• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar cok degisik bir virus varmis gergedan virusu.. ates,grip seklinde gosteriyormus kendini cok dikkat edin kalabalik ortama girmeyin mumkun mertebe opmeyin insanlari

Kanama, leke öyle büyük bir şikayetim çok şükür yok canım 🙏 ama arkadaşların yaşadıklarını okuyunca üzülüyorum ya benimkilerde bir şey varsa oluyorum. Bir arkadaşın suyu bitmiş 14. Haftada yarın sonlandıracaklar. Aslında 12. Hafta bitsin rahat edersiniz diyorlar ya ben daha tedirgin oldum 12. Haftaya kadar anormallik kendini kanama ve leke ile bir şekilde gösteriyor. Ama şimdi hiçbir şekilde anlamıyoruz. 12. Hafta ile hareketini hissedeceğim aralık daha stresli geçecek gibi. 🤷
Çok şükür aynen öyle biz hareketini hissedince de rahat etmeyiz ki bugün kıpırdamadı mı 😁niye sagda degil solda oynadı falan diye

Cinsiyet için liste yapacağım. Herkesin belli olsun 😂 şu an için iki fıstık kesin netleşti. İki erkek muallak zuzu3838 zuzu3838 sana erkek sanki dedi demi diğeri de Angelnursee nin zaten 4 ünüzden sonra biz sıradayız 😂😂💞💞
Yaa 🤰🏻hayırlısıyla gelsinler inşallah bana da net olmamakla birlikte kız dedi
Seninle haftamız aynı Du bakalım Bi dahaki kontrollere belli oluruz

Yaa 🤰🏻hayırlısıyla gelsinler inşallah bana da net olmamakla birlikte kız dedi
Seninle haftamız aynı Du bakalım Bi dahaki kontrollere belli oluruz
Yazınca fark ettim seni iki gün var aramızda 💞 benim birine bakınca çok erken dedi geçen hafta gittiğimde diğerine bunda bir çıkıntı var ama kesin cinsiyetidir demiyorum dedi. Bende inşallah ağzınızdan çıkan iki şeyde olur dedim birinin öyle çıkıntısı olmasın diğeri de inşallah gördüğün çıkıntıdır dedim güldü 😂😂 23 Aralıkta gittim 19 Ocak gibi giderim Aralık 31 çekiyor bir ay kabul etsin 😂

Yazınca fark ettim seni iki gün var aramızda 💞 benim birine bakınca çok erken dedi geçen hafta gittiğimde diğerine bunda bir çıkıntı var ama kesin cinsiyetidir demiyorum dedi. Bende inşallah ağzınızdan çıkan iki şeyde olur dedim birinin öyle çıkıntısı olmasın diğeri de inşallah gördüğün çıkıntıdır dedim güldü 😂😂 23 Aralıkta gittim 19 Ocak gibi giderim Aralık 31 çekiyor bir ay kabul etsin 😂
😁😁Etsin tabi inşallah gönlüne göre versin Allah. Ben de 24 ünde gitmiştim gitmeden bir gün önce lekenelnmem olmuştu çünkü. 15 20 güne yine göreyim demişti hayırlısı

😁😁Etsin tabi inşallah gönlüne göre versin Allah. Ben de 24 ünde gitmiştim gitmeden bir gün önce lekenelnmem olmuştu çünkü. 15 20 güne yine göreyim demişti hayırlısı
Amin canım hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin 🙏 yazarız o güne kadar gidince ilk buraya yazacağım 😂

Cinsiyet için liste yapacağım. Herkesin belli olsun 😂 şu an için iki fıstık kesin netleşti. İki erkek muallak zuzu3838 zuzu3838 sana erkek sanki dedi demi diğeri de Angelnursee nin zaten 4 ünüzden sonra biz sıradayız 😂😂💞💞
Senin ne zaman bi dahaki kontrolün. Senle aynı gitcez galiba. Ben de o zaman öğrenirim inşallah. 🙂🙂 öğrendikten sonra yok ayrıntılı ultrason yok hazırlık yok bilmem ne derken doğurup gitcez inşallah hepimiz

Senin ne zaman bi dahaki kontrolün. Senle aynı gitcez galiba. Ben de o zaman öğrenirim inşallah. 🙂🙂 öğrendikten sonra yok ayrıntılı ultrason yok hazırlık yok bilmem ne derken doğurup gitcez inşallah hepimiz
23 Aralık ta gittim en son 17 Ocak ya da 20 Ocak ta gideceğim gibi. Ara tatil olacak annemler gelecek eşim ailesinin yanına gidecek işte karneden çıkışta giderim eğer o hemen gitmek istemezse 20 sinde giderim. Çok heyecanlı vallahi hani ne olduğu o kadar önemli değilde ben yapı olarak belirsizliğe gelemiyorum 😂 cinsiyet sonrası hareketleri var sırada 😂

23 Aralık ta gittim en son 17 Ocak ya da 20 Ocak ta gideceğim gibi. Ara tatil olacak annemler gelecek eşim ailesinin yanına gidecek işte karneden çıkışta giderim eğer o hemen gitmek istemezse 20 sinde giderim. Çok heyecanlı vallahi hani ne olduğu o kadar önemli değilde ben yapı olarak belirsizliğe gelemiyorum 😂 cinsiyet sonrası hareketleri var sırada 😂
Ben de senden sonra gideceğim işte sırayı bozmamış olcaz. Hadi hayırlısı

Bugun kendi doktoruma gittim.devlette 7 haftalik ciktigini soyledim.o kendi muyane etti 8+5 gunluk cikti bir sknti olmadigini soyledi 2 3 gunluk geriligin sorun olmaz dedi. Ve renkli ultrason ve hareketlerini izletti şukurler olsun ki saglikla ilerler
Gözün aydın cnm inşallah hep beraber

Çok sağolun hanımlar önerilerinizi dikkate alacam Allahın izniyle çabuk atlatırım inşallah.

Evet artık guruklar pek yok hareketin şekli değişmiş olabilir sanki artık küçük kipirdanma şeklini almış gibi hissediyorum merak etme iyidir o annesi 😊 gittiniz mi gormeye
Yeni geldim hastaneden kuzum. Şükürler olsun gayet iyiymis bebeğim 😊 netleşti kızım olacakkkk 🥰🥰🥰🥰

Back