• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İyi akşamlar arkadaşlar Ekim de transfer oldum ve şimdi 14 haftalık hamileyim. Devlette ikili tarama testi yaptırdım ve down sendromlu olma oranı yüksek çıktı. Bu testi yaptırıp bu şekilde sonuç alan var mı. Allah tan gelene diyecek birşeyim yok tabiki ama yinede çok tedirgin oldum.

İyi akşamlar arkadaşlar Ekim de transfer oldum ve şimdi 14 haftalık hamileyim. Devlette ikili tarama testi yaptırdım ve down sendromlu olma oranı yüksek çıktı. Bu testi yaptırıp bu şekilde sonuç alan var mı. Allah tan gelene diyecek birşeyim yok tabiki ama yinede çok tedirgin oldum.
Ben yaptırmadım ikili tarama. Ama çok yakın bi arkadaşıma da aynısını dediler hatta alalım falan demişlerdi. O da üniversiteye gitti bişey yok dediler sapasağlam bi çocuğu oldu. Sen de git istersen. Emin olırsun. İnşallah yanılmışlardır

Son düzenleme:
S shemsim 😂😂 yani o olmanı en azından umut ediyorum çok merak ediyorum seni
Kiz sus zaten zar zor gele bildim :) ayni hesaptan konuk seklinde bile girisimim engellenmisti :( daha sonra ayni cihazla farkli gmail ile giris yapmak istedim yeni uyelik falan uyeliyim kabul olunmadi :( simdi ucuncu kez farkli gmail ile giris yapa bildim 😂

Ben yaptırmadım ikili tarama. Ama çok yakın bi arkadaşıma da aynısını dediler hatta alalım falan demişlerdi. O da üniversiteye gitti bişey yok dediler sapasağlam bi çocuğu oldu. Sen de git istersen. Emin olırsun. İnşallah yanılmışlardır
Çok teşekkür ederim. Devlet hastanesinde doğurmayı düşünüyordum o kadar ilgisiz davrandılar ki bu test konusunda moral bozukluğuyla vazgeçtim. Tüp bebek yaptırdığım doktoruma gittim bugün o daha rahatlstıcıydı. Hakkımızda hayırlısı rabbim nasibimde olanı hayırlı eylesin inşallah.

Kiz sus zaten zar zor gele bildim :) ayni hesaptan konuk seklinde bile girisimim engellenmisti :KK43: daha sonra ayni cihazla farkli gmail ile giris yapmak istedim yeni uyelik falan uyeliyim kabul olunmadi :KK43: simdi ucuncu kez farkli gmail ile giris yapa bildim 😂
Allah iyiliğini versin bebeklerin nasıl sen nasılsın?? Neyse tamam artık fındık var 😂 😂

Bu tedirginliği yaşamamak için bende yaptırmadım geçen hafta doktorum söyledi aldıracak mısın dedi sorun çıkarsa hayır dedim. Detaylı ultrasona girersin anne karnında yapacağımız hiçbir şey yok. Sadece aldırmayı düşünürsen yapalım dedi. Ve arkadaşın dediği gibi bu şekilde denilip sağlıklı dünyaya gelen bir sürü minik kuş var. İçini ferah tut inşallah senin kuşunda sağlıkla uçup gelecek kollarına 🙏🙏🙏

Allah iyiliğini versin bebeklerin nasıl sen nasılsın?? Neyse tamam artık fındık var 😂 😂
Bi agrim sizin yok bazen bacaklarima yakin bi yerde agri gibi bisiy giriyo o kadar bulantimda gecti cok istahsizim bi yediyimi tekrar yemek istemiyorum bu gidisle kore japonya asya mutfagina gecicem😂 turk mutfagi yetemiyo bana 😂 cok uskur kanama lekeleme falan donemini de atlatdik bu hafta tekrar kontrol var ❤️❤️❤️ Bisiy sorcam sen ikili test yaptinmi? Suan iki doktorla iletisim icindeyim biri tup doktorum yaptirmami soyluyo digeriyse ikiz ve saglikli oldugu halde bile riskli gele bilir sonuc diyo sadece detayli ultrason istiyo 12 haftada bilemiyorum

Bu tedirginliği yaşamamak için bende yaptırmadım geçen hafta doktorum söyledi aldıracak mısın dedi sorun çıkarsa hayır dedim. Detaylı ultrasona girersin anne karnında yapacağımız hiçbir şey yok. Sadece aldırmayı düşünürsen yapalım dedi. Ve arkadaşın dediği gibi bu şekilde denilip sağlıklı dünyaya gelen bir sürü minik kuş var. İçini ferah tut inşallah senin kuşunda sağlıkla uçup gelecek kollarına 🙏🙏🙏
Aminnnn inşallah Allah razı olsun. 🙏🙏

Bi agrim sizin yok bazen bacaklarima yakin bi yerde agri gibi bisiy giriyo o kadar bulantimda gecti cok istahsizim bi yediyimi tekrar yemek istemiyorum bu gidisle kore japonya asya mutfagina gecicem😂 turk mutfagi yetemiyo bana 😂 cok uskur kanama lekeleme falan donemini de atlatdik bu hafta tekrar kontrol var ❤❤❤ Bisiy sorcam sen ikili test yaptinmi? Suan iki doktorla iletisim icindeyim biri tup doktorum yaptirmami soyluyo digeriyse ikiz ve saglikli oldugu halde bile riskli gele bilir sonuc diyo sadece detayli ultrason istiyo 12 haftada bilemiyorum
Çok sevindim canım çok şükür 🙏 🙏 geçen hafta kontrol günümdü benim doktorum da ikizler de çokta emin olamıyoruz ama mümkün yani istersen yaparız yinede dedi istemiyorum dedim aslında bu haftalarda özellikle bu testi yaptırma nedenimiz sonlandırma seçeneği olduğu için doğum sonrası tedavi süreci olacak bir bebek ise ayrıntılı ultrason yeterli oluyor. Anne karnında hiçbir aşamada bebek anormalisine müdahale yok dedi. Ayrıntılı ultrason olacağım diğerlerini olmayacağım.

Bi agrim sizin yok bazen bacaklarima yakin bi yerde agri gibi bisiy giriyo o kadar bulantimda gecti cok istahsizim bi yediyimi tekrar yemek istemiyorum bu gidisle kore japonya asya mutfagina gecicem😂 turk mutfagi yetemiyo bana 😂 cok uskur kanama lekeleme falan donemini de atlatdik bu hafta tekrar kontrol var ❤❤❤ Bisiy sorcam sen ikili test yaptinmi? Suan iki doktorla iletisim icindeyim biri tup doktorum yaptirmami soyluyo digeriyse ikiz ve saglikli oldugu halde bile riskli gele bilir sonuc diyo sadece detayli ultrason istiyo 12 haftada bilemiyorum
İşte riskli gelebilir dediği ölü doğum ya da anne ölümüne neden olacak bir şey mi değil bebekteki anormallik teşhis gibi bir şey ki o da tamamen doğru gelmiyor iki tanıdığıma down sendromu dediler benden sağlıklı doğdular :)) şunu deseler bu haftalardaki tarama testleri sadece bebeğe teşhis mi yoksa dediğim iki olumsuz sonucu önleyici de oluyor mu yoksa herkes tereddüt etmeden yaptırır.

İşte riskli gelebilir dediği ölü doğum ya da anne ölümüne neden olacak bir şey mi değil bebekteki anormallik teşhis gibi bir şey ki o da tamamen doğru gelmiyor iki tanıdığıma down sendromu dediler benden sağlıklı doğdular :)) şunu deseler bu haftalardaki tarama testleri sadece bebeğe teşhis mi yoksa dediğim iki olumsuz sonucu önleyici de oluyor mu yoksa herkes tereddüt etmeden yaptırır.
Bu yuzden ben yaptirmiycam umarim detayli ultrason iyi gelir banada haberdar et cok korkuyorum

İçini ferah tut minikler sağlıklı olacak inşallah 🙏 biz daha cinsiyet öğrenemedik ocağın sonunda kontrol var o zamana kaldı 😂 yazarım detaylıya girince rabbime emanetler 🙏
Bence 12 hafta detayli ultrasonda cinsiyetler belli olur 20 falan bende detayli ultrasona giricem umarim hersey yolundadir sen bisiy hiss ediyomusun ? Bende sok iki uc gundur mide yanmasi oldu gecti suan bisiymi var diye kafa yediyim cok oluyo 😂

Bence 12 hafta detayli ultrasonda cinsiyetler belli olur 20 falan bende detayli ultrasona giricem umarim hersey yolundadir sen bisiy hiss ediyomusun ? Bende sok iki uc gundur mide yanmasi oldu gecti suan bisiymi var diye kafa yediyim cok oluyo 😂
16. Haftada gideceğiz doktor belli olur dedi. Biri birinden kısa benim 😂 ona bakınca bu hafta çok sağlıklı olmuyor sonuç için dedi diğerine bakınca bunda bir çıkıntı var sanki dedi ama cinsiyetidir demiyorum kordonda olabilir dedi. Ama ben hissediyorum küçüğüm kız diğeri erkek 🙏🙏 benim yanmalarım 9. Hafta ile geçti. Ben şu an hissetmeye odaklıyım neredeyse nefes almadan bir işaret verirler mi diye bekliyorum 😂😂😂 sağındaki büyük olan çok hareketli ondan umutluyum erken tekmeyi vuracak gibi diğer kuzum daha sakin. İnşallah 12. Hafta git bak göreceksin net olarak hareket ettiklerini 💕

16. Haftada gideceğiz doktor belli olur dedi. Biri birinden kısa benim 😂 ona bakınca bu hafta çok sağlıklı olmuyor sonuç için dedi diğerine bakınca bunda bir çıkıntı var sanki dedi ama cinsiyetidir demiyorum kordonda olabilir dedi. Ama ben hissediyorum küçüğüm kız diğeri erkek 🙏🙏 benim yanmalarım 9. Hafta ile geçti. Ben şu an hissetmeye odaklıyım neredeyse nefes almadan bir işaret verirler mi diye bekliyorum 😂😂😂 sağındaki büyük olan çok hareketli ondan umutluyum erken tekmeyi vuracak gibi diğer kuzum daha sakin. İnşallah 12. Hafta git bak göreceksin net olarak hareket ettiklerini 💕
Kiz sen bakma bide bakmissin o saki. Dedigib bi tekmeyi vurmus felegin sasmis 😂

Ablama %70 dediler.suan 3 yaşında oğlu ve saglikli

Selam hanımlar. Doppler alan veya almayı düşünen var mı? 🙄
F Findik12 Hoșgeldin 😉 bende bu hafta kontrole gidecem ama belki haftaya bırakırım bakalım. İştahsızlık bende de var bir yediğimi tekrar düşünmek bile fenalık getiriyor bana. Onun dışında aslında güzel gidiyor. Tam olarak kaç oldun? Bende ikili test, düşünmüyorum.

Bide hanımlar benim dün akşam ilk defa karnım çok sertleşti sabaha yumuşadı. 10+6 yim bugün.

Back