• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Selam hanımlar. Doppler alan veya almayı düşünen var mı? 🙄
@Findik12 Hoșgeldin 😉 bende bu hafta kontrole gidecem ama belki haftaya bırakırım bakalım. İştahsızlık bende de var bir yediğimi tekrar düşünmek bile fenalık getiriyor bana. Onun dışında aslında güzel gidiyor. Tam olarak kaç oldun? Bende ikili test, düşünmüyorum.

Bide hanımlar benim dün akşam ilk defa karnım çok sertleşti sabaha yumuşadı. 10+6 yim bugün.
Bende 10+1 im benimde bazen geceleri sertlesme oluyo sonra geciyo bende bu haftasonu gidicem kontrole inşallah herşey yolundadır

Canim.benim transferden beri var su gibi birden gidiyo çamaşırim falan batiyo hep ama o h
jelden oluyo
jel geri geliyor tortu seklinde ona alistim artik ama ne biliyim bu su gibi seffaf kokusuz olunca bi sasirdim. jelden olmayacagini dusundum ama dediğin gibi o da yapiyor olabilir. saniyorum karşılaşılan bir durummus.

Insallah. En son nezaman gitmiştin yani kaçtın ozaman
Bir ay önce gittim ilk randevuma o zmn 7 haftalkdim bir ay sonra gel dedi ama ben 15 gun sonra evime yakin bi yerde ultrasona girdim dayanamadim o zmn iydi hersey normaldi simdi kendi doktorumuza gidelim bakalim o ne diycek

jel geri geliyor tortu seklinde ona alistim artik ama ne biliyim bu su gibi seffaf kokusuz olunca bi sasirdim. jelden olmayacagini dusundum ama dediğin gibi o da yapiyor olabilir. saniyorum karşılaşılan bir durummus.
Tortu seklinde de geliyo bende ilk baslarda korkuyodum ama alıştım şimdi helede kusup zorlandığım da koca koca parçalar geliyo

İyi akşamlar arkadaşlar Ekim de transfer oldum ve şimdi 14 haftalık hamileyim. Devlette ikili tarama testi yaptırdım ve down sendromlu olma oranı yüksek çıktı. Bu testi yaptırıp bu şekilde sonuç alan var mı. Allah tan gelene diyecek birşeyim yok tabiki ama yinede çok tedirgin oldum.
Benim kuzenim de yaptırdı aynısını dediler ama sapasağlam bebeğimiz maşallah 😇 çıkıyor öyle takılma canım

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar Ekim de transfer oldum ve şimdi 14 haftalık hamileyim. Devlette ikili tarama testi yaptırdım ve down sendromlu olma oranı yüksek çıktı. Bu testi yaptırıp bu şekilde sonuç alan var mı. Allah tan gelene diyecek birşeyim yok tabiki ama yinede çok tedirgin oldum.
Ikılı test yuzde 20 yanlıs sonuc berıyor bu da baya yuksek bi oran canım

Ben de yarın muayneye gideceğim en son 12+5 de gitmiştim. Şimdi 16+5 te gideceğim çok heyecanlı ve korku doluyum. 😊🥰 İnşallah her şey yolundadır. İlaçları en son biraktirimisti.

Ben de yarın muayneye gideceğim en son 12+5 de gitmiştim. Şimdi 16+5 te gideceğim çok heyecanlı ve korku doluyum. 😊🥰 İnşallah her şey yolundadır. İlaçları en son biraktirimisti.
O kadar oldu mu canım en son cinsiyeti tahmin etmişti aslında zaman geçiyor :)) güzel haberlerle gel 🙏

O kadar oldu mu canım en son cinsiyeti tahmin etmişti aslında zaman geçiyor :)) güzel haberlerle gel 🙏
Oldu oldu valla ben de anlamadım bazen korkuyoruz bebisimiz için o 1 aylık süre geçmeyecek gibi geliyor ama aslında çok hızlı geçiyor 🤣 sağolasın kuzum inşallah güzel haberler vereceğim. Bakalım en son kız olabilir dedi kesin dememisti ben de cinsiyeti merak ediyorum yarın kesinleşir heralde ❤️

Mide bulantısına zencefil çayı iyi gelen var mı normalde sadece sabah bulantım oluyodu kahvaltıdan sonra geçiyodu bugün sabahtan beri bulantım geçmedi

Mide bulantısına zencefil çayı iyi gelen var mı normalde sadece sabah bulantım oluyodu kahvaltıdan sonra geçiyodu bugün sabahtan beri bulantım geçmedi
benim çok bulantım olmuyo ama rahatsız hissettiğimde iyi geliyo. hatta hamileler için bulantıyı rahatlatsın diye şekerler varmış. dr a sordum ben aşırıya kaçmadan kullananilirsin dedi. ben günde 2 fincana kadar içebiliyorum

benim çok bulantım olmuyo ama rahatsız hissettiğimde iyi geliyo. hatta hamileler için bulantıyı rahatlatsın diye şekerler varmış. dr a sordum ben aşırıya kaçmadan kullananilirsin dedi. ben günde 2 fincana kadar içebiliyorum
Bende alıp deneyeyim sabahtan beri çok kötüyüm ilk defa böyle oldu

Back