• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Prolutex ten daha etkili kanama ve leke durumunda haftada üç gün sanırım oluyor da benim leke yok ikiz olduğu için erken doğumu önlemek amacıyla haftada bir gün kalçadan vurulacaksın dedi. Tutunma kanamasıdır canım panik yapma doktor ne dediyse ona uyuyoruz 🤷
Aynen canım elimizden gelen başka bişey yok ki. İnşallah hayırlısıyla bi kalp atışını duysaydım

Sağol canım sevincimi paylasmandan onur duydum. Perşembe sıra sende inşallah ☺ bana eczacı aç karna üzerine 2 saatte birşey yeme dedi sabah dayanamam dedim pazarlıkla anlaştık artık gece yatmadan icecegim😅 cinsiyet konusu netlesti çok şükür pembelere devam 💐
Rabbim kalbine göre vermiş pembisleri 😘😘 bana farklı yapıştırdı. Kağıdı bana jr şey demedi. İlacımin üstüne yapıştırdı. Yemekten hemen sonra diye. Aynı ilaç kuzum.demek farklı yöntem uygulanıyor

Rabbim kalbine göre vermiş pembisleri 😘😘 bana farklı yapıştırdı. Kağıdı bana jr şey demedi. İlacımin üstüne yapıştırdı. Yemekten hemen sonra diye. Aynı ilaç kuzum.demek farklı yöntem uygulanıyor
Keşke bana da tok deselerdi aç olmak için bisey de yiyemiyorum şimdi acıktım 😁 genelde tok kullanıyorlar dediğin gibi farklılık var sanırım.

Kızlar 14.haftamdayım,oksaparı karından vurmaya devammı ki bebege denkgelırse diye korkuyorum,bugun biraz kanadı ve morardı

Kizlar merhaba bugun kan vermek icim devlet hastanesine gittim orda da doktor muayne etti. Benim sata gore 8+6 ama ultrasonda 7 haftalik dedi bir sknti yok dedi. Kafam karisti cocuk gelismemis mi oluyor smdi

Gittim 2 gun fln geriden geliyordu o zman.smdi aradim oda ultsngrafi cihazlarin fsrkliliklarindan oyle olabilir dedi.kan sonuclarim ciksin ben kendu dok.giderim
bi de sanirim ilk zamanlar vajinal muayene ile karindan muayene de bebegin haftasi farkli cikabiliyormus. kendi doktorun vajinal etti devletteki doktor karindan ettiyse farkli cikmis olblr. kendi doktorunun usg sine güven canini skma hic bence. fark bu kdr fazla olsaydi kendi doktorun da soylerdi kesin.

bi de sanirim ilk zamanlar vajinal muayene ile karindan muayene de bebegin haftasi farkli cikabiliyormus. kendi doktorun vajinal etti devletteki doktor karindan ettiyse farkli cikmis olblr. kendi doktorunun usg sine güven canini skma hic bence. fark bu kdr fazla olsaydi kendi doktorun da soylerdi kesin.
Canim beni hep karindan muyane ediyor kendi doktorumda.zayifsin altan bakmamin anlami yok diyor.45 kiloyum.insALLAH ilerleyen gunlerde yakalarda ultrsnda da

Back