Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim ikiside uyanıktı yemek yedim gittim ki oynak olsunlar biri fazla oynaktı çok güldüm onları öyle görünce biri kafasını elini oynatıyordu diğeri maşallah el kol ayak ne varsa oynuyordu kuzularım

Benim ikiside uyanıktı yemek yedim gittim ki oynak olsunlar biri fazla oynaktı çok güldüm onları öyle görünce biri kafasını elini oynatıyordu diğeri maşallah el kol ayak ne varsa oynuyordu kuzularım
Cinsiyetler bellimi peki?

Canım sen bebeğinin hareketlerini hissediyor musun nezaman hissederiz acaba
Ben yeni yeni hissetmeye başladım karnimda bir şeyler dönüyor gibi. Geçen hafta daha kelebek cirpinisi gibi hissediyordum şimdi sanki daha net hissediyorum. Bakalım ilerleyen haftalarda kemikleri geliştikçe tekme mi attı kolunu mu uzattı hissediliyormus

Canım öksürüğe tereyağının iÇin’de pekmezi ısıtınca da çok güzel geliyor.. bir dene istersen.
hem ben tadını da çok seviyorum
Bunu kayınvalidem bana önerdi geçmeseydi iki gün içinde yapacaktım. Bende normalde pekmezi tereyağı ile yemeyi seviyorum. Rabbim doğadaki her şeyi şifa niyetine vermiş

Kızlar sanırım ben hareketlerini hissediyorum. Cuma günü nöbet tutarken sol tarafıma bir şeyin kaydığını hissettim. Benim ağrılarım, batmalarım sağ ve ortadaydı. Doktorda zaten ordan bakıyordu. İlk defa sağda olan ağrı sola kaydı eşim ile aynı okulda öğretmeniz mesaj attım gel yerime nöbete devam et ben çok garip oldum diye korktum böyle yana kayma gibi olunca. Dün de solda da hafif hafif ağrılar var. En neti bugün sabaha doğru uyandığımda sağ taraftan oldu. Bugün 13+1 iz. 14. Haftamıza girdik birde iştahım açıldı. 11. Hafta bitene kadar hiç kilo almadım 82 83 arasında indi çıktı. Benim hafta dönüş günlerim de bir şeyler oluyor net olarak değişimi o gün başlıyor
. 12. Haftaya girmemle iştah arttı dün 13. Hafta bitince daha net bir doymama oldu. 8 defa öğün yaptım ne varsa yedim diyebilirim sonumuz hiç iyi değil böyle giderse

Ya ne güzel maşallah seninkiler bi sagdan bi soldan tekmeler artık

Kızlar buraya yazıp rahatsız etmek istemezdim ama çoğunuz tecrübelisiniz . 14 aralıkta transfer oldum . 25 aralık değerim 293 çıktı . Dr 3 gün sonra tekrarlattı 28 aralık 1285 çıktı o gün ilaçlarım için dr gitmiştim muayene etmişti karından keseyi görüp 5 mm dedi . 5 gün sonra yani perşembe günü ilaç yazdırmak için gittiğimde başka bi dr 8.88 mm ölçtü keseyi bana düşük geldi . İçime sinmedi bu hcg baktırayım dedim 14370 çıktı . Dr durumu anlattım kesenin yavaş geliştiğini aynı şekilde hcg bi yavaşlama olduğunu söyledim. Sonra bana dönüş yaptı transferin 22 günü ilk değer ve artış oranı normal yarın sabah vajinal muayene yaptır sonra konuşalım dedi. Ben mi kuruntu yapıyorum. Yoksa bir sorun mu var . Eğer ikinci değer 1285 görmezsek artış normal ama 1285 göre bugün değerim 20 binleri bulması gerekiyor . Acaip moralim bozuldu . Hiç bir belirtim bile yok . Arada karnım ağrıyor sadece

Tereyagını ısıtıp içine pekmez mı atıyorsun canım tam olarak nasıl? Bende cok oksuruyorum da
canım cezveye tereyağını koyuyorum ocağa koyuyorum. O eriyinceye kadar azcık pekmez koyuyorum iki üç yemek kaşığı kadar bir taşım kaynıyor. ,çok kaynatmadan alıyorum.. kaşık Kaşık yiyorum:)

Zaten ağrıdan başka başlarda belirti olmuyo da yarın mı gireceksin ultrasona?

Canım keşke bu kadar derine girmeseydin. Çok fazla derine girmişsin. Ben transferin 11. günü ve 13. gün kan verdim bir hafta sonra gittik keseleri alttan gördük. Ama hiç beta kaç olmalı falan diye bakmadım ilk olunca kese mm benimde dikkatimi çekti acaba normal mi diye doktorum daha çok minik büyüyecekler dedi hemde çok çabuk büyüyecekler dedi daha da bıraktım mm e takılmayı. 30.gün kalp atışı duyduk sonrası gidiyoruz önemli olan haftasıyla uyumlu mu değil mi. Zaten kalp atışına kadar bir dengesizlik oluyur sata göre eksik fazla çıkıyor sonra normale giriyor. Sana tavsiyem çok derine girme kan değerlerin gayet güzel artımış. İçini ferah tut tadını çıkar. Bende de sadece karın kasık ağrısı vardı.

Aslında çok umursayarak gitmedim gittiğim ilk dr tamamen ilaç yazdırdığım için gittim o öyle ölçtü 2 gittiğim dr tüp bebek dr git dediği zamandı bana muayene sırasında kesenin üstünde bişey daha var dedi ama ne oldu belli değil dedi. Hatta gösterdi . Kafamızı karıştı . Dr dile getirdim 5 mm göre az gelişmemiş mi diye durdu emin olamadı yok iyi yanlış ölçmüştür deyip geçiştirdi . Anlayacağın benim içime kurdu düşürdü . Bugünde kan vereyim dedim. Düşük geldi . Tüp dr göre normal ama yarın sabah git vajinal muayene ol konuşalım dedi .

Mesela benim 13. Gün 2090 dı keseye alttan baktı göremedi. 20. Gün gördü sana yazayım için rahat etsin biri 9 mm diğeri 10.6 mm. Yani senin 18. Gün mm 8.8 hergün yaklaşık bir mm büyüyorlarmış 20. Gün gitsen benimkilerle aynı ben ilkin bakmıştım nette gayet normalki ilk başta küçük bile olsa sorun değil önemli olan yarın ki ultrason da haftasıyla uyumlu olması. Çok şükür benimkiler sat ile gidiyorlar

Evet birde ölçümde çok sağlıklı olmuyor aslında çünkü çok minikler doktor zor görüntü yakalıyor :) içini ferah tut inşallah kalp atışı sonrası her şey yoluna girecek. Stres biraz azalacak çok değil ama biraz minik azalma moda girme stres halen devam ediyor

Büyük ihtimal dr yarın vajinal muayene olmamın istemesinin nedeni kesenin büyümesine bakacak senin dediği gibi. Umarım cihazı yanlış ölçmüştür ilk dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…