- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Ha ha hayır olsun inşallah :)Sabah kadar rüyamda kalp atışı için sıra bekliyorken gördüm kendimi. Bizim aracımız var aynısından bir tane daha almışız. Eşim eskiyi ben yeniyi kullanıyorum. Çok büyük bir şehirdeyiz önce İzmir gibi geliyor sonra Konya doktora gidiyoruz. Hava hem güneşli hemde hafiften yağmur atıyor. Gidiyoruz bir sağlık ocağı gibi yere kalp atışını duymak için geldim diyorum. Tamam bekleyin alalım diyo. Duvarda hamilelik süreci broşurleri. Kaçta kese olur kalp ne zaman atar gibi sonra uyandımgeçmez bu 9 ay
Bende yaa transferin 16. Gunu bugun ve 2 kere yaptim bide transfer gunu yapmisdimDiyeceğim ama gülmeyin banahafta da bir gün alıyorum. Grip olmamak için dün aldım bugün doktora gideceğim.
Ayy bana rüya deme bende ruyamda kan verdim beta artmis bizde kurban kesiyoruz koyun hatta seviyorum falan kesiyoruz sonra eve geldim normalde bi sicaklik hissediyorum bakiyorum jelin suyu ya oyle hissettim bi bakdim kan anneme soyledim hemen doktoruma yazdim doktr unut artk akışına birak gibi birsey soyledi nasil yani diyorum dusmemesi icin bi igne falan yokmu kendi kendime de bitti isde diyorum yine olmadi derken uyandim ama cok korktum yaaSabah kadar rüyamda kalp atışı için sıra bekliyorken gördüm kendimi. Bizim aracımız var aynısından bir tane daha almışız. Eşim eskiyi ben yeniyi kullanıyorum. Çok büyük bir şehirdeyiz önce İzmir gibi geliyor sonra Konya doktora gidiyoruz. Hava hem güneşli hemde hafiften yağmur atıyor. Gidiyoruz bir sağlık ocağı gibi yere kalp atışını duymak için geldim diyorum. Tamam bekleyin alalım diyo. Duvarda hamilelik süreci broşurleri. Kaçta kese olur kalp ne zaman atar gibi sonra uyandımgeçmez bu 9 ay
Senle ayni gidiyoruz cnm bende sali gidicem ve benimde hesabima gore insallah bi aksilik olmazsa saliya 13500 oluyo betaHayırlı sabahlar hanımlar.
Ben sabah sabah hesap yaptım salı günü benim. BetaHCG 13600 civarı olacak inşallah acaba ozaman karından ultrasonla bebek görünür müsat 16 Ekim
Hahahha ayyy bilinçaltına bak Allahımm nası geçicek buu 9 ay gerçekten bende her dr kontrolü gecesi böyle tuhaf rüyalar görüyorum yanlız değilmişimSabah kadar rüyamda kalp atışı için sıra bekliyorken gördüm kendimi. Bizim aracımız var aynısından bir tane daha almışız. Eşim eskiyi ben yeniyi kullanıyorum. Çok büyük bir şehirdeyiz önce İzmir gibi geliyor sonra Konya doktora gidiyoruz. Hava hem güneşli hemde hafiften yağmur atıyor. Gidiyoruz bir sağlık ocağı gibi yere kalp atışını duymak için geldim diyorum. Tamam bekleyin alalım diyo. Duvarda hamilelik süreci broşurleri. Kaçta kese olur kalp ne zaman atar gibi sonra uyandımgeçmez bu 9 ay
Benim ilk kani verdiqim gun olmusdu siyah tortulu geldi doktorum gunde 2 ken 1 e dusur dedi jeli ayrica hap verdi progesteron doktoruna ulasmaya calis cnmGünaydın arkadaşlar, iki gündür jel az da olsa kahverengi geldiği oluyor endişe etmeli miyim? Doktorum başka ilde mesaj attım cevap vermedi.
Senle ayni gidiyoruz cnm bende sali gidicem ve benimde hesabima gore insallah bi aksilik olmazsa saliya 13500 oluyo betaben en son carsamba verdim artk kan verme dediler ama ben cok merakdayim yaa yarin bi vermek istiyorum
Kızlaar hayatımın en güzel, en huzur verici sesi annemle eşimin sesi sanırdım taa ki bugün kalp atışlarını duyana kadar. Çok az dinlettiler ama olsun. Çok bekledim ama şükürler olsun.Minnaklarimm senin de haberini bekliyoruuzz
İnşallah sorun olmazKanama olunca haklısın insan daha fazla tedirgin olur. Güzel düşün güzel olsun
Ben
Yok canim cok normalGünaydın arkadaşlar, iki gündür jel az da olsa kahverengi geldiği oluyor endişe etmeli miyim? Doktorum başka ilde mesaj attım cevap vermedi.
Transfer 6 kasım sali 20. Gun oluyo aslinda benim deger dusuk basladi ama hep 3 kat ilerledi bende ona gore hesab ettim ben sat 5 ekim rahim duvarim gec kalınlaştı bu tedavimde yani transfer olduğum da adetim 2 gun geçmistiPeki senin transferin kaçıncı günü olmuş Oluyor salı ? transfer gününü 1.gün olarak sayarsan? Benim 25. Günü bide senin sat nezaman di benim 16 ekim
Tüylerim diken diken oldu okurken 13.30 da evden çıkacağız bugün nasıl geçti bilmiyorum dünden beri stres oldum. Mavi balinam ile incirli badem kurabiyemi duymak istiyorumKızlaar hayatımın en güzel, en huzur verici sesi annemle eşimin sesi sanırdım taa ki bugün kalp atışlarını duyana kadar. Çok az dinlettiler ama olsun. Çok bekledim ama şükürler olsun.Minnaklarimm senin de haberini bekliyoruuzz
Hoşgeldin canim aramiza
Benimde satım 5 EkimTransfer 6 kasım sali 20. Gun oluyo aslinda benim deger dusuk basladi ama hep 3 kat ilerledi bende ona gore hesab ettim ben sat 5 ekim rahim duvarim gec kalınlaştı bu tedavimde yani transfer olduğum da adetim 2 gun geçmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?