- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Canim kanamali alanmi olusmus benimde ayni olmustu kese arkasinda kanamali alan olmustu.. ben oksapar igne kullaniyodum doktorum devam dedi ama aspirini bilemiycem canimkızlar dün gece kanamam oldu biraz doktorum profesteron iğne yaptır gel dedı bugun gittim bi sıkıntı yok kalp atısını da duyduk. Suan azaldı kahverengi leke olarak gelıyor ama ilk gelen kırmızıydı ve beni baya korkuttukendi doktoruna sor aspirin yapıyo olabilir kanamayı dedi. Tüp bebek doktoruma sordum aspirini bırakabilirsin dedi. Bi sıkıntı olmaz dimi dedim umarım olmaz oradaki doktoruna güvenmelisin diyor Ne yapacagımı bilemedim kızlar aspirini bırakırsam sıkıntı olur mu korkuyorum
Aspirin kanını durultuyor ya daha fazla olmasın diye kesmiştir. Ayrıca kan sulandırıcı iğnen varsa o pıhtıyı önler canım korkma. Şu an için doktoru dinlemekten başka yolumuz yok.kızlar dün gece kanamam oldu biraz doktorum profesteron iğne yaptır gel dedı bugun gittim bi sıkıntı yok kalp atısını da duyduk. Suan azaldı kahverengi leke olarak gelıyor ama ilk gelen kırmızıydı ve beni baya korkuttukendi doktoruna sor aspirin yapıyo olabilir kanamayı dedi. Tüp bebek doktoruma sordum aspirini bırakabilirsin dedi. Bi sıkıntı olmaz dimi dedim umarım olmaz oradaki doktoruna güvenmelisin diyor Ne yapacagımı bilemedim kızlar aspirini bırakırsam sıkıntı olur mu korkuyorum
Yok canım kanama alanı. İğneye gerek yok demişti doktorum en başta şimdi de aspirini kesersek bakalım ne olacakCanim kanamali alanmi olusmus benimde ayni olmustu kese arkasinda kanamali alan olmustu.. ben oksapar igne kullaniyodum doktorum devam dedi ama aspirini bilemiycem canim
Gectı sayılır kahverengi leke var sadece cok az. İğne kullanmıyorum kullansam aklım takılmazdı bu kadar. Bilmiyorum ne yapacagımıAspirin kanını durultuyor ya daha fazla olmasın diye kesmiştir. Ayrıca kan sulandırıcı iğnen varsa o pıhtıyı önler canım korkma. Şu an için doktoru dinlemekten başka yolumuz yok.
Aspirini kesip oksapara baslatsa iyi olur aslinda canim.. bende pihtilasma sorunu yok ama kanamam oldugu icin oksapari doguma kdr devam ettrcem doktorum aniden pihti atar bebege giden oksijeni kesebilir demstiYok canım kanama alanı. İğneye gerek yok demişti doktorum en başta şimdi de aspirini kesersek bakalım ne olacak
Yadee canım ben 20. Gün keseyi 27. Gün de kalp atısını gördüm.
Bende senin gibi düşünüyorum canım konusayım bi bakalımAspirini kesip oksapara baslatsa iyi olur aslinda canim.. bende pihtilasma sorunu yok ama kanamam oldugu icin oksapari doguma kdr devam ettrcem doktorum aniden pihti atar bebege giden oksijeni kesebilir demsti
Transfer 6 kasım sali 20. Gun oluyo aslinda benim deger dusuk basladi ama hep 3 kat ilerledi bende ona gore hesab ettim ben sat 5 ekim rahim duvarim gec kalınlaştı bu tedavimde yani transfer olduğum da adetim 2 gun geçmisti
Bencede canim konusBende senin gibi düşünüyorum canım konusayım bi bakalım
Ben gittiğimde yeni oluşuyo demişti dinletmemişti bile inşallah duyarsın ama duyamazsan da telas yapma erken daha canımBende duyarmiyim acaba 25.günün de gitmiş olacam
Benim kanımda koyuluk var canım iğne ondan verildi. Eğer sende böyle bir şey yoksa doktor iğne vermemiştir. Tüp bebek ilaçları pıhtı yapıyor demişti doktorum senin de zaten koyu öyle iğne artı coaspirin kullanıyorum. İnşallah tekrarlamadan kritik dönemi atlatırız. 12. Haftayı hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin rabbim,Gectı sayılır kahverengi leke var sadece cok az. İğne kullanmıyorum kullansam aklım takılmazdı bu kadar. Bilmiyorum ne yapacagımı
Canim inşallah tekrarlamaz doktoruna guvenmelisin bence benmde enfeksiyon oldu verdigi ilaci bakdim burda icmeyin zararli diyenler olmus ama enfeksiyon daha zarr diyip doktoruma guvendim o en iyisini biliyo zaten nasibimde de varsa benmle kalicak melegim dedim ve kullandim sende icini rahat tut insallah guzel seyler olucakkızlar dün gece kanamam oldu biraz doktorum profesteron iğne yaptır gel dedı bugun gittim bi sıkıntı yok kalp atısını da duyduk. Suan azaldı kahverengi leke olarak gelıyor ama ilk gelen kırmızıydı ve beni baya korkuttukendi doktoruna sor aspirin yapıyo olabilir kanamayı dedi. Tüp bebek doktoruma sordum aspirini bırakabilirsin dedi. Bi sıkıntı olmaz dimi dedim umarım olmaz oradaki doktoruna güvenmelisin diyor Ne yapacagımı bilemedim kızlar aspirini bırakırsam sıkıntı olur mu korkuyorum
Hoşgeldin canım
Benim 6 kasim canm rahim duvarim cok gec kalınlaştıBenimde satım 5 Ekimkaçıncı günün transfer oldun ben 23 Ekim de olmuştum.
Amin canım amiiin inan yüreğimiz agzımızda hepimizinBenim kanımda koyuluk var canım iğne ondan verildi. Eğer sende böyle bir şey yoksa doktor iğne vermemiştir. Tüp bebek ilaçları pıhtı yapıyor demişti doktorum senin de zaten koyu öyle iğne artı coaspirin kullanıyorum. İnşallah tekrarlamadan kritik dönemi atlatırız. 12. Haftayı hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin rabbim,
Tedirgin oldun demi neler yaşadık her bir aşamasında halen daha yaşıyoruzBenim 6 kasim canm rahim duvarim cok gec kalınlaştı
Evet canım cok haklısın nasibimizde varsa bizimledir zatenCanim inşallah tekrarlamaz doktoruna guvenmelisin bence benmde enfeksiyon oldu verdigi ilaci bakdim burda icmeyin zararli diyenler olmus ama enfeksiyon daha zarr diyip doktoruma guvendim o en iyisini biliyo zaten nasibimde de varsa benmle kalicak melegim dedim ve kullandim sende icini rahat tut insallah guzel seyler olucak
Ben gittiğimde yeni oluşuyo demişti dinletmemişti bile inşallah duyarsın ama duyamazsan da telas yapma erken daha canım
Aspirini kesip oksapara baslatsa iyi olur aslinda canim.. bende pihtilasma sorunu yok ama kanamam oldugu icin oksapari doguma kdr devam ettrcem doktorum aniden pihti atar bebege giden oksijeni kesebilir demsti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?