz de sakındıkça bişey çıkıyor Allah korusun parası önemli değil önemli olan tecrübeli ve dediğin gibi arayınca ulaşabilecek dr

Aynen canım haklısın tüp dr kızdı bir daha o gittiğin dr gitme diye

Bugün ilk defa kadın doğum doktorumuza gittik bebişler iyi şükür günde 1 yumurta 2 bardak süt 1 kase yoğurt ara öğünlerde meyve ceviz badem fındık yeyin dedi. En az bir öğünde et yada balık yememiz gerekiyormuş. Karbonhidrattan uzak durun çok tüketmeyin bebeklere bir faydası olmaz dedi 8+5 oldu şükür

Hiç progestan iğnesi olmadım canım ben hap olarak kullanıyorum olmazsa yarın kendi Dr ma giderim Dr um il merkezde. Hayırlısıyla bir dogursaydık
Doktoruna yarın sor canım evde bulundur. Hastaneye gitsen yine aynısını yapacaklar. Gece için diyorum gündüz gidersin acile falanda. Rabbime emanetler canım hayırlısı ile şunun şurasında ne kaldı

Doktoruna yarın sor canım evde bulundur. Hastaneye gitsen yine aynısını yapacaklar. Gece için diyorum gündüz gidersin acile falanda. Rabbime emanetler canım hayırlısı ile şunun şurasında ne kaldı
Ahahah tabi tabi ne kaldı ki İnşallah hiç acillere mecbur kalmayalım da sen kalçadan kendin mi yapıyorsun prulotonu

Ahahah tabi tabi ne kaldı ki İnşallah hiç acillere mecbur kalmayalım da sen kalçadan kendin mi yapıyorsun prulotonu
Çok acile gidip yaptırdım göbek dışında cesaret edemiyorum. Tamı tamına 4 saat 14 dakika uyumuşum bugün hastanede kan tüplerim kayboldu yeniden verdim ettim başımıza bir bu gelmemişti eksik kalmamış oldu

Aaavardır bir hayır diyelim valla şu hayatta olmaz diye bişey yok her şey olabilir Allah işinin ehli insanlarla karşılaştırsın hepimizi Amin

İkili testiniz nasıl çıkmıştı. Benim her şey iyi sadecw yaş riski çıktı. Doktorum nifty yaptırmamı önerdi. Ben de kararsızım çok pahalı bir test.
Benim hem yas hem kimyasal riskliydi. Kombine risk 1/243 tü. Testim negatif cıktı cok sukur ha derdim bitmedi şimdi de 2, 3 günde 1 lekelenme oluyor. Tavsiyem hayatınızı etkilediyse bu sonuç testi yaptırın. Benim ngs de normal kromozom olduğu halde doktorum yaptır demişti.

Bugün aldırdım kan. kafam karışık kalmasındansa aldırmak daha mantıklı geldi. inşallah sağlıklı gelir sonuç.

Bugün aldırdım kan. kafam karışık kalmasındansa aldırmak daha mantıklı geldi. inşallah sağlıklı gelir sonuç.
Kafanızın karışıp aklınızın orda kalmasındansa yaptırman daha iyi olmuş ben yaptırmadım ama aklıma da hiç gelmiyor. Huzursuzluk yaşasam yaptırırdım. İnsan kendini daha iyi tanıyor.

Kafanızın karışıp aklınızın orda kalmasındansa yaptırman daha iyi olmuş ben yaptırmadım ama aklıma da hiç gelmiyor. Huzursuzluk yaşasam yaptırırdım. İnsan kendini daha iyi tanıyor.
Tabii belki bende de tek olsaydi yaptirirdim ama ikizlerde cogu zaman yalnis sonuc vere bilir bu yuzden detayli ultrasans gircem hayirlisiyla

Kızlar ne yapıyorsunuz ? Grubumuz duruldu tatlı hamisler zamanın hızlı geçmesini istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…